Konu: DAGHAN BENCE DONCEK NEDEN Mİ TIKLA YAZIYA :D Ptsi Mart 01, 2010 7:31 pm
Evet daghan bence gelcek.Neden mi ? 1-)Aslının guven den soguması ve en romantik anladında efeyi hatırlaması 2-)Gecen gördüğü rüyada üstünde ağ wardı ve güven diye bagırıodu ve bi baktik yanında guven war o da ağlar içerisinde.Yani kurtarıcısının guven değil efe oldugunu hatırlıyor bence.Bunu hatırlatmalarının sebebi de efenin geri gelcek olması. Nasıl mı gelcek ? 1-) Ya halil limana calsmaya giderken görcek 2-) Ya da bir süredir bizimkileri izliyordu ve sucsuzlugunu ispat etmeye calısıyordu.İspatlayınca da geri dönmeye akrak wercek ve aslı ben geldim orjinal adam geldi bırak cakmayı geri dön bana. :affraid:
Ed'ac Deniz
Konu: Geri: DAGHAN BENCE DONCEK NEDEN Mİ TIKLA YAZIYA :D Ptsi Mart 01, 2010 9:45 pm
mantıklı bence ve şu ana kadar en iyi yazılmış senoryo fikri valla.olması muhtemel ki dediğin gibi olursa hiç şaşırmam.ama umudum tükendi tükenecek çok yalan dolan var her yerde birilerinin uydurmaları var bizleri diziye cekmek için içi boş haberler yapıyorlar en kötüsüde inanıp diziyi izliyoruz.100 bölümden beri izlemiyorum sadece fragmanlara bakıyorum inşallah efeli bir kavak yelleri izlerim.107 dediler bakalım yalan mı doğru mu ki büyük bir ihtimalle YALAN dır:(
cerkez_hanceri
Konu: Geri: DAGHAN BENCE DONCEK NEDEN Mİ TIKLA YAZIYA :D Salı Mart 02, 2010 1:19 am
gelecek olsa böle gelmesi zayıf olur benimde bir senaryom var efenin dönüşü ile ilgili.
aslı semih hocayı kurtaramaz semih hocanın oğlu aslıyı öldürmek için yemin eder ve aslının peşine düşer bir yerden bulduğu silahla tam öldürecekken efe aslının önüne geçer ve efe vurulur sonrası allah kerim tabi bu benim hayalim olmıyacağınıda biliyorum ama baylaşmak istedim
mhe_25
Konu: Geri: DAGHAN BENCE DONCEK NEDEN Mİ TIKLA YAZIYA :D Salı Mart 02, 2010 8:25 am
mantıklı....
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: DAGHAN BENCE DONCEK NEDEN Mİ TIKLA YAZIYA :D Salı Mart 02, 2010 10:03 am
dark058 demiş ki:
gelecek olsa böle gelmesi zayıf olur benimde bir senaryom var efenin dönüşü ile ilgili.
aslı semih hocayı kurtaramaz semih hocanın oğlu aslıyı öldürmek için yemin eder ve aslının peşine düşer bir yerden bulduğu silahla tam öldürecekken efe aslının önüne geçer ve efe vurulur sonrası allah kerim tabi bu benim hayalim olmıyacağınıda biliyorum ama baylaşmak istedim
olursa bari elinden felan vurulsun
cerkez_hanceri
Konu: Geri: DAGHAN BENCE DONCEK NEDEN Mİ TIKLA YAZIYA :D Salı Mart 02, 2010 10:05 am
geri dönerse neresinden vurulduğunun seyirci için pek önemli olacağını sanmıyorum yanlışmı düşünüyorum yoksa
werux
Konu: Geri: DAGHAN BENCE DONCEK NEDEN Mİ TIKLA YAZIYA :D Salı Mart 02, 2010 10:35 am
güvenle aslı evlenmeye karar vericekler evlenirken aslı efeyi hatırlıcak evlenmeye giderkenki halini sora vazgeçicek hayır dicek giderken karşısında efe olucak nasıl ama :: :lol!: :farao: