ya kesin fikret burnunun kanadığın farkına varıcak işte telaş olmasınlar diye falan konağın arkasından bi yerinden kaçacak veya saklanacak senaristler ellerinden geleni yapar eder yine karşılaşmazlar onlar ki artık karşılaşsınlar yeter ....
ya kesin fikret burnunun kanadığın farkına varıcak işte telaş olmasınlar diye falan konağın arkasından bi yerinden kaçacak veya saklanacak senaristler ellerinden geleni yapar eder yine karşılaşmazlar onlar ki artık karşılaşsınlar yeter ....
bence karşılaşacaklar ve fragman çok değişik bişi olur falan kazayı gösterirler sonra efeyi ve aslıyı sonra efe konuşmaya başlar 4 yıl boyunca ilgli...bölüm hakkında hiç bi tahminim yok yani tek tahmin karşılaşırlar
valla tatsız tuzsuz bi bölümdü. baydı artk bu kovalamaca sahneleri ama. dümdüz bölüm. ne oldu ki bu bölüm. hiç. heyecan yok bişi yok. doğru dürüst gülmedim bile bir iki sahne dışında. oooofff ooof. ne olucak bu kavak yellerinin hali böle
ben artık hani efe diye birini unttum fikret varya ayrı bir birey fikret diye bi karakter dahil oldu gibi
cidden öyle. efe yok dizide. bana hiç efeyi izliyomuşum gb gelmiyo ki hiç öle olmıcak görün. efeyle karşılaşsalar bile bu kez efenin hastalığıyla uğraşcaklar. asla eski kavak yelleri olmıcak hep dram izlicez
Türk filmine bağladılar herşeyi eskiden sadece aslı deniz aşkına sıkılır minenin oyunlarına laf ederdik mine tekrar oyun yap kızım sıkıldım ben bunlardannn!
hiç bir şekilde karşılaşmayacaklar bu gidişle tüyolara göre 136. bölümde karşılaşıcaklar yani 6 bölüm yani 1 ay 2 hafta e zaten biz 1 ay beklemiştik ettimi size 2 ay 2 hafta ,az mı yani az mı,elbette çok bu arada bölümde her anlamda sıkıcıydı diziden mi bilmiyorum ama uykum geldi tek yapıcağım tahmin karşılaşma olmayacak zaten bundan böyle diziyide izlemeyi düşünmüyorum ha ne zaman karşılaşırlar o zaman tekrar izlemeye başlarım bundan gayrı efeyle aslı karşılaşıncaya kadar ky benim için bitmiştir o kadar işte
hiç bir şekilde karşılaşmayacaklar bu gidişle tüyolara göre 136. bölümde karşılaşıcaklar yani 6 bölüm yani 1 ay 2 hafta e zaten biz 1 ay beklemiştik ettimi size 2 ay 2 hafta ,az mı yani az mı,elbette çok bu arada bölümde her anlamda sıkıcıydı diziden mi bilmiyorum ama uykum geldi tek yapıcağım tahmin karşılaşma olmayacak zaten bundan böyle diziyide izlemeyi düşünmüyorum ha ne zaman karşılaşırlar o zaman tekrar izlemeye başlarım bundan gayrı efeyle aslı karşılaşıncaya kadar ky benim için bitmiştir o kadar işte
sonuna kadar haklısın benim içinde öyle bundan sonra!