Konu: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Salı Ocak 05, 2010 2:39 pm
Konunun ilk mesajı :
Kanal D yeni bir anket düzenliyor Siz Dizi Çekseniz Kimi Oynatırdınız ? diye burda Dağhan'da var.. Hadi hep beraber oy vermeye .. Dağhan 88.sırada buyrun adresi ; Buraya Tıkla !!!
Yazar
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Salı Şub. 09, 2010 6:14 pm
vay be 1000. cevap oldu bu konuya amma kastırdık
fark 83 bin arklar hadi 100 bin yapalım şunu
sibirya
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Salı Şub. 09, 2010 8:30 pm
fark 87 bin biraz daha gayret edelim
cypriot
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Salı Şub. 09, 2010 10:01 pm
fark yükseldi arkadaşlar çok güzel.ama oylama böyle devam ederse bitirmeyecekler oylamayı.ben kanal d ye ne zaman bitecek diye yazdım bana msn ye mail geldi ekler vardı bişey anlamadım ekteki yazıları normal okuyamıyom ben karışık çıkıyo yazılar.birde siz denermisiniz lütfen.
tsubasa
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Çarş. Şub. 10, 2010 10:24 am
arkadaşlar ben hayal mi görüyorum yoksa geride miyiz biz bide oylayamıorum artık noluyo ya
DaghanH
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Çarş. Şub. 10, 2010 10:37 am
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Çarş. Şub. 10, 2010 12:21 pm
ARKADASIM ORDA YANLISLIK VAR SÖYLÜYORUZ GÖSTERİYORUZ DAĞHAN 1. OLDU.HALA KONU AÇIYOSUN İKNCİ OLDU DİYE.BİZ KAZANDIK BİZ.!!
pinar_8787
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Çarş. Şub. 10, 2010 12:40 pm
EVET YA DAĞHAN BİRİNCİİİİİİ OLDUUUUUU KANALD NİN SİTESİNE GİRİP BAKINNNN
cypriot
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Çarş. Şub. 10, 2010 8:53 pm
evet dağhan 2. ya orda harf sırasına göre gitmiş beren saat 1. deil çünkü.zaten oylama sayısındanda anlıyoruz 2. olmuşuz.olsun biz hak ettik onların oylarda bi iş var ama neyse.
xxrecep
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Çarş. Şub. 10, 2010 9:41 pm
şerefsizler 1 ciliyimizi resmen oyun yaparak çaldılar
Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ]