Konu: ... Açıklama .... Çarş. Mayıs 19, 2010 9:27 am
Arkadaşlar Şükrü Ronayla FACEBOOK sayfasında ben birtaraftan TUBİSHSAGOLERA arkadaşım diğer taraftan konuştu ve bilgileri aldık.. Bilgiler doğrudur sadece adama verdiğimiz gizli kalıcak sözünü tutmadığımız ve onunda dediği gibi bu olaydan sonra DAĞHAN KÜLEGEÇ hayranlarından onlarca masaj ve arkadaşlık isteği almış ve kişilik haklarına saygısızlık yapılmıştır.Adminlerin konuyu silmesini rica ediyorum aksi taktirde BEN VE TUBİSHSAGOLERA (TUĞBA) ARKADAŞIM ÇOK ZOR Bİ DURUMDA KALICAZ..
En son emre_efe tarafından Çarş. Mayıs 19, 2010 9:28 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
efe sever
Konu: Geri: ... Açıklama .... Çarş. Mayıs 19, 2010 9:28 am
yani konu doğru ama gizli kalınmadıgı içinmi yalanladı adam
emre_efe
Konu: Geri: ... Açıklama .... Çarş. Mayıs 19, 2010 9:30 am
ADAM YALANLAMADI BANA FACEDEN MSJ ATMIŞ KONUYU ÇEKİN TUĞBAYLA DİYE YENİ GÖRDÜM MESAJI KONUNUN SİLİNMESİ LAZIM BİLGİLER DOĞRUDUR
efe sever
Konu: Geri: ... Açıklama .... Çarş. Mayıs 19, 2010 9:31 am
dün akşam kilitlendi konu zaten
emre_efe
Konu: Geri: ... Açıklama .... Çarş. Mayıs 19, 2010 9:34 am
kilitlenmesi yeterli dğl silinmesi lazım
efe sever
Konu: Geri: ... Açıklama .... Çarş. Mayıs 19, 2010 9:37 am
yetkili gelince söylersin ben yetkili değilim
Misafir Misafir
Konu: Geri: ... Açıklama .... Çarş. Mayıs 19, 2010 9:37 am
konuyu silemem kusura bakma zaten okuyan okudu
cnqzzz
Konu: Geri: ... Açıklama .... Çarş. Mayıs 19, 2010 9:38 am
bu adamı bulun iyi bi dövün nerde oturuo adanada oturuosa bana mesaj çekin
cerkez_hanceri
Konu: Geri: ... Açıklama .... Çarş. Mayıs 19, 2010 9:39 am
ne şimdi efe bu şekildemi gelecekmiş hahaha sirk mirk yok hocam yaa daha öncede çıktı böle haberler
emre_efe
Konu: Geri: ... Açıklama .... Çarş. Mayıs 19, 2010 9:40 am
DağhanÆ demiş ki:
biz zor durumda kalıcaz diyorum lütfen
Misafir Misafir
Konu: Geri: ... Açıklama .... Çarş. Mayıs 19, 2010 9:42 am
emre_efe demiş ki:
DağhanÆ demiş ki:
tamam da kardeşim 430 mesaj var orda silemem yani kusura bakma
boşunada uğraşma çünkü kimse silmez yapcağım tek şey konuyu taşımak olur çöp kutusuna o kadar üzgünüm başka yapacak bişeyim yok zaten öyle bi şey olsaydı tuba çokiyi arkadaşım zor durumda kalmasını istemem ; ama az değil 430 mesaj var orda üzgünüm
cerkez_hanceri
Konu: Geri: ... Açıklama .... Çarş. Mayıs 19, 2010 9:45 am
DağhanÆ demiş ki:
emre_efe demiş ki:
DağhanÆ demiş ki:
boşunada uğraşma çünkü kimse silmez yapcağım tek şey konuyu taşımak olur çöp kutusuna o kadar üzgünüm başka yapacak bişeyim yok zaten öyle bi şey olsaydı tuba çokiyi arkadaşım zor durumda kalmasını istemem ; ama az değil 430 mesaj var orda üzgünüm
Konuyu silsen ne silmesen ne %100 doğrumuymuş ben remi bir açıklama gelmeden hiç bir şeye inanmamayı tercih ediyorum
emre_efe
Konu: Geri: ... Açıklama .... Çarş. Mayıs 19, 2010 9:46 am
DağhanÆ demiş ki:
emre_efe demiş ki:
DağhanÆ demiş ki:
vay be peki
Misafir Misafir
Konu: Geri: ... Açıklama .... Çarş. Mayıs 19, 2010 9:47 am
kardeşim napıyım ben vay be diyosun benim yapabilecek başka bişeyim yok bide sen o adamın face sini atsana özelden
efe sever
Konu: Geri: ... Açıklama .... Çarş. Mayıs 19, 2010 9:51 am
yinede bana mantıklı gelmedi sirk olayı
track
Konu: Geri: ... Açıklama .... Çarş. Mayıs 19, 2010 9:55 am
Zaten okuyan okudu silinmesinin bi alemi yok bence
cerkez_hanceri
Konu: Geri: ... Açıklama .... Çarş. Mayıs 19, 2010 9:56 am
adam dağhanın döneceğine bizi inandırmak için ayak yapıyordur yaff
BLaSTeR
Konu: Geri: ... Açıklama .... Çarş. Mayıs 19, 2010 10:18 am
dark058 demiş ki:
adam dağhanın döneceğine bizi inandırmak için ayak yapıyordur yaff
adamın yaşı kaç başı kaç böyle şeylerle uğraşmaz..inandırsa ne geçicek eline.
mhe_25
Konu: Geri: ... Açıklama .... Çarş. Mayıs 19, 2010 10:43 am
YHA ADAMA SÖZ VERDİYSEN NİYE KONU AÇIP BİZE ANLATIYORSUN BENDE OLSAM BENDE SİLMEM....YHA İNANMAYIN SİRK MİRK YALAN BENCE YHA!!!1
Duygusu
Konu: Geri: ... Açıklama .... Çarş. Mayıs 19, 2010 10:56 am
ya doğru sölüyolardır bari çöpe taşı..
Misafir Misafir
Konu: Geri: ... Açıklama .... Çarş. Mayıs 19, 2010 11:00 am
sağolsun tuba silmiş konuyu
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: ... Açıklama .... Çarş. Mayıs 19, 2010 11:05 am
ya öncelikle mert konuyu sildiğim için özür dilerim istemeden oldu açıkladım...çöpe taşıycaktım... diğer meseleye gelince bizim sölediklerimizin hepsi doğru hala iddialıyım söylediğim sözümden dönecek değilim bu saatten sonra adam da doğruyu söylüyodu bundan eminim yani (yalan sölemesi için bi sebeb yok) sadece konuyu açan arkadaşım heryerde yaymış sadece bu formda değil maalesef.. zaten adam bana mesaj atmadı sil o konuyu falan diye ona yazmış benlik bi durumda görünmüyo.. işin gerçeği adam bir kaç sayfaya kendi yazıyodu dağhan döncek diye bizim bi suçumz yok belkide adama uyarı gelmiştir neden söylüyosun diye bilmiyorum yani tam olarak...bu sayfada uzun zamandır varım sizin gözünüzde yalancı durumunda olmak istemiyorum hala da inanıyorum dağhanın sirkle döneceğine umarım yanılmam sizi çok seviyorum kib
Misafir Misafir
Konu: Geri: ... Açıklama .... Çarş. Mayıs 19, 2010 11:08 am
Tubishh Sagolera demiş ki:
ya öncelikle mert konuyu sildiğim için özür dilerim istemeden oldu açıkladım...çöpe taşıycaktım... diğer meseleye gelince bizim sölediklerimizin hepsi doğru hala iddialıyım söylediğim sözümden dönecek değilim bu saatten sonra adam da doğruyu söylüyodu bundan eminim yani (yalan sölemesi için bi sebeb yok) sadece konuyu açan arkadaşım heryerde yaymış sadece bu formda değil maalesef.. zaten adam bana mesaj atmadı sil o konuyu falan diye ona yazmış benlik bi durumda görünmüyo.. işin gerçeği adam bir kaç sayfaya kendi yazıyodu dağhan döncek diye bizim bi suçumz yok belkide adama uyarı gelmiştir neden söylüyosun diye bilmiyorum yani tam olarak...bu sayfada uzun zamandır varım sizin gözünüzde yalancı durumunda olmak istemiyorum hala da inanıyorum dağhanın sirkle döneceğine umarım yanılmam sizi çok seviyorum kib
iyi tmm kasma .. relaX .. o konu geri gelcek zaten zeynep girsin de..
efe sever
Konu: Geri: ... Açıklama .... Çarş. Mayıs 19, 2010 11:11 am
dağhan gelsinde ister sirkle ister başka birşeyle yeterki gelsin
daghan
Konu: Geri: ... Açıklama .... Çarş. Mayıs 19, 2010 11:13 am
kardesim simdi o adamın herdedigi gercekse gizli tutulmasını istiosalardı fandaki arkiye nie sylemis o zamn ok söylemis sewndik ama admin silse bile herkes okudu ama genede zor durumda kalcaksanız silsinler ins dönerde bu seferde bos ckmayız