internete 3-4 gündür bağlanamadığım için haberleri yeni getirebiliyorum...
öncelikle aslı hamile falan değil,bu haberi kim neden söyledi bilmiyorum ama doğru bir haber değil bu
efe sizede gelen haberlerde olduğu gibi bu bölüm açıklayacak herşeyi...
neden onlardan uzak kaldığı hatta buna nasıl dayanabildiği konusunaysa biraz farklı açıklamalarda bulunacak...
kimse efeden ben hastayım cevabını duymayı ummasın çünkü olmayacak böyle bişey,efe hafızasını kaybettiğini sonra herşeyi hatırladığını ama polise yakalanma korkusu olduğu için geri dönmediğini anlatacak...
sanırım efenin hastalık olayınıysa aslı ortaya çıkaracak gelecek bölümlerde,
efenin kullandığı ilaçlardan birini görünce içeriğinden ne olduğunu anlamaya çalışacak
mine konusuysa biraz farklı,mine kendisine bi oyun kurgulandığını hala,o kendi kafasında her olay için denizi suçlayadursun,denizse minenin yanında olmaya,daha doğrusu yanında kalmaya çalışmaya devam edicek,çünkü minenin hırçın sahnelerini seyredicez...
su ve atakan cephesine gelince,araları yumuşamaya başladı zaten,ama dahada yakın görücez onları bi kaç bölüm içinde
bazı şeyler çiftleri yakınlaştırırmış,örneğin hastalık,atakanın halası boşuna hasta olmadı
vee yine efe olayına dönersek,evet arkadaşları efeye kızgınlar ama aslı kızgın olmasının yanısıra çokta özlemiş efeyi
sert bir sahne sayredeceğimizi söylemek istiyorum...
efe ve aslı kapışmasına hazır olun
denizin,minenin,atakanın,suyun ve halilin kızgın olmasına gelince
her ne kadar kızgın olsalarda insan kardeşim dediği birine ne kadar kızgın kalabilir,a bu bölümün sonunda ya da gelecek bölümün başında bu sahneye hazırlıklı olun çözemeyecek
Tıkla...dizifilmden alıntıdır paylaşmak istedim
efenin hastalığını aslının ortaya çıkarcağa benziyor ben şeytan minenin bulmasını bekliyodum aslında hep ona denk geliyor ya bu tarz ortaya çıkartmalar ne bilim aslı ilacı görünce ortaya çıkar en kısa sürede olsun bu
mine her zamanki gibi bağıracak çağracak suyada bağırıyo fragmanda belli
su atakan yavaş yavaş bencede bi iki bölüme eskisi gibi olurlar.
aslı efeyle ilgili sert sahne diyo acaba en sonki kavgaları gibi bişeymi olcak ya
en son aslı efenin evine gidip bağırıp çağırmışlardıda sonraki sahne malum inşallah bi değişiklik olur durumlarında tamam yatağa girmesinler ama en azından sarılabilir efe aslıya hastane sahnesinde efenin hayali bu bölüm gerçek olsun nolurrr.....