Konu: ... Açıklama .... Çarş. Mayıs 19, 2010 9:27 am
Konunun ilk mesajı :
Arkadaşlar Şükrü Ronayla FACEBOOK sayfasında ben birtaraftan TUBİSHSAGOLERA arkadaşım diğer taraftan konuştu ve bilgileri aldık.. Bilgiler doğrudur sadece adama verdiğimiz gizli kalıcak sözünü tutmadığımız ve onunda dediği gibi bu olaydan sonra DAĞHAN KÜLEGEÇ hayranlarından onlarca masaj ve arkadaşlık isteği almış ve kişilik haklarına saygısızlık yapılmıştır.Adminlerin konuyu silmesini rica ediyorum aksi taktirde BEN VE TUBİSHSAGOLERA (TUĞBA) ARKADAŞIM ÇOK ZOR Bİ DURUMDA KALICAZ..
En son emre_efe tarafından Çarş. Mayıs 19, 2010 9:28 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
hani bu adamın dedikleri doğruydu bir de kesin falan kanıtlı konuşuyorsunuz .Ben baştan demiştim bu kanıt olamaz diye..Ya kanıt nedir anlamını bilmiyorsunuz ya da bizimle dalga geçiyorsunuz...
Ya nerde buranın adminleri nasıl Dağhan'ı temsil ediyorlar..Külegeç'in asistanı falan yokmu biri randevu alsın gitsin konuşsun...Dağhan'ın en büyük sitesinin adminleri ya bizzat gidip Dağhanla görüşsünler ya da Dağhanla görüşmeyi başarabilecek yeni adminler gelsin...
Facebooktan kim olmadığını bilmediğiniz adamlarla konuşup kanıt diye bilgi kirliliği yaratıyorsunuz..İnsanları umutlandırıyorsunuz...
Yani o kadar sorun olcagını biLse bence sölememesi gerekirdi adam bilgili knşmada Sen sölersn gibi bi telfs klnmşdı ynlş htrlmıosam. Thmn ediosa söyLememsi lazımdı bnce onun suçu
mhe_25
Konu: Geri: ... Açıklama .... Cuma Mayıs 21, 2010 11:04 am
Tubishh Sagolera demiş ki:
ahhh kafama kocaman bi taş geldi ayıp oluyo ama ali
SÖZÜM MECLİSTEN DIŞARI DEDİM AMA ÜSTÜNE NE ALIYON!!!
Konu: Geri: ... Açıklama .... Salı Mayıs 25, 2010 8:57 am
helal be nasıl kestirip attı sen ne fanısın???
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: ... Açıklama .... Salı Mayıs 25, 2010 10:52 am
onun burda ne işi var çözmüş değilim geçen de ben dağhanım diyodu ya bu ayrıca da küfür yazmış bana bak erol bir daha görmeyim banlanacağını biliyosundur sanırım