Yha arkadaşlar bazıları dioki denize yardım eden efe değildi yok eli benzemiodu yok fiziği aynı değildi sizce dağhan 15 saniyelik bi sahne için gelir mi ne zaman dağhanın dizide görüneceğeni kesinleşir ozaman efe gösterilir işde
aynen oh be benim kafamdan bi insan sabahtan beri bunu sölemeye çelışıyorum baska bi baslıkta ama xD
yanı bıde 15 sniye surdu surmedı 15 sanıye ıcın gelırmı akıl var mantık var yanı ben sana katılıyorum vallaha bende onceden baska sekıldıyordum ama ben herkesın yalancısıyım
Yha arkadaşlar bazıları dioki denize yardım eden efe değildi yok eli benzemiodu yok fiziği aynı değildi sizce dağhan 15 saniyelik bi sahne için gelir mi ne zaman dağhanın dizide görüneceğeni kesinleşir ozaman efe gösterilir işde
aynen oh be benim kafamdan bi insan sabahtan beri bunu sölemeye çelışıyorum baska bi baslıkta ama xD
Yani doğrusu bu çünkü işi gücü yok 15 saniyelik sahne içinmi gelicek şunuda belirtmek istiyorum ne olursa olsun ben dağhanın diziye dönüceğine cani gönülden inanıyorum kim ne derse desin
tamam heralde 15 sn lik bir sahne için oynamıcaktır fakar fiziksel olarak bu kadar alakasız birini oynatmaları aşırı derecede acemilik olur yani en azından dolma gibi bacakları olan bi adam yerine biraz efe gibi zayıf biri oynardı bu yüzden ilginç ama umarım o kadar acemidirler ve gerçekten de efeyi kastetmişlerdir
Size değişmediğini söylemiştim hatta çoğunuz bana inanmadınız.Ve yine birşey diyorum Dağhan dönmeyecek.Yakında tv'de göreceğiz ama Kavak Yellerinde değil. Mucize olursa diziye döner ancak ben mucizelere inanmıyorum.
Size değişmediğini söylemiştim hatta çoğunuz bana inanmadınız.Ve yine birşey diyorum Dağhan dönmeyecek.Yakında tv'de göreceğiz ama Kavak Yellerinde değil. Mucize olursa diziye döner ancak ben mucizelere inanmıyorum.
kanıtın varmı elinde dağhanın yeni dizide oynucağına dair ?
kanıtın varmı elinde dağhanın yeni dizide oynucağına dair ?
Evet var 1 ay içinde Dağhanı tv'de göreceğiz bir tv proğramında yer alacak.Dizi değil. Zaten bana inanmasanızda bu kadar umutlanmayın çünkü nasılsa Dağhanı tv'de görünce tüm umutlarınız bitecek.