Konu: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Salı Ocak 05, 2010 2:39 pm
Konunun ilk mesajı :
Kanal D yeni bir anket düzenliyor Siz Dizi Çekseniz Kimi Oynatırdınız ? diye burda Dağhan'da var.. Hadi hep beraber oy vermeye .. Dağhan 88.sırada buyrun adresi ; Buraya Tıkla !!!
Yazar
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Paz Ocak 24, 2010 3:05 pm
pff halit geçmiş ya :( devam edelm hadi
KapRisS
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Paz Ocak 24, 2010 3:54 pm
bnde şuandan itibaren başlıorm oy atmaya saat 8e kdr haliti geçmiş olmayı diliorm herkes yardımcı olsn
Dağhanist
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Paz Ocak 24, 2010 3:54 pm
Bende Atiyorum
KapRisS
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Paz Ocak 24, 2010 4:08 pm
bska atan vrmı
Dağhanist
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Paz Ocak 24, 2010 4:09 pm
Devam Lütfen
sibirya
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Paz Ocak 24, 2010 4:10 pm
ben atıyom ama daha çok kişinin atması lazım böyle yeişemeyiz
KYGSZdaghan
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Paz Ocak 24, 2010 4:11 pm
onlar da var bi hile vs. ama hdi bakalm oylamaya devam..
Dağhanist
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Paz Ocak 24, 2010 4:12 pm
Ewet Burda Daghan Kulegec Fan Sitesindeyiz Bazi Arkadaslar Bize Niye Yardim Etmek Istemiyorum Anlamadim
raskolnikow efe
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Paz Ocak 24, 2010 4:12 pm
arkadaşlar bende geldim sabah yazdıgım formülü uygularsanız geçmemiz daha kolay olacak tek tek olmaz bence
crazy53
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Paz Ocak 24, 2010 4:23 pm
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Paz Ocak 24, 2010 4:24 pm
onu formülü ben denedimde olmuyo hemen sayfa değişiyo
crazy53
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Paz Ocak 24, 2010 4:28 pm
raskolnikow efe demiş ki:
arkadaşlar öncelikle merhaba daha yeni üye oldum siteye ama çok öncelerden mesajlara bakıyorum şimdi dedigimi yaparsanız daghana daha çok oy verebiliriz önce enter tuşuna basılı yutalım sonra mausu 10 puanın üstüne tıklayın ve bırakmayın sonra kılavyeniiizde home tuşu olması lazım home tuşuna basıp basıp çekelim ama hızlıca bide home tuşuna basıp basıp çekerken aynı andada mausa basıp basıp çekelim enter tuşu sabit basılı kalacak ama çık hızlı yapmamız lazım
dediğim şekilde yapmaya çalışıyorum ama olmuyorrrr...
raskolnikow efe
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Paz Ocak 24, 2010 4:33 pm
tekrara yazıyorum enter tuşuna basılı tutun sonra mausu 10 puanın ustüne basın bırakmayın hoemeye bastıgınız anda hemen yani mausa basıp basıp çekin hızlıca homeyi ve entere bırakmayın mausa basın basın çekin sadece bu ben yapıyorum yarım dakıkada 500 oy atıyor
aykut61
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Paz Ocak 24, 2010 4:55 pm
arkadaşım home tuşuna basınca sayfa yukarı çıkıo zaten nasıl olcak bu iş :S
sibirya
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Paz Ocak 24, 2010 5:05 pm
raskolnikow efe arkadaşım aynen dediğin gibi yapıyom ama olmuyo herhalde çünkü hemen sayfa değişiyo
KapRisS
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Paz Ocak 24, 2010 5:09 pm
arkadaşlar bn denedim oluo
raskolnikow efe
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Paz Ocak 24, 2010 5:10 pm
pc den pc ye degişiyo ozaman olan arkadaşlar yapsınlar gerçekten çok oy atıyo arkadaşlar 1 . saat içinde geçeriz fark bile atarız xd
KapRisS
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Paz Ocak 24, 2010 5:12 pm
eed yapmaya çalışalım millet
raskolnikow efe
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Paz Ocak 24, 2010 5:13 pm
hadi arkadaşlar
KapRisS
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Paz Ocak 24, 2010 5:18 pm
arkadaşlar son durumu bildirin
sibirya
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Paz Ocak 24, 2010 5:18 pm
sayfa değişmiyomu ne oluyo nasıl anlıycaz oy attığımızı
crazy53
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Paz Ocak 24, 2010 5:21 pm
ardaşalar ben firefoxdan ediyodum bi türlü olmadı bi de internet explorerdan edeyim dedim "internet explorer","opera" ve "google choreme" de oluyor.. denedim ama en iyi internet explorerdan oluyorr
En son crazy53 tarafından Paz Ocak 24, 2010 5:25 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
raskolnikow efe
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Paz Ocak 24, 2010 5:22 pm
bende degişmiyo sen entere baasılı tutttugundan emin ol bide öyle yap çık hızlı yapman lazım homeye bastıgın anda mausada basıp basıp çekecen dene birdaha inşll yaparsın
KapRisS
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Paz Ocak 24, 2010 5:23 pm
arkadaşlar son durumu söyleyin
raskolnikow efe
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Paz Ocak 24, 2010 5:24 pm
halit 1530740 daghan 1455770
Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ]