Konu: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Salı Ocak 05, 2010 2:39 pm
Konunun ilk mesajı :
Kanal D yeni bir anket düzenliyor Siz Dizi Çekseniz Kimi Oynatırdınız ? diye burda Dağhan'da var.. Hadi hep beraber oy vermeye .. Dağhan 88.sırada buyrun adresi ; Buraya Tıkla !!!
Yazar
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Cuma Ocak 22, 2010 3:57 pm
fark 10bin hadi az kaldı oy wermeye dewam efemizi geri istioz hadii
umutfatih10
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Cuma Ocak 22, 2010 4:01 pm
Sizinde site yavaşmı beyler kanald sitesi
sweetcool_boi
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Cuma Ocak 22, 2010 4:02 pm
eet 9 bin htta 8 bin indik dewamm cok az kaldi yetisioz
sweetcool_boi
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Cuma Ocak 22, 2010 4:10 pm
7 bine indik gecicez dewam edelm herkes atsın
sweetcool_boi
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Cuma Ocak 22, 2010 4:18 pm
fark simdi 6 bin
sweetcool_boi
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Cuma Ocak 22, 2010 4:28 pm
flood yaptm bliom ama 3 bine indik bi kaç kişi daha atsa cabucak kaptcas farki hadi yilmak yok arkdşlar bitirelm su isi
Te Quiero
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Cuma Ocak 22, 2010 4:36 pm
ondeyiz :cheers: kuçuk arayla
sweetcool_boi
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Cuma Ocak 22, 2010 4:38 pm
onlar durmusken biz daha cok basmalıyz biz durmucaz dmi:D
sweetcool_boi
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Cuma Ocak 22, 2010 4:38 pm
onlar durmusken biz daha cok basmalıyz biz durmucaz dmi:D
GeNCeR
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Cuma Ocak 22, 2010 5:21 pm
müziğimi actım uzun surelik msj atmak için mesai ye baslyıorum arkdaslar herkese kolay gelsın
GeNCeR
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Cuma Ocak 22, 2010 5:50 pm
yarım saattir oy atıyorum bı ara 6-7 kişi birden ayn ıanda tıyoduk cok gusel oluyo ama herkes gıttı tek kaldım atmaya devam ediyorum sizde yardımcı olun arkadaslar lütfen
bide rakibimiz halit kacta onun ne kdar oy aldıgını merak ettım ya
Dağhanist
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Cuma Ocak 22, 2010 5:56 pm
Bende Atiyorum
ecsum
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Cuma Ocak 22, 2010 6:03 pm
dünden beri 5000 e yakın attım şimdi tekrar başlıyorum saat 9 a kadar
xxrecep
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Cuma Ocak 22, 2010 6:34 pm
halit 40 dağhan 88 de arkadaşlar
sibirya
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Cuma Ocak 22, 2010 7:08 pm
oylamayı bırakmayalım arkadaşlar fark şu an 40 binlerde bunu 100 bin yaparsak artık yetişemez bu arada çakma efeye 1 milyon oy fark atmışız
Misafir Misafir
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Cuma Ocak 22, 2010 7:18 pm
arkadaşlar son durum şöyle
Dağhan külegeç :.....1221205
Halit ergenç :.....1184123
xxrecep
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Cuma Ocak 22, 2010 8:10 pm
hadi arkadaşlar farkın kapanmasına izin vermeyelim aksine farkı açalım 10 kişi 1 saat daha oyversek sabaha kadar yetişemezler aksi halde farkı kapatıcaklar bizler buna izin vermiyelim farkı fark yapalım şuan farkımız arkaraşlar 42 bin oylamaya de vam arkadaşlarınıza haber vermeyi unutmayalım nekadar çok katılım okadar fark atarız arkadaşlar
xxrecep
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Cuma Ocak 22, 2010 10:23 pm
tatlı rüyalar arkadaşlar ben çabalıyorum ama tek başına zor bu işler sizlersiz olmuyor hebberaber oylayalım işin zevki çıksın deyilmi alın yanınıza çayı veya her hangi bir içeceyi oyvermenin hebberaber tadını çıkartıp farkıfark yapalım ne dersiniz hazırmıyız
xxrecep
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Cuma Ocak 22, 2010 10:26 pm
arkadaşlar uyanın ya farkı kapatıyorlar nerde dağhana verilen destek
xxrecep
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] C.tesi Ocak 23, 2010 4:37 am
sl arkadaşlar ben bu metini yazdığımda sizler uykuda olacaksınız tatlı rüyalar fakat sizlşer gün açıp uyandığınızda nete girdiyiniz zaman fan club ü ziyaret ettiyinizde bu metini okuduğunuz zaman siz dağhan külegeeç hayranlarından önemle ricam şudurki dağhan hayranları fanatikleri arkadaşlarınız varsa lütfen ikaz edin 1 ve ya 2 saatte olsalar oy vermeye onları teşvik edelim neden arkadaşlar şu an ankette ikikişi diyerlerinden ayrılmış bir vaziyette kapışıyorlar üzülerek söylüyorumki 45bin farkımızvardı adamlar geldi ve bizleri geçtiler üstünede 10 bin ve üzeri fark attılar rekabet güzeldir ama ben dağhana burada bir kople olduğunu düşünen bir arkadaşınızım nasıl yani diceksiniz bakın kavak yelleri dizisindeki oyuncular dağhanın çok gerisindeler aralarında dağhanı sevmeyen ler var msl sarp pın hayanları demem oki bunların düşüncesi biz bu adama kaybettik ama buna rakip olankim baktılar halit ergenç bu sefer onlarda oylamaya başladılar yane işin içinde inat var bizler bu inadı kırmamızlazım arkadaşlarki bu düşünce sahipli insanlar yılsınlar bizlerle uğraşamayacaklarını anlasınlar ben büyük bir ihtimal sizlerin bu metini okuduğunuzda işte olucağım oyüzden dağhan sizlere emanet yüzümüz ak dağhanımız 1 olsun sayılar arkadaşlar biraz uzun oldu ama olmasıı gereken bu
xxrecep
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] C.tesi Ocak 23, 2010 5:26 am
arkadaşlar işte sondurum ilk sırada halit ergenç var oy oranı 1262700 dağhan 1261000 farkbu lütfen yukarıdaki yazmış olduğum metine okuyunuz okutunuz dağhan hayranları için geçerlidir
ömür
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] C.tesi Ocak 23, 2010 8:24 am
arkadaşlar devam hadi durmak yok
ömür
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] C.tesi Ocak 23, 2010 8:32 am
arkadaşlar farkı baya açıyolar kimse yokmu ya tek başıma mı atıyorum ben
Duygusu
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] C.tesi Ocak 23, 2010 9:23 am
bende geldim neyse geçmişiz ama durmak yok
ömür
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] C.tesi Ocak 23, 2010 9:29 am
bastıralım hadi
Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ]