arkadaşlar dediğimi doğrulayan bir haber çıktı arkadaşım otelde çalışıyor bütün otellerle bağlantısı var dağhan selhan otelde kalıyor otel göztepede tims ev ayarlayacaktır ama dağhana en kısa sürde dağhan kesin dizide
zzzeynep
Konu: Geri: dağhan izmirde Ptsi Mayıs 31, 2010 8:12 pm
hadi inşallah bakalım.
oguzzcan
Konu: Geri: dağhan izmirde Ptsi Mayıs 31, 2010 8:18 pm
Emin misin izmirde olduğuna kanıtın varmı foto vb. gibi bişi yanlış anlama yalan sölüosun demiorum ama bugünlerde kime inanacağına şaşıyo insan her kafadan bir ses çıkıo o bakımdan sordum yine de paylaşım için tskrlr :roll:
emre_123678
Konu: Geri: dağhan izmirde Ptsi Mayıs 31, 2010 8:19 pm
foto ne alaka arkadaşım dağhanın odasını mı çekem ama izmirde olduğu kesin sağlam bilgi
oguzzcan
Konu: Geri: dağhan izmirde Ptsi Mayıs 31, 2010 8:25 pm
vb. dedim orda farkındaysan ama inşallah öledir ama umudum kalmadı artık git gide tims ın oyunu olduğunu düşünmeye başladım :( :(
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: dağhan izmirde Ptsi Mayıs 31, 2010 8:27 pm
tşkler bilgi için arkadaşım umarım doğrudur
güven_savar
Konu: Geri: dağhan izmirde Ptsi Mayıs 31, 2010 8:35 pm
kavak yelleri balçova termalde kalıyor dağhan niye farklı yerde kalsın anlamadım ayrıca ev falan olayı yok oyuncular kesin otelde kalıyor.ve yine ayrıca göztepede selhan otel mi var hiç duymadım kesin bilen arkadaşlar söylesin.
cof35
Konu: Geri: dağhan izmirde Ptsi Mayıs 31, 2010 8:36 pm
selhan otel mi yoksa serhan otel mi yarın gidip bakabilme imkanım olabilir çünkü izmir üçyol tarafında oturdugum icin yalı tarafları yakındır bize
tititi
Konu: Geri: dağhan izmirde Ptsi Mayıs 31, 2010 8:37 pm
1 - İzmir Göztepe semti yerleşim açısından da uygun olmadığı için HİÇ OTEL BARINDIRMAMAKTADIR. 2 - Tüm Kavak Yelleri ekibi İZMİR PALAS OTELİNDE KALMAKTADIR. 3 - Tims Productions kesinlikle hiçbir projesinde set görevlileri dahil hiç bir çalışanına EV TUTMAMAKTADIR.
Şimdi sen diyceksinki doğru söylüyorum. GÖZTEPE DE BIRAK SENİN DEDİĞİN OTELİ HERHANGİ BİR OTEL BULUNMAMAKTADIR.
carew_489
Konu: Geri: dağhan izmirde Ptsi Mayıs 31, 2010 8:39 pm
sen daha geçen gün sordugumuz sorulara cevap ver ondan sonra bu konuyu aç
emre_123678
Konu: Geri: dağhan izmirde Ptsi Mayıs 31, 2010 8:40 pm
göztepede otel yokmu arkadaşım sus ya
By_CHucKY
Konu: Geri: dağhan izmirde Ptsi Mayıs 31, 2010 8:40 pm
yazan kişi iyi sıkmış ama yemezler..
tititi
Konu: Geri: dağhan izmirde Ptsi Mayıs 31, 2010 8:41 pm
göztepe dediğin yer zaten 1.5 km kare alanda bulunan bir semt. ilçe bile değil. göztepe ile konak arası zaten 5 dk. göztepe otel yok. yalan dolansın sen arkadaşım senin olayın atıp tutmak başka bişey değil
carew_489
Konu: Geri: dağhan izmirde Ptsi Mayıs 31, 2010 8:42 pm
aslıların evinin onunde çekim vardı dağhan ordaydı deyipte sonra sorulan sorulara cevap veremeyen birine neden inanayım ki
emre_123678
Konu: Geri: dağhan izmirde Ptsi Mayıs 31, 2010 8:42 pm
arkadaşım daha yeni kayıt olmuşsun ilk mesajın yalan söledi demek mi olodu helal olsun
tititi
Konu: Geri: dağhan izmirde Ptsi Mayıs 31, 2010 8:43 pm
emre_123678
BEN DAĞHAN HAYRANI DEĞİLİM BU BİR
BEN KAVAK YELLERİ FANI DEĞİLİM BU İKİ
SEN YALAN SÖYLÜYORSUN BU ÜÇ
BENİM BURDA OLMAMIN NEDENİ BAŞKA İÇİNDE AZICIK İYİ NİYET OLAN ARKADAŞ VARSA BUNU ANLAR ZATEN BU DÖRT
KİM OLDUĞUMU SORMAYIN AMA BURDA ATILAN PALAVRALARA İNANMAYACAK KADAR BU OLAYIN İÇİNDEYİM BU DA BEŞ
x-sweet-piskopat
Konu: Geri: dağhan izmirde Ptsi Mayıs 31, 2010 8:44 pm
ben zaten bu emreye inanmiyorum
emre_123678
Konu: Geri: dağhan izmirde Ptsi Mayıs 31, 2010 8:44 pm
göztepede otel yok nedemek ya kafanmı güzel lan senin
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: dağhan izmirde Ptsi Mayıs 31, 2010 8:54 pm
ya neden yapıyosun bunu insanları neden kandırıyosun izmirde öle bi otel yokmuş attın kafadan ya deli misin sen :S
*Dnz
Konu: Geri: dağhan izmirde Ptsi Mayıs 31, 2010 8:56 pm
Ya çok ayıp cidden :S Elinizi vicdanınıza koyun buraya gelipte insanlara umut verip heveslendirmekten ne tür bir zevk alıyorsunuz anlamıyorum :S
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: dağhan izmirde Ptsi Mayıs 31, 2010 8:58 pm
emre_123678 bana bak bir kere daha böle bişey yaşanırsa ban yersin haberin olsun ne diye yalan söleyip insanları kandırıyosun yaa öle bi otel yok araştırdım baktım... arkadaşın dediği de doğru göztepe de doğru düzgün otel yok pansiynlar var sanırım bi kaç tane neden yalan sölüyosun bunu anlamayacağımızı mı sanıyosun acaba?
raskolnikow efe
Konu: Geri: dağhan izmirde Ptsi Mayıs 31, 2010 9:03 pm
ya ne gerek var bidaha yapmasına adminler hemen banlasın şunu
JiLeT
Konu: Geri: dağhan izmirde Ptsi Mayıs 31, 2010 9:04 pm
Ne izmiri ya emre iyi sıktın dağhan şu an istanbulda
cypriot
Konu: Geri: dağhan izmirde Ptsi Mayıs 31, 2010 9:09 pm
göztepede otel yok tabi arkadaşım.varsada çok küçük otel vardır.ordada kalacak değil ya.ayrıca insanların sana nasıl inanmasını istiyorsun halen anlamış dğeilim.
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: dağhan izmirde Ptsi Mayıs 31, 2010 9:12 pm
erdinç araştırdım baktım dediği yerde otel felan yok pansiyon var sadece.. adını sölediği otel hiç bi yerde yok bırak göztepeyi öle bi otel yok attı kafadan