Arkadaşlar 105 . bölümü izleyen bilir pavyonda şarkı söyleyen bir bayan vardı güven pavyona geldiğinde.sarışın bi bayan.o kişi benim facebooktan arkadaşım yani tanışıyoruz.ona sordum dağhanın geri döneceği söyleniyor doğrumu diye.verdiği cevap hayır canım yok öle bişey dağhan dönmeyecek... Bu abla bidahaki bölümlerdede oynayacak hatta arkadaşlar.Gerçekten çok üzgünüm :((
o kadının dogru sölediğine inanmıyorum hem onun dönüp dönmeyeceğini sadece yapımcı ve yönetmen bilir.tabi bide hep oynayan oyuncular
arkadaşım o kişi tanıdığım diyorum vede sadece 105 te değil bundan öncede 100. bölümde oynamıştı ve 106. bölümdede oynuyacak sence nasıl bilemez?sarplan ibrahimlen fotoğraf çektiren kişi?demek sormuş ki dönmücek diyolar.hem dönse 106. bölümden belli olur ki 106 dada o oynadığına göre bir gelişme yok.yinede sizin düşüncenize kalmıoş benim için artık bu düşünce bitmiştir.
hayır ben o kadın yalan söylüyo demedim zaten haberi olmayabilir her oyuncuya söyleyecekler diye bişey yok.!
aynen her oyuncuya söylenecek die birşey yok hem o kadının efeyle ne alakası varki onun oynadıgı yer bşka efe dönse bile o kadınla aynı mekandamı oynicak saçma
arkadaşlar senaristler dağhanın dönme ihtimaline göre açık kapı bıraktılar kayboldu dediler benim inancım tan zaten sezon finaline dikat ederseniz araba uçurumdan sürüklenmeden biraz önce efe "aslı mutlaka geri dönecem" diyor yani dönme ihtimali azda olsa var benim inancım tam böle haberlerede inanmıyorum...
zaten ilk sezonun finalinde de efe hep o uçurumun oralarda dolaşıyo ve 58.bölümdeydi yanılmıyorsam suyun altında nefes tutma yarışına girdiler ve efe uzun süre kalmayı basarmıstı bunlar hep ipucu dizinin bize vermiş oldugu
hayır ben o kadın yalan söylüyo demedim zaten haberi olmayabilir her oyuncuya söyleyecekler diye bişey yok.!
aynen her oyuncuya söylenecek die birşey yok hem o kadının efeyle ne alakası varki onun oynadıgı yer bşka efe dönse bile o kadınla aynı mekandamı oynicak saçma
arkadaşım iyide sette oynamış diyorum konuşmuş demekki dağhanla ilgili konu da bana dönmeyecek dedi.ama yinede sizin görüşünüz tabi.
zaten ilk sezonun finalinde de efe hep o uçurumun oralarda dolaşıyo ve 58.bölümdeydi yanılmıyorsam suyun altında nefes tutma yarışına girdiler ve efe uzun süre kalmayı basarmıstı bunlar hep ipucu dizinin bize vermiş oldugu
bence bu ipucu değil senaristlerin salaklığı.senaryoları yazarken önceki yazdıklarına hiç göz atmıyorlar.