Konu: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Salı Ocak 05, 2010 2:39 pm
Konunun ilk mesajı :
Kanal D yeni bir anket düzenliyor Siz Dizi Çekseniz Kimi Oynatırdınız ? diye burda Dağhan'da var.. Hadi hep beraber oy vermeye .. Dağhan 88.sırada buyrun adresi ; Buraya Tıkla !!!
Yazar
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Salı Ocak 26, 2010 10:31 am
arkadaşlar farkı azaltmamız lazım lütfen 10 kişi birlikte oy verirse fark azalır bu bizim son şansımız
sibirya
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Salı Ocak 26, 2010 4:36 pm
aslında şu an durmuş durumdalar ama kimse yok
sweetcool_boi
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Salı Ocak 26, 2010 4:39 pm
wariz arkadaslar oy werelm hadi
ecsum
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Salı Ocak 26, 2010 5:53 pm
saat 7 den beri veriyorum fark 165 bin oldu herkes katılsa geçeriz halite lşu anda kimse oy vermiyor tam zamanı aslında
raskolnikow efe
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Salı Ocak 26, 2010 6:21 pm
aynn arkadaşlar şu an durmuş adamlar hadi tanıdıklarımızaa haber verin ben verdim 3.5 kişiye
xxrecep
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Salı Ocak 26, 2010 6:31 pm
kusur arkadaşlar malum çalışıyoruz ama geldim zaten çalışmasam bunlar bize fark atamazlardı çünkü gece gündüz bıkmadan oyverirdim hadi arkadaşlar biraz duyarlı olalım
raskolnikow efe
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Salı Ocak 26, 2010 6:36 pm
h g kardeş hadi yeter artk biiirnci sırada gittikleri bidaha oy lama bitene kadar birincilik gstermeyelim onlara
xxrecep
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Salı Ocak 26, 2010 6:37 pm
arkadaşlar oy verirken maos ve entıra 4 veya 5 kere basın bazen 30 40 puan veriliyor bir kere basıp bırakmayın
ecsum
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Salı Ocak 26, 2010 6:39 pm
benden bu kadar 1 buçuk saatten beri verdim elim koptu fark 152 bin 45 dakikada 13 bin fark kapattık lütfen herkes oy atsın
xxrecep
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Salı Ocak 26, 2010 6:40 pm
10 kişi olsak 1 saatte yakalrız arkadaşlar malesef iki kişiyiz
raskolnikow efe
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Salı Ocak 26, 2010 6:43 pm
bnm başka yöntem var daha öncede yazmıştım entere basılı tutuyoruz sonra mausu 10 puana tıklıyoruz bırakmıyorz sonra home tuşuna basıyoruz kılavyeden nastıgımız anda mausa basıp basıp çkyorz ama hızlı yapmmnz lazm
xxrecep
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Salı Ocak 26, 2010 6:46 pm
çayımı alıp geliyorum devam arkadaş
Misafir Misafir
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Salı Ocak 26, 2010 7:17 pm
arkadaşalar tamam birincilik önemli ama asıl önemli olan diğer bir konu ise kavak yelleri dizisini oyuncularına atılan farktır
raskolnikow efe
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Salı Ocak 26, 2010 7:35 pm
adamlar sabşt duruyo arkadaşlar bitane bile oy atan yoq hadii tam zamanı sadece 3 saatye bitiririz bu işi
ozlefe
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Salı Ocak 26, 2010 7:44 pm
Şuan oy veren kaç kişiyiz.Durum ne .Aramızdakifark nekadar oldu.
xxrecep
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Salı Ocak 26, 2010 7:46 pm
nerdeyiz arkadaşlar tık tık kimse yokmi oy verecek
raskolnikow efe
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Salı Ocak 26, 2010 7:47 pm
bn varım aradakı farkı hiç sorma bence oy ver xd
efky
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Salı Ocak 26, 2010 7:47 pm
fark 135 bin oldu
raskolnikow efe
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Salı Ocak 26, 2010 7:48 pm
üç kişimiyiz sasdec e
tsubasa
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Salı Ocak 26, 2010 7:51 pm
tam gaz devam arkadaşlar 129 bin fark .200 binlerden geldik bu gece bu iş ya bitecek ya bitecek tüm dağhan fanları hadi hep birlikteeeeeeeeeeeeeeee !!!
xxrecep
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Salı Ocak 26, 2010 7:57 pm
» ben inan sizleri anlayamıyorum demekki sevginiz dağhana karşı sahte imiş dağhan hayranı olupta oy vermeyen arkadaşlardır bu sözümüz
tsubasa
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Salı Ocak 26, 2010 8:03 pm
ya nerdesiniz millet fark biraz olsun eriyor ama daha hızlı olmalıyız lütfen herkes ilgi göstersn bu forumda 5-6 kişi mi var sadece
desteğe ihtiyaç var..dağhan için hadi millet...
ozlefe
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Salı Ocak 26, 2010 8:07 pm
9 dan beri oy veriyorum.Artık netten çıkmam gerekiyor.Yarın gündüz 11 ile 12 arasında benimle birlikte oy verecek arkadaşları bekliyorum.TİMS anlayacak yakında orjinal adam Efe'nin değerini.
tsubasa
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Salı Ocak 26, 2010 8:16 pm
arkadaşlar adamlar resmen durdu gram ilerlemiyor bu gece bizim için çok büyük şans fark 122 bin şu an... haydi biraz gayret ve destek lütfennn
efky
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Salı Ocak 26, 2010 8:20 pm
121bin fark
Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ]