Evet efe sarılmaz zaten olay aslı-saliha ile paralel gidiyor saliha boşu boşuna gelmez aslı çatlasın hem biraz
ama mantıklı olanı efe'nin yelkenleri suya indirmesi gerektiğiydi insan annesine dayanabilir mi ya ??
metin iki saniyeyle fikret arpacı ismini kaçırıyor senaristler hiç vazgeçmeyecek şu huylarından ama polis sonuçta bu.gelecek bölüm o zaman fikret-efe olayı çözülmesi lazım işler karışacak iyice.
Ya bence Efe annesine daha fazla dayanamayıp sarılacak,zaten zor tutuyordu kendini.Gözleri nasıl da doldu.Ne yalan söyleyeyim bende onlarla ağladım.Of of bekle şimdi gelecek haftayı.
Öldürülen adamın oğlu Efe'yi yakalar fikret diye o sırada polisler de fikret'in peşindedir tam adamlar efe'yi öldürecekken polisler bulur onları
klasik yaklaşmayın öldürürüm muhabbeti olur efe de ben fikret değilim demeye başlar ölmekten deli gibi korktuğunu anlar sevdikleri aklına gelir metin de sonradan katılır onlara efe abisine her şeyi itiraf eder orada, metin bir şekilde kurtarır efe'yi böylece efe-fikret olayı çözülür haydi bakalım böyle bi hızlı tahmin yapalım
Öldürülen adamın oğlu Efe'yi yakalar fikret diye o sırada polisler de fikret'in peşindedir tam adamlar efe'yi öldürecekken polisler bulur onları
klasik yaklaşmayın öldürürüm muhabbeti olur efe de ben fikret değilim demeye başlar ölmekten deli gibi korktuğunu anlar sevdikleri aklına gelir metin de sonradan katılır onlara efe abisine her şeyi itiraf eder orada, metin bir şekilde kurtarır efe'yi böylece efe-fikret olayı çözülür haydi bakalım böyle bi hızlı tahmin yapalım
Çılgınca, tam da senaristlere uyan bir tahmin. Teşekkürler
Ne demek nehircim öyle bir anda aklıma geliverdi tabi böyle olmaz da aman ya gelecek bölüm anlaşılsın da efe-fikret olayı nasıl olursa olsun uzatmasınlar yeter
Ne demek nehircim öyle bir anda aklıma geliverdi tabi böyle olmaz da aman ya gelecek bölüm anlaşılsın da efe-fikret olayı nasıl olursa olsun uzatmasınlar yeter
Bu tahminin üstüne söz söylemek olmaz.Bence çok güzel bir senaryo olur.
Bu tahminin üstüne söz söylemek olmaz.Bence çok güzel bir senaryo olur.
Tşkler
Ama böyle olsa bile Efe Metin'den de kimseye söylememesini ister bu iş kolay kolay çözülecek değil gibi maalesef karıştı iyice.
track
Konu: Geri: 139. Bölüm Tahminleriniz C.tesi Kas. 20, 2010 12:32 am
Bu senaryonun üstüne efe bi de metin adama daldı diye ölürse bu sefer metine bakırköy yolu görünür aslıda onun yanına
ebosum
Konu: Geri: 139. Bölüm Tahminleriniz C.tesi Kas. 20, 2010 8:28 am
bu cinayet işe limon sıktı biraz olcağı belliydi tüyolardan nedense süpriz olmadı ama efe nasıl yırtar herşeyi itiraf ederek başka oluru yok ama efe hasta zaten ölücek itiraf edermi bide o var yani efe bbunlardan ölücem diye kaçmıyomu neticede derdi kötü bilmeleri değilmi efeyi alın işte bundan daha kötü bi olay olabilirmi biz tayfuna kötü dedik ama kimlik olayına kendince bi çözüm buldu efenin olayını belkide tayfun açıklayacak metine falan
bence efe ye anneside fayda etmiyecek..nede olsa 5400 dakika süren 84 ün üstünde bölümde değil miydi efe ye sadece %2 si kadar mutlu olmasına izin veren senaristler?yine izin vermeyecekler. yine tüm olumsuzlukları yöneltecekler efeye..hala anlamıyorlar ya bu izleyicileri pes..bu izleyici efe aslı yı mutlu görmek istiyor.ayşe teyzeyi,osman amca yı,bilali,kamil amcayı,gönülü, ikizleri,aslının annesini , murat ı istiyor..nerde..güvenide aşıkları birleştirmek için sevgisinden vazgeçen fedakar aşık kahraman ikonuna oturttular ya.. çok güldüm.. dönüş yolu açıldı,artık güvende gelebilir.tam "dallas"olur..kimse kusura bakmasın ama ben hoşgeldin güven demeyeceğim.
1:bnce efe ağlamaya başlıcak annesine sarılcak ve aslıya yaptığını hatırlıycak sonra koşup hemen eve gidicek aslıyla konuşmak için ama aslı çoktan gitmiştir salihaya sorar saliha eşiyim diyince ağlayarak uzaklaştı dedi efe aslıyı aramaya başlar o arada efeyi mafyalar götürür sonra metinin kulağına gider bu ismi duyunuca efe olduğunu anlar aslıyı arar herşeyi anlatır ve aslı efeye sıkılan kurşunun önüne atlar
2:efe annesine karşı koymayı becerir ve ordan gider evine aslı salihayla konuşuyordur aslı efeyi kenara çeker doğrumu dedikleri der efede doğru der aslı keşke hep öldü diye bilseydim seni der ve gider saliha yanına gelir efeye ben bu kzı tanıyorum der orda eskiyi gösterirler efenin gözleri büyür ve çok üzülür sonra abisi fikret arpacı olayını öğrenmiş efeyi arar efe gider herşeyi anlatır ve efe kaygısız kimliğine geri kavuşur saliha ve tyfunun yardımıyla sonra aslıya bir süpriz hazılar onu pinkniğe götürür tabi aslı gönülsüz gönülsüz gider ve bunca zaman neler yaptığını teker teker anlatır
3:efe annesinin dediklerinden sonra bayılır ve hastaneye kaldırırlar ve hastalı8ğını öğrenirler sonra efe tbi o arada aslıya hber verirler ve aslı hemen gelir ve efe herkezi toplar nie kaçtığını artk herkez anlamıştir ve ona kimliğini geri bulurlar tabi fikret sorunuda çözülür
bide bir kaç anlmadığım şey var 1 duvardaki fotoraflr nası ortadan kayboldu 2aslı sarhoşken hiçmi bir şey hatırlmadı
1:bnce efe ağlamaya başlıcak annesine sarılcak ve aslıya yaptığını hatırlıycak sonra koşup hemen eve gidicek aslıyla konuşmak için ama aslı çoktan gitmiştir salihaya sorar saliha eşiyim diyince ağlayarak uzaklaştı dedi efe aslıyı aramaya başlar o arada efeyi mafyalar götürür sonra metinin kulağına gider bu ismi duyunuca efe olduğunu anlar aslıyı arar herşeyi anlatır ve aslı efeye sıkılan kurşunun önüne atlar
2:efe annesine karşı koymayı becerir ve ordan gider evine aslı salihayla konuşuyordur aslı efeyi kenara çeker doğrumu dedikleri der efede doğru der aslı keşke hep öldü diye bilseydim seni der ve gider saliha yanına gelir efeye ben bu kzı tanıyorum der orda eskiyi gösterirler efenin gözleri büyür ve çok üzülür sonra abisi fikret arpacı olayını öğrenmiş efeyi arar efe gider herşeyi anlatır ve efe kaygısız kimliğine geri kavuşur saliha ve tyfunun yardımıyla sonra aslıya bir süpriz hazılar onu pinkniğe götürür tabi aslı gönülsüz gönülsüz gider ve bunca zaman neler yaptığını teker teker anlatır
3:efe annesinin dediklerinden sonra bayılır ve hastaneye kaldırırlar ve hastalı8ğını öğrenirler sonra efe tbi o arada aslıya hber verirler ve aslı hemen gelir ve efe herkezi toplar nie kaçtığını artk herkez anlamıştir ve ona kimliğini geri bulurlar tabi fikret sorunuda çözülür
bide bir kaç anlmadığım şey var 1 duvardaki fotoraflr nası ortadan kayboldu 2aslı sarhoşken hiçmi bir şey hatırlmadı
Tahminler fena değil ama ilk tahminin olması zor gibi.Herşeyi güzeltmeye çalışırken, diziden herhangi bir karakteri hastanelik etmezler.Heleki aslı buna hiç uygun değil.Diğer tahminlerde sıradan değil olabilir Ve ayrıca o iki soruna gelecek olursak tuhaf gibi ama aslında normal şeyler.Çünkü ky.senaristleride böyle ,yapacak birşey yok.Normal karşılamak gerek
saol bencede bu senaristlerden her şey beklenir aslıyla halili baş göz eder denizle mineyi kardeş yapar atakanla mineyi evlendirir su denizden hamile kalır efede hayriye ile sevgili olr güvende saliha ile sevgili olur valla
saol bencede bu senaristlerden her şey beklenir aslıyla halili baş göz eder denizle mineyi kardeş yapar atakanla mineyi evlendirir su denizden hamile kalır efede hayriye ile sevgili olr güvende saliha ile sevgili olur valla
selamlar:) özet henüz yok:)yarın..ama 139. Bölümün En Büyük Tüyosu.... Efe Annesini Gördükden Sonra Dayanamıyor ve Herşey Ortaya Çıkıyor Metin Diyor Sen Hafızanı Hiç Kaybetmedin demi Falan Efe Anlatıyor kaybettim kazadan 6 ay sonra hatırladım diyor Metin : Neden gelmedin Efe : Cinayetten aranıyordum diyor bu olayı söylüyor ( aslında Hasta olduğunu söyleyemiyor ) Yani Kısaca Efe ArtıK Yalan Söylemicek Kimseye Hafızası Tamamen Yerinde ..! doğru olması %99 ALINTIDIR.