Konu: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Salı Ocak 05, 2010 2:39 pm
Konunun ilk mesajı :
Kanal D yeni bir anket düzenliyor Siz Dizi Çekseniz Kimi Oynatırdınız ? diye burda Dağhan'da var.. Hadi hep beraber oy vermeye .. Dağhan 88.sırada buyrun adresi ; Buraya Tıkla !!!
Yazar
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Paz Şub. 07, 2010 12:26 am
şuan bir tek ben atıyom galiba 10 ar 10 ar yükseliyor.ayrıca fark 23 bin felan.
tsubasa
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Paz Şub. 07, 2010 12:30 am
cypriot demiş ki:
evet gördüm mesajını.ben aramış bulamamıştım k.b
yok ya nolcak sadece yanlıs anlasldım birraz halloldu sonra
biz zaten elimizden geldiği kadar oyladıktan sonra hile bile olsa işlemez 1.olcaz inşallah
cypriot
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Paz Şub. 07, 2010 12:31 am
umarım...halitin sitedekiler nasıl kaç kişi olarak oyluyolar ortalama?
tsubasa
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Paz Şub. 07, 2010 12:38 am
çok fazla yazışmıolar ama özellikle 6-7 kişi var adminleri çok ilgili 1-2si bilgisayar başı işi yapıoms devamlı atıyo diğerleri de boş kaldıkları her an özellikle geceleri işte bi ara 200bin fark açmışlardı bergüzarın oylarını arttırcaklardı falan tabi yattı o iş dün de 1-2 kişi sıkıldık artk falan diolardı inan bizden çok değiller ama durmadan atıolar sanrm :/
tsubasa
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Paz Şub. 07, 2010 12:46 am
Belki merak edersiniz arklar halitin fanlarından birkaç alıntı yorum sizin:
*Arkadaslar lütfen onlar öne gecmis sitede oyalanmayiniz oylamaya devam durmaksizin rica ediyorum
*Hepimize böö geldi artık! Ama başlamış bulunduk bir kere... 1. iken bırakırsak o kadar emeğe yazık olur...
*aynen artık kendimi geçtim Bergüzar ve Halite hayranlığımı bilen küçük kız kardeşime de tembih ettim ben evde yoksam bilgisayardayken o da oy atıyor ama ne yapalım dediğin gibi başlamış bulunduk bi kere
*Yaaaa oylamaya bıktım demek istemiyorum ama çok uzattıklar yaaa BİRİNCİYİZZZZ işteee uzatmasınlar...neyse devam
cypriot
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Paz Şub. 07, 2010 1:12 am
31 bin fark ile geceyi bırakıyorum
sibirya
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Paz Şub. 07, 2010 11:35 am
arkadaşlar bana yardımcı olunda farkı biraz daha açalım
tsubasa
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Paz Şub. 07, 2010 2:22 pm
Son Durum:
1. DAĞHAN KÜLEGEÇ : 3.480.027
2. Halit Ergenç : 3.434.636
3.5 milyona çok az kaldı arklar hadi
omer_gzbyk
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Paz Şub. 07, 2010 2:36 pm
kimse merk etmesin biz burda oldkça daghan 1.sıradn inmeyecktir :lol:
sweetcool_boi
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Paz Şub. 07, 2010 3:25 pm
hadi arkadşlar 10 dk sonra 3 milyon 500 olcaz bastıralm
sweetcool_boi
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Paz Şub. 07, 2010 3:44 pm
oldukkk 3buçuk milyon oldukk ama 10 dk dedm 18 dk oldu arkdşlar ya lutfen dewam herkes oy atsın brakmayalmm
tsubasa
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Paz Şub. 07, 2010 4:02 pm
evt 3.5 milyon oldk ama bırakrsak hemen yetişirler geceleri cok atıyolar biliyorsunuz 100bine cıkaralım farkı şu an 65 bin öndeyiz
cypriot
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Paz Şub. 07, 2010 4:52 pm
sayfa değişik bi hal aldı yine ya oy kullanamıyorum :(
sibirya
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Paz Şub. 07, 2010 4:59 pm
cypriot demiş ki:
sayfa değişik bi hal aldı yine ya oy kullanamıyorum :(
bunu masus yapıyolar herhalde oy vermesinler diye bende kullanamıyom
tsubasa
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Ptsi Şub. 08, 2010 11:28 am
farkı 50 bine indirdiler arklar bastıralım hadi
tsubasa
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Ptsi Şub. 08, 2010 1:16 pm
fark 45 bin arklar dün 80 bin vardı böle giderse akşama geçerler bizi lütfen oy atalım
sibirya
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Ptsi Şub. 08, 2010 5:06 pm
arkadaşlar bugün 100 bine çıkarırsak farkı yetişemezler artık
cypriot
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Ptsi Şub. 08, 2010 6:00 pm
arkadaşlar benim bu akşam 10 a 11 e kadaar işim var geldikten sonra yüklenecem.inanın bi 150 bin fark açsak adamlar pes edecekler eminim.
xxrecep
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Ptsi Şub. 08, 2010 8:09 pm
cümle alem bu alemin kıral ve kıraliçeleri nerdesiniz lütfen oylarınızla dağhanı şereflendiriniz
omer_gzbyk
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Ptsi Şub. 08, 2010 9:57 pm
hadı bylr acalm frkı :lol:
cypriot
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Ptsi Şub. 08, 2010 10:10 pm
arkadaşlar başlıyorum.haydi sizdee.
cypriot
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Ptsi Şub. 08, 2010 10:17 pm
arkadaşlar oy vermenin bi hilesi programı felan yokmu ya??
buray
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Salı Şub. 09, 2010 8:28 am
halit - 3562546
DAĞHAN -3637100
FARK - 74554
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Salı Şub. 09, 2010 9:38 am
bu halit kaçıncı sırada
sibirya
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Salı Şub. 09, 2010 3:49 pm
arkadaşlar biraz daha zorlsak 100 bin yaparız
Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ]