85 bolum -- Hastanede ..
Asli : Sey.. Beni gormeye Geldimi?
Deniz Ve Hafize ana cevap vermezler..
Asli : Haa Yatiyosa.. Kalkamadi Herhalde.. Ben giderim ona simdi.. ( derin nefes alir ) Anne ozur dilerim gercekten.. Babam cok kisdimmi evLeniyoruz diye?
Hafize Ana : Aslicim ...
Asli : Anne Vallah bak igle$elim herkezi cagircaz tamam? Simdi Ben yanina gidiyim onun..
Deniz : Asli napiyosun?
Asli : Deniz tamam cekil. Gidip gorucem. Gelcem sonra. Simdi aklim onda kaldi benim. Gidip goriyim Efe'yi..
Hafize ana : Asli!! Asli!!
Asli : Sukran teyze. Efe burdami? Bu odadami?
Hafize ana : Asli dur!
( Asli odaya girer )
Asli : Yok burda. ( odadan cikar ) Yok orda. Annecim benim Ya tamam Bi gidip goriyim, snra yatacam Söz vallah!
Hafize Ana : Asli'cim Sirasi degil canim! Hadi gel! Hadi!
Asli : ( Atakan'a bakar ) Atakan! Hadi bagri sen bisey soyle! Denizde bisey demiyor. Efe nerde? He? ( yavas yavas aglamaya basliyor )
Sukran Teyze : Asli, Guzel kizim, Efe burda degil, yok!
Asli : Ha! Baska bi hastaneyemi goturduler?
Sukran Teyze : Bilmiyoruz.. Bulamadikki!
Asli : Nasil bilmiyosunuz? Nasil bulamadiniz? ( Metin abi'ye dogru yurur ) Metin abi! ( yere oturur ) Noluyor?
Metin abi : Efe yok artik Asli! Gitti! Hep benim yuzumden! Benim yuzumden oLdu!
( Deniz Asli'yi kaldirir )
Asli : ( sinirlenir ) Nasil gitti ya? Bi dakka ya! Nereye gitti? ( aglamaya baslar ) Nereye gitti? Nasil gitti? ( herkez aglamaya baslar ) Gidemezzz ( Asli yere duser ve Deniz tutmaya calisir ) Gidemezz!! (ciglik atar Hafize ana sakinlestirmeye calisir ) Gidemezzzz!! Birakmaz Beniii !! Gitmezz Efeee !! ( Ciglik atarak aglarr -- herkez perisan Asli'ya bakar )
Asli : ( yerde onu Tutan Deniz'e ve Hafize Ana'ya ) Birakiin beniiii !! Biiraaak ! Birakma Benii ! Gitme ne oLur !
-------------------------
( Deniz sandalye'de uyuya kalmi$, Mine uyanir )
Mine : Deniz, Deniiz !
Deniz : Ne oLdu?
Mine : Asli yok!
( Deniz ko$arak oda'dan cikar )
( arabanin dustugu sahilde, deniz kenarinda )
Asli : Efe! Sevgilim! Ben geldim. Bak! Yalnizim. Yanimda kimse yok! Korkuyosun! Ondan cikmiyosun biliyorum! ( bu arada Deniz arabasiyla gelir ) Gecti artik Hersey! Ne olur Askim! ( Suyun icinde yuruyerek ) Hadi gel Artik ne oLur!
Deniz : Asli!!! Asli bekle!! Asli! ( Aslinin yanina gelir ve oda denizin icine girer ) Asli Yapma!
Asli : Deniz, gelicek biliyorum! Yakalancak diye korkuyor. Ondan gelmiyor. Orjinal adam o! Napip edip bi yolunu bulucak cikicak o arabadan biliyorum goruceksin!
Deniz : Efe öldü, Asli!
Asli : ( Sinirlenir ) Hayir! ölmedi!
Deniz : Asli bana bak! Yuzume bak!
Asli : (ciglik atar ) Hayiir!!
Deniz : ( bagirir ) Efe öldü, Asli!!
Asli : ölmediiii!!
Deniiz : Asli, Efe öldü!!
Asli : ölmediii! ölmediiiiiiii!!! ölmediii Efee!! ölmedii! ölmediii! ( aglamaya baslar ve denizin icinde ikiside "otururlar" ) ölmediii!! ölemezz!!
alıntı