Konu: ... Açıklama .... Çarş. Mayıs 19, 2010 9:27 am
Konunun ilk mesajı :
Arkadaşlar Şükrü Ronayla FACEBOOK sayfasında ben birtaraftan TUBİSHSAGOLERA arkadaşım diğer taraftan konuştu ve bilgileri aldık.. Bilgiler doğrudur sadece adama verdiğimiz gizli kalıcak sözünü tutmadığımız ve onunda dediği gibi bu olaydan sonra DAĞHAN KÜLEGEÇ hayranlarından onlarca masaj ve arkadaşlık isteği almış ve kişilik haklarına saygısızlık yapılmıştır.Adminlerin konuyu silmesini rica ediyorum aksi taktirde BEN VE TUBİSHSAGOLERA (TUĞBA) ARKADAŞIM ÇOK ZOR Bİ DURUMDA KALICAZ..
En son emre_efe tarafından Çarş. Mayıs 19, 2010 9:28 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
ya öncelikle mert konuyu sildiğim için özür dilerim istemeden oldu açıkladım...çöpe taşıycaktım... diğer meseleye gelince bizim sölediklerimizin hepsi doğru hala iddialıyım söylediğim sözümden dönecek değilim bu saatten sonra adam da doğruyu söylüyodu bundan eminim yani (yalan sölemesi için bi sebeb yok) sadece konuyu açan arkadaşım heryerde yaymış sadece bu formda değil maalesef.. zaten adam bana mesaj atmadı sil o konuyu falan diye ona yazmış benlik bi durumda görünmüyo.. işin gerçeği adam bir kaç sayfaya kendi yazıyodu dağhan döncek diye bizim bi suçumz yok belkide adama uyarı gelmiştir neden söylüyosun diye bilmiyorum yani tam olarak...bu sayfada uzun zamandır varım sizin gözünüzde yalancı durumunda olmak istemiyorum hala da inanıyorum dağhanın sirkle döneceğine umarım yanılmam sizi çok seviyorum kib