Konu: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Salı Ocak 05, 2010 2:39 pm
Konunun ilk mesajı :
Kanal D yeni bir anket düzenliyor Siz Dizi Çekseniz Kimi Oynatırdınız ? diye burda Dağhan'da var.. Hadi hep beraber oy vermeye .. Dağhan 88.sırada buyrun adresi ; Buraya Tıkla !!!
Yazar
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Cuma Ocak 29, 2010 11:16 am
tekrar 100 bin geriye düşersek bu sefer zor yakalarız onlar şu an durdular bizim bastırma vaktimiz !
crazy53
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Cuma Ocak 29, 2010 11:32 am
ya arkadaşlar bu halitçilerin bi face grubu veya fan sitesi falan yok mu bunlar nasıl haberleşiyor.... facede bi tane buldum ama üyesi az. fan sitesindede forum yok. :((((
xxrecep
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Cuma Ocak 29, 2010 11:37 am
arkadaşlar üzgünüm öyle molam bitti şimdi işe gidiyorum sizlerden ricam arkadaşlarımızada rica edelim bizim için oylasınlar bu iş yoksa böyle olmaz artı 203 sayfa birden açalım sıraylatıklayalım sırayı şarırır sanız olmaz 1 tıkla bırakmayalım en az entırla beraber olmak üzere 3 4 kere basalım sizlere ve bana kolay gelsin akşam geldiyimizde yüzümüzü güldürün lütfen okadar çabamız boşa gitmesin azimli olalım öyle arası 5 bin oy verdim
tsubasa
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Cuma Ocak 29, 2010 11:39 am
ben de artk gitmk zorundaym birileri devralsın 30 bin fark var bitirelim şu farkı arklar akşama kadar lütfen
crazy53 özeldn attm cevabı
crazy53
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Cuma Ocak 29, 2010 11:43 am
tsubasa demiş ki:
ben de artk gitmk zorundaym birileri devralsın 30 bin fark var bitirelim şu farkı arklar akşama kadar lütfen
crazy53 özeldn attm cevabı
saol ilgilendiğin için
ozlefe
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Cuma Ocak 29, 2010 1:13 pm
Şuan halit 2476356 ve dağhan 2453700 bakalım bu farkı ne kadar sürede kapatacağız.Buna yapabiliriz çünkü azimliyiz.3-5 kişi olsak hızlı ilerleriz.Herhalde o kadar kişide varızdır.
cypriot
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Cuma Ocak 29, 2010 1:30 pm
valla ben atıyorum boş zamanlarımda sürekli.
ozlefe
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Cuma Ocak 29, 2010 1:42 pm
Kimse yokmu, sayfada çok yavaş yenileniyor.Sürekli entera ve puana basıyorum ama bilinmeyen bir hata oluştu diyip sistem atıyor sayfadan
DağhanFann
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Cuma Ocak 29, 2010 2:14 pm
Şu anda oy kasmaya devam eden kaç kişiyiz?
tsubasa
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Cuma Ocak 29, 2010 2:14 pm
çok fazla basma en fazla 7-8 kere yoksa hata oluştu diyebiliyor sayfada dediğin gibi sonra geri gelirken baya zaman kaybı oluyor ve ayrıca çok fazla sekme açın arklaar daha seri oluyor fark şu an 21 bin hadi kapatalım artk ..
tsubasa
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Cuma Ocak 29, 2010 2:28 pm
Şu an halite hiç oy gelmiyor.yani tam zamanı
Fark 20 bin.. ^yarım saat kasssak yeter
Var mı katılacak aranızdan 3-4 kişi olsak yeter..
crazy53
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Cuma Ocak 29, 2010 3:05 pm
ben varım...
tsubasa
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Cuma Ocak 29, 2010 3:08 pm
eline sağlık.. şu an fark 15 bin yetişiyoruz millet destek hadi
buray
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Cuma Ocak 29, 2010 3:15 pm
halit 2484029 dağhan 2471290 fark 12739 hadi lütfen
raskolnikow efe
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Cuma Ocak 29, 2010 3:29 pm
bende geldim
tsubasa
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Cuma Ocak 29, 2010 3:31 pm
Hosgeldn tam zamannda
fark 8 bin
öne geçme vakti artık hadi millet
buray
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Cuma Ocak 29, 2010 3:32 pm
bana kızmayın ama elimize ne geçicek. bende oy atıyorum sırf dağhan için
ömür
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Cuma Ocak 29, 2010 3:40 pm
bende geldm
tsubasa
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Cuma Ocak 29, 2010 3:41 pm
buray demiş ki:
bazı şeyler karşılıksızdır bu da onlardan biri sırf dağhan için dediğin gibi onu 1. yapmaya uğraşıyoruz..
crazy53
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Cuma Ocak 29, 2010 3:45 pm
tsubasa demiş ki:
buray demiş ki:
bazı şeyler karşılıksızdır bu da onlardan biri sırf dağhan için dediğin gibi onu 1. yapmaya uğraşıyoruz..
ayrıca dağhan kazanırsa illaki bi dergide veya internet sitelerinde konusu olur. Belki röportaj yapalar....
Bide şu halitçilere inat.... xD
buray
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Cuma Ocak 29, 2010 3:46 pm
elbet biz 1.olucaz onun için uğraşıyoruz. Bunun sonucunda Dağhanı tekrardan dizide görücez hemde kavak yellerinde inşallah.
tsubasa
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Cuma Ocak 29, 2010 3:49 pm
crazy53 demiş ki:
tsubasa demiş ki:
buray demiş ki:
ayrıca dağhan kazanırsa illaki bi dergide veya internet sitelerinde konusu olur. Belki röportaj yapalar....
Bide şu halitçilere inat.... xD
aynen
son 4 bin !
duru06semih
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Cuma Ocak 29, 2010 3:54 pm
arkadaşlar fark 3 bin...bu arada ben bu anketin 1 şubatta biteceğine inanıyorum.yani bence son 2 gün.umarım birinci oluruz.ben şuan çıkıorum.dağhan size emanet...
crazy53
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Cuma Ocak 29, 2010 4:04 pm
SİLDİM:))))
En son crazy53 tarafından Cuma Ocak 29, 2010 4:16 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
tsubasa
Konu: Geri: Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ] Cuma Ocak 29, 2010 4:06 pm
fark bin
En son tsubasa tarafından Cuma Ocak 29, 2010 4:17 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Dizi çekseniz kimi oynatırdınız [KANAL D ANKETİ BAK! ]