100. bölümü açıklıyorum... güven su ' dan 2... mine ' den 3.... aslıdan ' 12 tane çocuk yapar...bunların ikisinin kocaları atakanla deniz çokcukları kendilerinden zannederler....sonra güven hızını alamayıp minenin annesine gider...ondan da 2 tane yapar...sonra aslının çocuklarının hepsi erkek olur..isimleri güven diye dewam eder...sonra efe bi aradan çıkar gelir derki aslıya aslı ben buraya senin 12 tane çocuğunun olduğunu duydum ...bana 11 tanesi ni versene yeni urla spora futbol takımına alt yapı yapacam der....bu bölümü kaçırmayın arkadaşlar pişman olursunuz ....
NASIL ARKADAŞLAR OLMUŞ MU
En son yunus_emre18 tarafından Paz Ara. 06, 2009 6:20 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
ya arkadaşlar bende dağhanın fanı olduğum için art niyet taşımadım heralde .... ....aslından daha güzel oldu efe yani dağhan iyi şekilde dalga geçti aslında onlarla ...düşüncem oydu.....efe yi sildim çocukların isminden
sizde orjinal adam diye bi sinema filmi yada dizi film ciksa basröldede Daghan külegec olsa nolur bence manyak bisi olur rekor kirariz durun ben bu konuyu aciyim bi
sizde orjinal adam diye bi sinema filmi yada dizi film ciksa basröldede Daghan külegec olsa nolur bence manyak bisi olur rekor kirariz durun ben bu konuyu aciyim bi