Konu: kavak yelleri 97. bölüm yönetmen KEREM... Paz Ara. 13, 2009 2:09 am
ARKADAŞLAR 97. bölüm bitiminde netten izlediyseniz yönetmen kerem yazıyo geçenlerdede kerem yazıyodu jale incekolun işi oldugu için falan dedik ama bu bölümdede yazıyodu jalenin işi kaavak yellerinden önemliyse bıraksın kardeşm dağhan jale ile kavga ettiyse kavak yellerini böle boşluyosa göndersinler böylece rahatlarız.UMUT yok belki efe dönse bile aslı gönlünü kaptırmıs güvene güvende aslıya .lk girdiğinde kavak yellerine sarp apak bi roportajında soru soruldu aslı güven aşkımı olucak sarp ise ap ayrı bi şekilde olacak dedi ve bir röportajı benim kafamı çok karıstırdı bu jaleylemi ibrahimlemi yoksa timur beylemi kavga ettiği ile ilgili: * “Kavak Yelleri”nin yeni sezonunda oynuyorsunuz. Teklif nasıl geldi?
- “Avrupa Yakası”nın biteceği haberi resmileşince teklifler geldi. Timur Abi (Savcı) beni ikna etti ve teklifi kabul ettim. * Şu anda “Kavak Yelleri”nde Güven’i canlandırıyorsunuz. Sizce Güven, diziden ayrılan Efe’nin yerini doldurabilecek mi?
- Ben seyircinin keyfine bırakıyorum bunu. Zamanla alışıldığını, “Avrupa Yakası”ndaki şesu-Tanrıverdi değişikliğinde gördüm. Üstüne üstlük “Kavak Yelleri”nde ben bambaşka bir karakteri canlandırıyorum.
NE DİYOSUNUZ?
Misafir Misafir
Konu: Geri: kavak yelleri 97. bölüm yönetmen KEREM... Paz Ara. 13, 2009 7:51 am
öyledir kesin...
Dağhanist
Konu: Geri: kavak yelleri 97. bölüm yönetmen KEREM... Paz Ara. 13, 2009 8:44 am
ewet
ebosum
Konu: Geri: kavak yelleri 97. bölüm yönetmen KEREM... Paz Ara. 13, 2009 8:46 am
valla ap ayrı aşklarını bilmemde ben az önce izledim ap ayrı bi aşk görmeden kaçma kovalama durumu var birbirlerine seven söyleyemeyen efedede öyle olmuştu aslı öğrenmişti sonra oda ona karşı hissetmişti sonra efe deniz geldi diye aslı kovalıyodu efe yanyana gelmemeye özen gösteriyodu ap ayrı bişe deil yani günlük hayatımızda olan şey eğerki bahsettiği bu durumsa yöetmene gelicek olursakta birisi setten biriyle yazışmıştıda bi hafta jale bi hafta kerem yönetmen demişti aynen o durum bence
Misafir Misafir
Konu: Geri: kavak yelleri 97. bölüm yönetmen KEREM... Paz Ara. 13, 2009 5:48 pm
keşke hep kerem olsa.. jaleye bak masallardaki kötü cadılar gibi...
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: kavak yelleri 97. bölüm yönetmen KEREM... Paz Ara. 13, 2009 6:01 pm
Tims gibi büyük bir yapıt tazminat yüzünden jale incekolu yollayamıyorsa way ozaman o yapım şirketinin haline...
ebosum
Konu: Geri: kavak yelleri 97. bölüm yönetmen KEREM... Ptsi Ara. 14, 2009 9:29 am
onlarında işine gelmiyo yollamak baksana diziyi bitirmeyi göze alıyolar ama jaleyi yollamayı göze alamıyolar
Misafir Misafir
Konu: Geri: kavak yelleri 97. bölüm yönetmen KEREM... Ptsi Ara. 14, 2009 3:39 pm
ebosum sanki para senin cebinden çıkıyo...kardeşim böyle işler kolay değil..
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: kavak yelleri 97. bölüm yönetmen KEREM... Ptsi Ara. 14, 2009 4:23 pm
DağhanÆ demiş ki:
Kardeş nasıl kolay değil tazminat dedikleri ne kadar olabilirki hadi jaleyi yolladılar 10 kaybettiler dağhanı geri alıcaklar 20 kazanacaklar bu kadar basit (:
ebosum
Konu: Geri: kavak yelleri 97. bölüm yönetmen KEREM... Salı Ara. 15, 2009 8:47 am
EsmeR demiş ki:
DağhanÆ demiş ki:
Kardeş nasıl kolay değil tazminat dedikleri ne kadar olabilirki hadi jaleyi yolladılar 10 kaybettiler dağhanı geri alıcaklar 20 kazanacaklar bu kadar basit (:
benim konuşmama gerek kalmamış
serqan
Konu: Geri: kavak yelleri 97. bölüm yönetmen KEREM... Ptsi Ara. 21, 2009 12:22 pm
film acayip sıkıcı yav kimse neden efe ile ilgili bi bilgilendirme falan yapmıyor.dönecekmi dönmeyecekmi diye
cypriot
Konu: Geri: kavak yelleri 97. bölüm yönetmen KEREM... Ptsi Ara. 21, 2009 7:26 pm
arkadaşlar yönetmenlen felan ilgili değil bu artık dağhan çıkmak istedi.jale sorun olsaydı jaleyi melekler korusuna gönderirlerdi ordakini bize alırlardı bu kadar basit
GeNCeR
Konu: Geri: kavak yelleri 97. bölüm yönetmen KEREM... Ptsi Ara. 21, 2009 9:08 pm
yönetmen kım olursa olsun bu saatten sonra farketmez ne yasıkki :S
Awe !
Konu: Geri: kavak yelleri 97. bölüm yönetmen KEREM... Salı Ocak 12, 2010 3:33 pm
Konu yanlış yerde(!) DİKKAT(!) TAŞINMIŞTIR.
pinar_8787
Konu: Geri: kavak yelleri 97. bölüm yönetmen KEREM... Cuma Ocak 29, 2010 7:41 am
nerde başka karakter ya çakma efe olmuş resmen bence böyle olarak kendi prestijini düşürdü resmen çakma efe yapmışlar.sarp apağın kendine göre başarılı bi oyuncu severimde ama şuan çakma efe başka bişey değillll