Konu: Daghan Dönmüyücek Net Bilgi Ptsi Nis. 19, 2010 2:26 pm
Arkadaşlar uzun çabalarınız malesef sonuc wermedi Murat Özene Facebook dan sordum Bilmiyenler İçin Sölim Murat Özen kameraman sefi.Profilini gezdim cogu oyuncu ekli saten.Tabi buna güvenmedim ama kamera arkası videolar cekim setleri oyuncularla yaptıkları kahvaltı fln war.Yani tamamen doğru.Adama sordum Ölümü Gör Oku diyerek Daghan Küleğeç fanları olarak aylardır onun diziye dönmesini bekliyoruz.Az da olsa dönme ihtimali war mı ? Cevap gecikmeden geldi HAYIR DÖNMEYECEK.
safadizdar
Konu: Geri: Daghan Dönmüyücek Net Bilgi Ptsi Nis. 19, 2010 2:29 pm
herkes öle dio ya offff şu jale incekol varya haysiyetsizin teki.. ben murat özeni set arabasının şoförü olarak biliorm
Konu: Geri: Daghan Dönmüyücek Net Bilgi Ptsi Nis. 19, 2010 2:30 pm
Bilmiyorum olabilir bana kameraman gibi geldi cünkü hep kamera lar la resimi war set arkası fln
efe sever
Konu: Geri: Daghan Dönmüyücek Net Bilgi Ptsi Nis. 19, 2010 2:32 pm
madem dağhan dönmeyecek anons yapar gibi neden gösteriyorlar hiç alakası olmayan sahnelerde kim ne derse desin benim tahminim gelecek benim fikrim tabi
safadizdar
Konu: Geri: Daghan Dönmüyücek Net Bilgi Ptsi Nis. 19, 2010 2:33 pm
bencede gelecekk...ikna edecekler
Konu: Geri: Daghan Dönmüyücek Net Bilgi Ptsi Nis. 19, 2010 2:35 pm
Ya 2 hafta önce hepiniz gelmicek diyodunuz 1 kere efe yi gösterdiler diye hemen degisti fikriniz adamlar cok iyi kullanıyor bizi
safadizdar
Konu: Geri: Daghan Dönmüyücek Net Bilgi Ptsi Nis. 19, 2010 2:37 pm
ben bu siteye kayıt olduğumdan beri içimde bir his var dönecek diorum hemen fikri deişen bi insan deilim
Konu: Geri: Daghan Dönmüyücek Net Bilgi Ptsi Nis. 19, 2010 2:39 pm
ben gittiğinden beri gelecek diyorum ayrıca geçen bölüm ilk defa efe 2 kere gösterildi her bölüm 1 defaydı son birşey daha siz hangi dizide gördünüz diziden ayrılan oyuncunun gösterildiğini üstelik bazı oyuncular normal ayrılıyorlar gösterilmiyor dağhan için kavga etmiş diyorlar nerdeyse her hafta gösteriyorlar sizce bu anormal bir durum değilmi
cypriot
Konu: Geri: Daghan Dönmüyücek Net Bilgi Ptsi Nis. 19, 2010 2:42 pm
evet arkadaşlar murat özen gibi murat polat var mehmet hakan şahin var.hepsi dönmücek diyor.
safadizdar
Konu: Geri: Daghan Dönmüyücek Net Bilgi Ptsi Nis. 19, 2010 2:44 pm
bence dönecekmi dönmeyecek mi die sadece yönetmen ve başrol oyuncuları bilir birde tims prdüksyon
Konu: Geri: Daghan Dönmüyücek Net Bilgi Ptsi Nis. 19, 2010 2:46 pm
ya artık böyle konular açmayın gelecek veya gelmeyecek... adam eğer dağhan gelecekse gelecek dermi sana yaa mantıklı olalım biraz lütfen arkadaşlar bakın gelecekse bunu bize neden söylesin ki muhtemelen bu gizli bişeydir ve söylemezler...gelmeycekse de ne yapalım umutlarımızı bitiririz...ama sezon fnaline kadar umudumuz var bu yüzden bekleyip görcez bence artık adamları da rahatsız etmeyelim...lütfen bakın sizden rica ediyorum artık bu tarz konuları açmayalım hata ettik hepimiz herkes bi konu açtı tamam yeter bence...gelecekse gelir sezon finalinde zaten ne kaldı sezon finaline bekleriz gelirse o zaman gelir gelmezse bi daha gelmez o zaman görürüz tamam mı lütfen...
Dağhanist
Konu: Geri: Daghan Dönmüyücek Net Bilgi Ptsi Nis. 19, 2010 2:49 pm
Konu: Geri: Daghan Dönmüyücek Net Bilgi Ptsi Nis. 19, 2010 2:51 pm
tubishh yani sen bize diosn böle konular açmayın die senin gibi bizimde umudumuz var ayrıca yazmışsın ki bunu bize neden sölesinler garsonlar sölüoda kameraman ve kamera şefi mi sölemicek ??
Konu: Geri: Daghan Dönmüyücek Net Bilgi Ptsi Nis. 19, 2010 2:57 pm
Ya düzgün yazın şunlar dönmüycek ne ya dönmeyecek olacak.Çok takılıyorum bunlara düzgün kullanın Türkçeyi.
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Daghan Dönmüyücek Net Bilgi Ptsi Nis. 19, 2010 2:58 pm
arkadaşım ben cümle içinde hepimizin yanlış yaptığını kendimi de içine katarak söledim uzatma istersen...
safadizdar
Konu: Geri: Daghan Dönmüyücek Net Bilgi Ptsi Nis. 19, 2010 3:00 pm
tmm bnde uzatmıorm snde uzatma ....
Konu: Geri: Daghan Dönmüyücek Net Bilgi Ptsi Nis. 19, 2010 3:01 pm
Burasi Sohbet Odasi Degil Sadece Arkadasmizdan bir bilgi aldik sohbet odasi yapmayin lütfen
Teşekkürler
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Daghan Dönmüyücek Net Bilgi Ptsi Nis. 19, 2010 3:01 pm
uzatacak ne söledim ki uzatmadım zaten
safadizdar
Konu: Geri: Daghan Dönmüyücek Net Bilgi Ptsi Nis. 19, 2010 3:02 pm
eyvallah admin tamam tuğba
Konu: Geri: Daghan Dönmüyücek Net Bilgi Ptsi Nis. 19, 2010 3:20 pm
Dağhanist demiş ki:
Burasi Sohbet Odasi Degil Sadece Arkadasmizdan bir bilgi aldik sohbet odasi yapmayin lütfen
Teşekkürler
ö.d asıl sizin cabalarınız için tesekkürler ben bir iş yaptım o da istedigimiz gibi sonuclanmadı
efe sever
Konu: Geri: Daghan Dönmüyücek Net Bilgi Ptsi Nis. 19, 2010 3:24 pm
bende son sözümü söyleyip konuyu kapatıyorum dönmeyecek adamı göstermezler 2 haftada 1 üstelik kavgalılar okuduguma göre demek istediğim diziye de yansıtıp göstermezlerdi efeyi bence bu işte bir iş var der konuyu kapatırım
track
Konu: Geri: Daghan Dönmüyücek Net Bilgi Ptsi Nis. 19, 2010 3:24 pm
O adama ben mesaj yolladım konusuda mevcut tekrar tekrar açmaya gerek yok
Burak
Konu: Geri: Daghan Dönmüyücek Net Bilgi Ptsi Nis. 19, 2010 4:32 pm
Dağhan Dönse Dizi Ye Yine Ne güzel olurdu Ama son 113 bölümünde Oradaki Çobanda Birseyler OLduguna inanıyrum Yada Kendimi Kandırıyorum Ama ne olursa Olsun geri dönsüz tat tuz yok
dağhOKan
Konu: Geri: Daghan Dönmüyücek Net Bilgi Ptsi Nis. 19, 2010 6:00 pm
safadizdar demiş ki:
bencede gelecekk...ikna edecekler