Konu: Geri: daqhan izmirde ! Paz Ocak 17, 2010 9:08 am
ya ben umutlanmak istemiyorummmm kapatmıştım ama böyle şeyleri görünce dayanamıyorummm
Dağhanist
Konu: Geri: daqhan izmirde ! Paz Ocak 17, 2010 9:16 am
Yah Arkadaslar Daghan Abi Ne Yapiyorsa yapsin Onun Icin Kavak yeller biti
Dönerse Belki Kanal'denin Anketin'den belki
Ama Bende Dönmesini istiyorum
Ama Hepimiz duyduk ve görduk dönmicem dedi
En son FanKavakYelleri tarafından Paz Ocak 17, 2010 10:44 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
umutfatih10
Konu: Geri: daqhan izmirde ! Paz Ocak 17, 2010 10:06 am
Ya harbi böyle kesin kesin konuşanlara gıcık oluyorum abi sen nerden biliyosunda bu kadar emin konuşuyosun hiçbirimiz net bişey bilmiyoruz
defne
Konu: Geri: daqhan izmirde ! Paz Ocak 17, 2010 10:11 am
hadi inşallah....benimde bütün ümitlerim gitmişti ama şimdi düşünüyorumda şöylede bi durum var dağhan külegeç döncek olsa diziye bu sonuçta seyirciye şok etkisi yaratsın diye bi anda olur bence yani neden ben dönücem diye önceden açıklama yapsın ki.... umarım umarım döner onu çok özledik...ayrıca 101nci bölümün sonuna baktım internetten ve aslı güvenden uzaklaşıyodu geçmişini unutamıyodu çünkü...umarım bu bi işarettir...
KapRisS
Konu: Geri: daqhan izmirde ! Paz Ocak 17, 2010 10:30 am
inş
GeNCeR
Konu: Geri: daqhan izmirde ! Paz Ocak 17, 2010 10:33 am
butun umudum ümidim neyim varsa hepsi tükenmiş yeni bi projede görmeyi bekliyodum ben nerden cıktı sımdı bu haber :(:( umutlanmamak elde deil :(:( kahretsin
Dağhanist
Konu: Geri: daqhan izmirde ! Paz Ocak 17, 2010 10:45 am
GeNCeR demiş ki:
butun umudum ümidim neyim varsa hepsi tükenmiş yeni bi projede görmeyi bekliyodum ben nerden cıktı sımdı bu haber :(:( umutlanmamak elde deil :(:( kahretsin
cok guzel söyledin
Duygusu
Konu: Geri: daqhan izmirde ! Paz Ocak 17, 2010 11:28 am
ayy evet aslıyla güvenin araları bozuldu galiba bu haberde çok güzel inşallah güven çıkar efe girer. inşallah yaaaaaaa
tolqahan77
Konu: Geri: daqhan izmirde ! Paz Ocak 17, 2010 11:57 am
Dağhan Külegeç allah aşkına geri dön şu aslı güven sahnelerinden bıktım artık. sahte geliyor bana :S aslı iyicene sacmalamaya basladı gel toparla su diziyi lütfen :S lütfeeeeeen :S
arkadaşlar bn dün su pastahanesindeydim foto fln çekildim htta dağhanda ordaydı ve konuştuk çünkü bn sürekli ordayım dağhan artık geri dönmeyeceğini sarpla dewam etceklerini söyledi çünkü yeni planları varmıs ayrıca dağhan izmirde tüm izmirdekilere haber veriyorum bnce görmelisiniz bn daha önce birçok kez grdüm dağhanı sarpıda grdüm ün sarplada konuştum yni dağhan artık yok arkadaşlar onu sewiosanız bu hafta içi gdin bn gnleri biliyoruma ama veremem çünkü bni tmbillediler grcekten cok ii insanlar bu hfta içi dağhanı grmeye gdebilirsiniz ama büyük ihtimal 2 gne kdr geri döncekmiş
arkadaşlar anketi bırakmayın tuba yaklaşıyo..oy atın durmadan..patlam yapalım..tugçe beni bir kere kandırdın..ege üniveriteesinde çekim var demiştin.... gittim yoktu sana inanmıyorum...