alıntı bi haber buldum ve paylaşmak istedim buyrun!!!!!
+5
raskolnikow efe
-es-es-
sweetcool_boi
ispirli211
Duygusu
9 posters
Yazar
Konu: alıntı bi haber buldum ve paylaşmak istedim buyrun!!!!! C.tesi Şub. 20, 2010 8:58 am
kavak yelleri settinde çalışan bir arkadaşım var. yönetmeni dağan külegeç ile telefonda konuşurken görmüş. o arkadaş bana yalan söylemez. gerçekten geliyormuş. hatta efeyi denizden gemiciler çıkarmış. ve efe hafızasını kaybetmiş olucakmış. 3 yıl sonrada aslıyı hatırlayıp geri dönecekmiş 107. bölümde hade herkese hayırlı olsun reytingler artacak....
ispirli211
Konu: Geri: alıntı bi haber buldum ve paylaşmak istedim buyrun!!!!! C.tesi Şub. 20, 2010 8:59 am
NE DEDİĞİNİN FARKINDAMISIN KESİN KESİN KESİN GELEO YANI
sweetcool_boi
Konu: Geri: alıntı bi haber buldum ve paylaşmak istedim buyrun!!!!! C.tesi Şub. 20, 2010 9:02 am
ispirli211 demiş ki:
NE DEDİĞİNİN FARKINDAMISIN KESİN KESİN KESİN GELEO YANI
dizi magazinde gormusler off nerden bulablrz o programi yhaa
-es-es-
Konu: Geri: alıntı bi haber buldum ve paylaşmak istedim buyrun!!!!! C.tesi Şub. 20, 2010 9:18 am
cine 5 te bu akşam 11 45 te var ben ky den sonra bakıyorum reklam aralarında da
raskolnikow efe
Konu: Geri: alıntı bi haber buldum ve paylaşmak istedim buyrun!!!!! C.tesi Şub. 20, 2010 9:20 am
inşllh dogrudur arkadşlar saol duygusu
Dağhanist
Konu: Geri: alıntı bi haber buldum ve paylaşmak istedim buyrun!!!!! C.tesi Şub. 20, 2010 9:35 am
Insallah
Duygusu
Konu: Geri: alıntı bi haber buldum ve paylaşmak istedim buyrun!!!!! C.tesi Şub. 20, 2010 9:36 am
bişi değil bu haberi gördüğümde varya havalara zıpladım inşallah doğrudurgerçekten
Duygusu
Konu: Geri: alıntı bi haber buldum ve paylaşmak istedim buyrun!!!!! C.tesi Şub. 20, 2010 9:37 am
ya dizi magazinde efe yimi göstermişler....
ebosum
Konu: Geri: alıntı bi haber buldum ve paylaşmak istedim buyrun!!!!! C.tesi Şub. 20, 2010 10:13 am
duygusu demiş ki:
ya dizi magazinde efe yimi göstermişler....
iyide dizi magazin cumartesi 22.45 te değilmi cine 5te
daghan
Konu: Geri: alıntı bi haber buldum ve paylaşmak istedim buyrun!!!!! C.tesi Şub. 20, 2010 10:39 am
süper yha kaçarmı bu şimdi sabaha kadar sürse ve sabah söyleseler efenin dndünü gene bakarım
efe1014
Konu: Geri: alıntı bi haber buldum ve paylaşmak istedim buyrun!!!!! C.tesi Şub. 20, 2010 11:04 am
yihuuuuuuuuuuu inşallah dorudur.........
alıntı bi haber buldum ve paylaşmak istedim buyrun!!!!!