arkadaşlar dediğimi doğrulayan bir haber çıktı arkadaşım otelde çalışıyor bütün otellerle bağlantısı var dağhan selhan otelde kalıyor otel göztepede tims ev ayarlayacaktır ama dağhana en kısa sürde dağhan kesin dizide
Yazar
Konu: Geri: dağhan izmirde Ptsi Mayıs 31, 2010 9:19 pm
yyaaa agzi olan birseyler uyduruyor .... neyse ...
cypriot
Konu: Geri: dağhan izmirde Ptsi Mayıs 31, 2010 9:23 pm
Tubishh Sagolera demiş ki:
erdinç araştırdım baktım dediği yerde otel felan yok pansiyon var sadece.. adını sölediği otel hiç bi yerde yok bırak göztepeyi öle bi otel yok attı kafadan
evet yok.ben 1 kere gittim göztepeye oda otel felan olamaz zaten orda sözde zenginler şehri kötü bi yer bence.sığacık ordan 1000 kat güzel.
İzMiRLee
Konu: Geri: dağhan izmirde Ptsi Mayıs 31, 2010 9:28 pm
selhan otel yok qoztepede arakdasım katılıorum erdinç sıqacık super bi yer tam karsıda tepeye yol cıkıo qordunmu orayı ?
barishtelli
Konu: Geri: dağhan izmirde Ptsi Mayıs 31, 2010 10:11 pm
Arkadaşlar kücük rollerde oynayan bi arkadasım var kavak yellerinde lazım oldukca cagırıyolar onu daghanla ılgılı kesın haber verdi soylenen şu..
Sezon finalindeki kisi kesınlıkle daghan degıl.. ancak
Dağhanı ıkna etmeye calısıyolarmıs buyuk asama katetmısler ancak daghan bıraz ınadında dırenıyormus setten kırgın oldugu ınsanlar varmıs bunlarla arasını duzeltmek ıcınde timur bey araya gırmıs daghanla arası cok ıyıymıs bu arada bı haber daha vereym yonetmen jaleyı oyuncular dahıl hatta ısık tutan ordakı calısan elemanlar kameramanlar felan hıc kımse sevmıyormus herkes gıtmesını ıstıyormus timur bey de orda calısan arkadaslara sunu soylemıs ben sızı anlıyorum ancak jale hanımla bı anlasmamız war ve dızı bıtene kadar yonetmenımız olarak kalıcak aksı taktırde onla olan anlasmayı bozarsak yuklu tazmınat odemek zorunda kalıcaz.. demis arkadasım agzıyla anlattı ınanmayan yazıp cızmesn arkadaslar zaten burda yalan olan bı haberde yok bıraz arastırırsanız kendınızde bulursunuz
cypriot
Konu: Geri: dağhan izmirde Ptsi Mayıs 31, 2010 10:14 pm
barishtelli demiş ki:
Arkadaşlar kücük rollerde oynayan bi arkadasım var kavak yellerinde lazım oldukca cagırıyolar onu daghanla ılgılı kesın haber verdi soylenen şu..
Dağhanı ıkna etmeye calısıyolarmıs buyuk asama katetmısler ancak daghan bıraz ınadında dırenıyormus setten kırgın oldugu ınsanlar varmıs bunlarla arasını duzeltmek ıcınde timur bey araya gırmıs daghanla arası cok ıyıymıs bu arada bı haber daha vereym yonetmen jaleyı oyuncular dahıl hatta ısık tutan ordakı calısan elemanlar kameramanlar felan hıc kımse sevmıyormus herkes gıtmesını ıstıyormus timur bey de orda calısan arkadaslara sunu soylemıs ben sızı anlıyorum ancak jale hanımla bı anlasmamız war ve dızı bıtene kadar yonetmenımız olarak kalıcak aksı taktırde onla olan anlasmayı bozarsak yuklu tazmınat odemek zorunda kalıcaz.. demis arkadasım agzıyla anlattı ınanmayan yazıp cızmesn arkadaslar zaten burda yalan olan bı haberde yok bıraz arastırırsanız kendınızde bulursunuz
valal ben set resimlerine felan bakınca bunu doğrulayamam jale ile çoğu oyuncu ve çalışan çok samimi iyiler.
x-sweet-piskopat
Konu: Geri: dağhan izmirde Ptsi Mayıs 31, 2010 10:14 pm
he önce kendine bak, ilk mesajiíyla iyi yapmis, kendne degil baskalarinda ayibi görüyorsun. sen gelmis bize yalan söylüyorsun sonra baskalarindan buluyorsun
cypriot
Konu: Geri: dağhan izmirde Ptsi Mayıs 31, 2010 10:15 pm
İzMiRLee demiş ki:
selhan otel yok qoztepede arakdasım katılıorum erdinç sıqacık super bi yer tam karsıda tepeye yol cıkıo qordunmu orayı ?
tam karşıdamı?otelin orasımı?
sarah
Konu: Geri: dağhan izmirde Ptsi Mayıs 31, 2010 10:36 pm
barishtelli demiş ki:
sn fragmanda dağhanı gördüm diodun söylediklerin çelişiyo farkındaysan
cypriot
Konu: Geri: dağhan izmirde Ptsi Mayıs 31, 2010 10:38 pm
sarah demiş ki:
barishtelli demiş ki:
sn fragmanda dağhanı gördüm diodun söylediklerin çelişiyo farkındaysan
şimdi diyecek yok dağhan değil dağhanla daha anlaşmadılar ve fragman olayınıda kapatmaya çalışacak
sarah
Konu: Geri: dağhan izmirde Ptsi Mayıs 31, 2010 10:42 pm
ewt daha anlaşamadılar diosun o zmn fragmanda nasıl gördün???
Stormrage
Konu: Geri: dağhan izmirde Ptsi Mayıs 31, 2010 11:11 pm
Arkadaşlar yalaan haberrr izmirde boyle bi otel yok ayrıca dağhan hala istanbulda ben hergun cekımlere gıdıyorum bu arada fan sayfası cok basarılı facebookdan onerdıler