Konu: Geri: Sizce Mine Efeyi Görecekmi ? Salı Ekim 05, 2010 8:50 am
ben Minenin Efeyi göreceğini sanmıyorum bisiler olucak ama Mine göremicek sadece içinde bi soru isareti kalacak.Güvenlik kameralarından farkedeceğini düsünüyorm..
efky
Konu: Geri: Sizce Mine Efeyi Görecekmi ? Salı Ekim 05, 2010 9:09 am
GÖRMEDİ KAMERA OLAYINDAN ÖĞRENEBİLİR EFE OLDUĞUNU
Orhan236
Konu: Geri: Sizce Mine Efeyi Görecekmi ? Salı Ekim 05, 2010 9:23 am
bence de görmeyecek... 136. 137. bölüme kadar kimse buluşma beklemesin. Ha gördü görecek derken bir şeyler olup karşılaşmayacaklar ve 137.bölüme kadar bu şeyler çok olacak....
anchovy
Konu: Geri: Sizce Mine Efeyi Görecekmi ? Çarş. Ekim 06, 2010 7:04 am
evet gördü güvende buldu efeyiii bakalım neler olacak merak ettiğim çınarı bulan kim?? :S
çınarı ya deniz buldu yada atakan çünkü denizin gömleğine çok benziyor atakanda hemen hemen aynı tarz gömlek giyiyor zaten kaybedenlerde atakanlardır onlar kaybedip onlar bulmuştur
evet gördü güvende buldu efeyiii bakalım neler olacak merak ettiğim çınarı bulan kim?? :S
çınarı ya deniz buldu yada atakan çünkü denizin gömleğine çok benziyor atakanda hemen hemen aynı tarz gömlek giyiyor zaten kaybedenlerde atakanlardır onlar kaybedip onlar bulmuştur
Bence deniz değildir ) Denizin kolu o kadar şişman değil atakan olabilir.. inş.. bizden Biri bulmuştur.. ( Diziyle okadar bütünleştik ki bizden diyorum yaa ))
Bence deniz değildir ) Denizin kolu o kadar şişman değil atakan olabilir.. inş.. bizden Biri bulmuştur.. ( Diziyle okadar bütünleştik ki bizden diyorum yaa ))