Öncelikle 2. fragmana bakarsanız sonunda efe aslı ve metini bırakıp gidiyo ve kapıyı kapatıp yere çöküyo. Onuda bu bölümde göstermediklerine göre efe hatırlamadım dicek ve içeri gircek
Öncelikle 2. fragmana bakarsanız sonunda efe aslı ve metini bırakıp gidiyo ve kapıyı kapatıp yere çöküyo. Onuda bu bölümde göstermediklerine göre efe hatırlamadım dicek ve içeri gircek
o sahne bölüm içindeydi öyle hatırlıyorum yani
ona bende dikkat ettim ama o zman yere çökmüyodu bide metinle aslıyı bırakıp gitmedi bu bölümde
ona bende dikkat ettim ama o zman yere çökmüyodu bide metinle aslıyı bırakıp gitmedi bu bölümde
hani efe polis cağırım gimesniz diyor.aslı da tamam cağır diyor ya.ondan sonra efe kapıyı kapatıp yere çöküyor. yoksa yanlış mı hatırlıyorum:D
hani efe polis cağırım gimesniz diyor.aslı da tamam cağır diyor ya.ondan sonra efe kapıyı kapatıp yere çöküyor. yoksa yanlış mı hatırlıyorum:D
Tamam o var zaten ama metinle aslıyı bırakıyo fragmanda Neyse izleyip görücez artık
Tamam o var zaten ama metinle aslıyı bırakıyo fragmanda Neyse izleyip görücez artık
Konu: Geri: 138. Bölüm Tahminleriniz C.tesi Kas. 13, 2010 8:09 am
sonraki bölümden büyük bir beklentim yok efe kaçacak bizimkiler kovalayacak bence..
trimoks
Konu: Geri: 138. Bölüm Tahminleriniz C.tesi Kas. 13, 2010 9:24 am
Ben bu olayları karşılaşma olarak kabul etmiyorum. Asıl karşılaşma Efe'nin her şeyi hatırladığını öğrendiklerinde olacak benim içn.
bilgee
Konu: Geri: 138. Bölüm Tahminleriniz C.tesi Kas. 13, 2010 9:38 am
bundan sonra nasıl olursa olsun efe eski efe oldu ya bu önemli artık kavak yelleri eski kavak yellerine döndü bence gelecek bölümde efeye birşeyleri hatırlatmaya çalışacaklardır efe de hatırlamıyor numarası yapacak ne kadar kaçmaya çalışsa da onların ilgisi hoşuna gidecektir diye düşünüyorum ha bir de efenin annesi ile babası gelebilir gelecek bölümde
___Dağhan___
Konu: Geri: 138. Bölüm Tahminleriniz C.tesi Kas. 13, 2010 11:32 am
umarım gelemzler ben onları hiç sevmiyorum onlardan nasıl böyle çocuklar çıkmış bilmiyorum yani Aslında efe pot kırdı ama halil in salaklığı her zamanki gibi üstünde olduğu için anlamadı yemeği "ÖZLEDİM" diyince... bence de bir sonra bölümde peşine düşerler yada hatırlatmaya çalışırlar ama Efe bir yerde pot kıracaktır diye düşünüyorum
evet halil yerinde diğerleri olsaydı şıp diye anlardı birde efe arkadan kaçmaya çalışırken deniz efe diye seslendi baktı ama konakta bir çok kez efe dedi dönüpte bakmadı
bencede halil yerine başkası olsaydı anlardı kesin ama efe şu sahnedede çok fena tuttu kendini halil ona hatırlatmaya çalışırken kendini efe gülümsedi biraz orda anlaşıldı zaten biraz yani aslında efe bu bölümde çok pot kırdı bile bence önümüzdeki bölümlerde de böyle giderse kesin açık verir diye düşünüyorum
İzmir'de çekimler oldu. Efe'nin nasıl kurtulduğunu izleyeceğiz. Flashback olarak ayrıntılı. Efe tam olarak hafızasını kaybetmedi. Herşeyi göreceğiz geçmişe dair. Efe arkadaşlarını gizlice izlemesini kurtulmasını hatta temsili mezarını ziyaretini izleyeceğiz. Bu sahneleri çok etkiliyici olacak. Replikler vs hafızalara kazınacak. Lakin bu sahneler 138.Bölümde gösterecekler sanırım. Yada parça parça bölümlere yayacaklar. ALINTIDIR..
Sonunda her şeyi öğreneceğiz sevindim. Bence hatırlıyor ,numara yapıyor hastalığı var onu saklamak için herkesten kaçıyor maalesef. Ama bence onların ve özellikle Aslı'nın hasretine ve ilgisine daha fazla dayanamayacak, hatırladığını ağızdan kaçıracak yada Tayfun abisi bizimkilere söylecek. Çok heyecanlı ve duygusal bölümler bizleri bekliyor anladığım kadarıyla. 1raz uzun oldu msjım kusura bakmayın artık.