Konu: Yeni Yönetmen KEREM ÇAKIROĞLU ... C.tesi Kas. 14, 2009 8:37 pm
[/b]ArkadaşLar yeni yönetmen Kerem ÇAkıroğlu Jale incekol u almışlar yani bende dağhan donecekse ondandır JaleyLe kawqalıydı ya ondan.. Ayrıca çekimlere qittim kerem çakıroğlu çok iyi birisi bu bence bize bi singal yoksa neden jale incekol u alsınlar ki ?[b]
Dağhanist
Konu: Geri: Yeni Yönetmen KEREM ÇAKIROĞLU ... C.tesi Kas. 14, 2009 8:39 pm
Konu: Geri: Yeni Yönetmen KEREM ÇAKIROĞLU ... C.tesi Kas. 14, 2009 9:06 pm
böle bişi olduysa güzel olur belkı efe geri dönebilir ama sen bu haberı nerde gordun ilk önce onu söle
buz_1905
Konu: Geri: Yeni Yönetmen KEREM ÇAKIROĞLU ... C.tesi Kas. 14, 2009 9:29 pm
efe geri dönebilir..................................................
35daghan
Konu: Geri: Yeni Yönetmen KEREM ÇAKIROĞLU ... C.tesi Kas. 14, 2009 9:38 pm
ben buqun setteydim o wardı bide buqun kawak yelleri başlarken yönetmen Tek KEREM ÇAKIROĞLU yazdı filmin bitimine bakabilirsiniz !!!
s3lçuk
Konu: Geri: Yeni Yönetmen KEREM ÇAKIROĞLU ... C.tesi Kas. 14, 2009 10:21 pm
evt yönetmen KEREM ÇAKIROĞLU yazdı sonunda..
GeNCeR
Konu: Geri: Yeni Yönetmen KEREM ÇAKIROĞLU ... C.tesi Kas. 14, 2009 10:22 pm
arkadaslar ben kavak yelleri resmi site baktım jale incekol yazıyo diziyi izlemiyodum saat 12:00 dan sonra baktım merak edip filmin sonunda yönetmen KEREM ÇAKIROĞLU yazıyodu yani haber dogru..
bide mine kapıdan cıkınca dondu kaldı osman amca ve anneanneside aynı sekılde karsılarında ki EFE olabilir içimde bi umut olustu yha inş bakalım
35daghan
Konu: Geri: Yeni Yönetmen KEREM ÇAKIROĞLU ... C.tesi Kas. 14, 2009 10:23 pm
bence bu iyi bi haber dağhan JaLe incekol la kawqalıydı Hem Kerem ÇAkıroğLu 1.sezonda wardı . İnş. bu dağhan ın donceğinin haberidir
ömür
Konu: Geri: Yeni Yönetmen KEREM ÇAKIROĞLU ... C.tesi Kas. 14, 2009 10:24 pm
aynen dizinin sonunda yazıyodu bence dönebilir ..durum öle gösteriyo hadi bakalım inşlh dielim
s3lçuk
Konu: Geri: Yeni Yönetmen KEREM ÇAKIROĞLU ... C.tesi Kas. 14, 2009 10:25 pm
minenin annesiydi bnce..
DağhanFann
Konu: Geri: Yeni Yönetmen KEREM ÇAKIROĞLU ... C.tesi Kas. 14, 2009 10:30 pm
Jale İncekol şuttttttttttttttttt beter olsun
Duygusu
Konu: Geri: Yeni Yönetmen KEREM ÇAKIROĞLU ... C.tesi Kas. 14, 2009 10:31 pm
malesef o gelen minenin annesiydide....ya inşallah metin ölmemiştir oda ölürse çok kötü olur:(
GeNCeR
Konu: Geri: Yeni Yönetmen KEREM ÇAKIROĞLU ... C.tesi Kas. 14, 2009 10:36 pm
metin ölmezz forumda ki bi paylasımda metinin hastanede tedavi oldugu yazıyodu zaten metin ölürse film harbiden biter..
DaghanH
Konu: Geri: Yeni Yönetmen KEREM ÇAKIROĞLU ... C.tesi Kas. 14, 2009 11:14 pm
Yonetmenin degistigine, Jale Incekol'un gitmesine sevindim.. Ayrica kapidaki bence de Mine'nin annesiydi Haber icin tesekkurler!
Duygusu
Konu: Geri: Yeni Yönetmen KEREM ÇAKIROĞLU ... Paz Kas. 15, 2009 9:47 am
evet bende okudum o haberi 95.bölümün senaryosuymuş galiba..buda demek oluyoki efe ozaman da gelmiycek okuyanlar anlamıştır heralde....
35daghan
Konu: Geri: Yeni Yönetmen KEREM ÇAKIROĞLU ... Paz Kas. 15, 2009 9:48 am
Metin ölmicek Tedavi qörcek senaryoda yazıyodu oda
Dağhanist
Konu: Geri: Yeni Yönetmen KEREM ÇAKIROĞLU ... Paz Kas. 15, 2009 9:52 am
hangi senaryo kim verdi size belki Yalan dir
ildem
Konu: Geri: Yeni Yönetmen KEREM ÇAKIROĞLU ... Paz Kas. 15, 2009 11:59 am
Konu: Geri: Yeni Yönetmen KEREM ÇAKIROĞLU ... Paz Kas. 15, 2009 12:36 pm
Bu kadar emein olmayalım beli Jaleni işi vardırda 2-3 bölümü o çekmiştir :( Ama inş gerçekten gitmiştir.
kararsiz
Konu: Geri: Yeni Yönetmen KEREM ÇAKIROĞLU ... Paz Kas. 15, 2009 1:06 pm
arkadaşlar bildiğim kadarıyla kavak yellerinde iki yönetmen ar yani ben 2. sezonda izlerkende arada kerem çakıroğlu yazodu ama inş dediğiniz gibi olur ve dağhan gelir ayrıca o kapıdaki minenin annesiydi bazı arkadşlar efe dio keşke öle olsa ....
ildem
Konu: Geri: Yeni Yönetmen KEREM ÇAKIROĞLU ... Paz Kas. 15, 2009 6:38 pm
bncede minenin ağzından okunuyodu zaten anne dedi..... görmediniz mi*??
hiçkimse
Konu: Geri: Yeni Yönetmen KEREM ÇAKIROĞLU ... Ptsi Kas. 16, 2009 9:22 am
35daghan demiş ki:
Metin ölmicek Tedavi qörcek senaryoda yazıyodu oda
Peki gittiğinde sete hangi bölüm çekiliyordu.AG yakınlaşması var mı?
EL!FF
Konu: Geri: Yeni Yönetmen KEREM ÇAKIROĞLU ... Ptsi Kas. 16, 2009 10:53 am
arkadaslar mıne guven gecen bolumde konusmuslar guvenn annesıde almanyadaymıs hatta guven bıde kardes cıkarmısız dedı...olabırmı acba sonucta guven onlardan buyuk...hem mınenın annesı nıye durup dururken ortaya cıktıkı...94.bolum fragmanı bır an once cıksın...
duru06semih
Konu: Geri: Yeni Yönetmen KEREM ÇAKIROĞLU ... Ptsi Kas. 16, 2009 1:10 pm
gencer üzgünüm ama o gelen minenin annesi bence.filme yeni yüz katmaya çalışıyorlar.efenin dönmesini çook istiyorum.birde şöyle düşünelim metin abiyi o dizide tutmalarının bi nedeni olmalı aile yok ortada bi tek o var??? bu efe dönüşü olabilir diye düşünüodum ama düşünsenize efe dönerse aileside olmalı ama onlar hiçççç görünmedi.birde metin abinin hayalleri gerçek olabilir efedir diodum ama bu son bölümde duş alıormuş gibi bir görüntü vardı hayalde bu gerçek olamıcana göre sadece hayal yani bizi efe gelcek diye oyalıolar...off
35daghan
Konu: Geri: Yeni Yönetmen KEREM ÇAKIROĞLU ... Ptsi Kas. 16, 2009 5:51 pm
AG yakınlşması yoktu çekimLerde sadece su ile qüwen yürüyodu sahilde su qüwene Efe metin abiyi aramış dio o kdr :S