[b] Arkadaslar Efe Hakkinda Yeni Cosmogirl Mart sayisinda Aciklama varmis Senaristlerin tarafindan... Lütfen birisi okuyup yada alip buraya koya bilirmi cok merak etttimmm Yeni Mart Sayisi Cosmogirl
Soru: Diziden Daghan ayrıldıktan sonra nasıl yorumlar aldınız?
Cevap: G.H: Kapımıza ölü kuş bırakıldı . Çok ciddi tepkiler aldık.boynumuzu büktük ama işimize devam ettik. Bende Efenin neden ayrıldığını bilmiyorum çokta meraklanmadım aslında.Gecen sene arabanın denize uçmasını, Dağhan gitmaden önce yazmıştık zaten. Böyle bitirelim ve herkes merak etsin istedik.Sonra Dağhanın ayrılma kararı haberi gelince, biz yine arabayı uçuralım, Efe çıkmasın arabadan dedik.
E.A: Dağhanın bundan sonra dizide oynamak istememsi gibi bir durumu vardı. Biz de buna saygı duyduk.
Cosmo girlden: Neden diziden ayrılmak isteyen ya da istemeyen karakterleri senaryo geregı öldürüyor musunuz?
Cevap: G.H: Biz Efeyi öldürmedik. Sadece bir parantez kapattık. Hiçbir karakter senaryolarda ölmesin biz de bundan muzdaripiz. Gönül, Canan bizim hayatımızdan çıktı ama...(BURDAN ANLAŞALIYOR Kİ ARKADAŞLAR CANAN VE GÖNÜL DÖNMEYECEK KESİN AMA DAĞHAN HAKKINDA NET BİR BİLGİ YOKK)
E.B: Tuzak soru , tuzak soru dıtt dıtt.
Bukadar arkadaslar efeyle ilgili kısım sadece bukadr...
ya ben dağhanı çok seviyorum ama bence bizi umursamıyo umursasa o kadar kampanya başlattık kanaldnin anketinde birinci yapcaz diye işi gücü bırakıp oy verdik ilk 3 e soktuk onu 2.yaptık.eray akıncıya yazılar gönderdik hiçbirini görmüyorumu sizce bence görmrmesi çok düşük ihtimal biz onu çok seviyoruz ama o çıkıp bi açıklama yapmıyo.annesine bile msj lar atıldı duymaması imkansız