Konu: ... Açıklama .... Çarş. Mayıs 19, 2010 9:27 am
Konunun ilk mesajı :
Arkadaşlar Şükrü Ronayla FACEBOOK sayfasında ben birtaraftan TUBİSHSAGOLERA arkadaşım diğer taraftan konuştu ve bilgileri aldık.. Bilgiler doğrudur sadece adama verdiğimiz gizli kalıcak sözünü tutmadığımız ve onunda dediği gibi bu olaydan sonra DAĞHAN KÜLEGEÇ hayranlarından onlarca masaj ve arkadaşlık isteği almış ve kişilik haklarına saygısızlık yapılmıştır.Adminlerin konuyu silmesini rica ediyorum aksi taktirde BEN VE TUBİSHSAGOLERA (TUĞBA) ARKADAŞIM ÇOK ZOR Bİ DURUMDA KALICAZ..
En son emre_efe tarafından Çarş. Mayıs 19, 2010 9:28 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
yapımcılar böyle bir olaya giriyorsa bunun altından hiçbir şey çıkmayacak olması kendilerine yapacakları en büyük kötülük olur düşüncesindeyim. Üstelik de dizi heryerden yoğun eleştiriler alırken,bir de gidip diziden geçen sezon ayrılmış çok sevilen bir karakter üzerine senaryo yazıp izleyiciyi bağlamaya çalışmak hatta bunu daha önce de yapmış olmaları intihar olur. Herkes dağhanın diziye geri dönüşünü yoğun bir şekilde isterken insanları bu derece heveslendirip kandırmak büyük şerefsizlik olur bence. Bu yüzden bu kadar ileri gidebiliyorlarsa efe diziye dahil edilecektir diye düşünüyorum.