aslı bayılcak,efe aslıyı hastaneye götürcek ve sonra kaçıcak daha sonra aslı millete efenin yaşadığını sölicek millette bu olaylardan sonra aslının kafayı yediğini düşüncek ..... bu bnm birinci tahminim... ikinciside efede hastanede fenalaşcak aslı milleti hastaneye çağıracak ve orda herkes efeyi görecek.... aslıda çok önemli tabi ama ben en çok metin abiyi merak ediyorum sonuçta kardeşi yani... en sonunda karşılaşma oldu dizi artık daha güzel ve heycanlı olucak şüphesiz... ve tabiki sırlarda ortaya çıkacak....
güzel şeyler olacağı benziyor.ama hakikatten tahmin edilmesi zor.kaldı ki ky senaristlerin dilinden pek anlayamıyoruz.sözün kısası bindiler bir alamete bakalım nereye varacaklar.
aslının kafayı yediğini düşünebilirler belki ama ben minenin aslıya inanacagını düşünüyorum
fatmay
Konu: Geri: 137. Bölüm Tahminleriniz C.tesi Kas. 06, 2010 12:10 am
bencede aslının aklını kacırdıgını dusunecekler mıne dısında kı mıne ıle bu nedenden dolayı araları duzelebılırr
nani96
Konu: Geri: 137. Bölüm Tahminleriniz C.tesi Kas. 06, 2010 7:10 am
aslı bayılıyor o kesin efede ona doğru koşuyor ve gerisi muamma ama bence efe artık deliğinden çıkar vazgeçer saklanmaktan sıla için yapabileceği en iyi şeyi yaptı şimdi geç olmadan kendisi için birşeyler yapacaktır ve güvenin diziden çıktığına inanıyorum
DaghanH
Konu: Geri: 137. Bölüm Tahminleriniz C.tesi Kas. 06, 2010 10:14 am
nani96 demiş ki:
aslı bayılıyor o kesin efede ona doğru koşuyor ve gerisi muamma ama bence efe artık deliğinden çıkar vazgeçer saklanmaktan sıla için yapabileceği en iyi şeyi yaptı şimdi geç olmadan kendisi için birşeyler yapacaktır ve güvenin diziden çıktığına inanıyorum
aslı yere düşüp bayılıyo facede fotoğraaflarını gördüm bnce bu bölüm tamamen efe üzerine olur kazadan nasıl kurtuldu niye saklandı o kadar resimleri nerden buldu o doktorla nasıl tanıştı ndn hap kullanıyo ...... bunun gibi soruların cvplanacağı bi bölüm tahmin ediyorum
Bence Sıla olayından pişman oldu ve Efe geçmişini tamamen silmek istedi. Yani kendi birşeyler yapmaz anca arkadaşları ve abisi peşinden koşturup yaptırmaya çalışır. Güvende çıkmamış olabilir 2 3 bölüme geri geleceğini düşünüyorum Deniz'in ilk sezon finalinde geldiği gibi. Tam Aslı'nın ve Efe'nin arası iyileşirken Güven'in geleceğini düşünüyorum...
Bu arada forum açılmış sonunda umarım eski canlılığına kısa sürede kavuşur.
Forumun tekrar faal hale gelmesine çok sevindim.3 hafta boyunca dolaştığım diğer sitelerden sonra anladımki bizim sitemiz hakikaten çok ama çok kaliteliymiş.Problemi çözen ve bizi foruma tekrar kavuşturan arkadaşlara çok teşekkürler. Tahmine gelecek olursak bencede Efe Aslıyı tanıdı, bakışları onu anlatıyor.Tüyolarda söylenen o ki Efe Aslıyı hastaneye bırakıp kaçacakmış.Aslı arkadaşlarına anlatacak Belki Aslıya kimse inanmayacak ama Mine olayı daha önce yaşadığı için Aslıya yardım edecek ve birlikte Efenin evine gidecekler
efe kaçar diğerleri kovalar güven de gittiği yerden gelmesin bi zahmet ama deniz olayına dönüşecek gibi bir his var içimde 3-4 bölüm sonra fırlar bir yerden
Bence Sıla olayından pişman oldu ve Efe geçmişini tamamen silmek istedi. Yani kendi birşeyler yapmaz anca arkadaşları ve abisi peşinden koşturup yaptırmaya çalışır. Güvende çıkmamış olabilir 2 3 bölüme geri geleceğini düşünüyorum Deniz'in ilk sezon finalinde geldiği gibi. Tam Aslı'nın ve Efe'nin arası iyileşirken Güven'in geleceğini düşünüyorum...
Bu arada forum açılmış sonunda umarım eski canlılığına kısa sürede kavuşur.
yani zevkler ve renkler tartışılmaz herkesin kendi fikri senin dediğin gibi olma ihimalide çok fazla
A/E
Konu: Geri: 137. Bölüm Tahminleriniz Salı Kas. 09, 2010 5:36 am
bazı yerlerde diyorlarki efede bayılacak aslıda ilk ayılan efe olup aslıyı aldığı gibi hastaneye götürecek
Fragman çıktı. Aslı bayılıyor Efe onu kucaklayıp götürüyor. Sonra Aslı Efe yaşıyor gördüm diyor. Efe'yi bulmuşlar biryerden bagaja atıp götürüyorlar Efede güpegündüz kaçırıyorum diyor. Metin kardeşim diye geliyor. En sonda da Aslı Efe'nin dudağına yapışıyor...