Dağhan Külegeç Fan Sitesi
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için Üye olunuz.
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için Üye olunuz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dağhan Külegeç Hayranlarının Fan Sitesi, Dağhan Külegeç En Büyük Tek Fan Kulübü.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR...

+8
-_dağhan_-
efekaygisiz
efe sever
Dağhanist
KYGSZdaghan
mhe_25
pinar_8787
duru06semih
12 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
duru06semih
Üye
Üye
duru06semih

Ruh Hali : ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... Ssstt10
Takımı : ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... Fb10

ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... Empty
MesajKonu: ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR...   ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... EmptyPerş. Mart 11, 2010 3:16 pm

benim içimden artık tek bir yorum bile yazmak gelmiyor arkadaşlar.açıyorum siteyi bakıorum ne var ne yok diye,sonuç sıfır...hiç birşey yok.şimdi 108. bölümdeyiz.84. bölümden bu yana 24 bölüm geçmiş yani 24 hafta yani 6 ayyyyyy.biz yine nerdeyiz aynı mevzuda.tabi bide sezon sonu tatili vardı onuda sayarsakkkk oooooo.neden yerimizde sayıyoruz arkadaşlar bi düşünelim.hımmm kimse doğru dürüst bi açıklama yapmadığı için olabilir mi ?tabikide evet.biz burda hergün çırpınıyoruz yok şuna sorcam,yok bi duyum aldım,yok gazatecilere yazalım,yok tims e mail atalım,yok sağlam kaynak dedi ki...yok yok yani.ama sonucada bakalım oda yok.dağhana çok kızmaya başladım gerçekten.rüyalarıma giriyor artık.bu işe bi dur diyelim arkadaşlar.konuştumuz mevzular,açtığımız konular hep aynı.sıkıldım valla bu durumdan.dağhanın bizi takmadığını düşünüorum artık.yeni bir projede yer almıyor ,biryerlere konuk olmuyor,olsa bile bu durumu geçiştiriyor.bence o idealleri hedefleri ,hayalleri olan bir kişilik ve bence o yönetmenlik gibi şeyler yapmak istiyor.ve hatta düşünüyorum ki o şu an çok mutlu.onun mutluluğu tabikide mutlu eder bizi ama bizede yazık değil mi?her sayfayı açtığımda aynı konuyla karşılaşmak istemiyorum.gelcek mi gelmicek mi diye?bi ışık yanıyor dizide ve umutlanıyoruz haydiii bakalım her şey sil baştan....hayaller kuruyoruz yorumlar yapıoruz daha neler neler...sonra tabiki hazin son.reyting oyunlarıymış diyip geçioruz.ARKADAŞLAR İSTER DESTEK VERİN İSTER VERMEYİN BEN İSYAN BAYRAKLARINI AÇTIM.YETER ARTIK.BENCE BİZ DAHAN A YETERİNCE DESTEK OLDUK TABİKİDE DAHADA OLURUZ AMA BİRAZDA O BİZE DESTEK OLSUN Bİ GÖNLÜMÜZÜ ALSIN.YAAA Bİ AÇIKLAMA YAPSIN.İNANIN KALBİM ÇOK KIRIK ÇÜNKÜ KENDİMİ REYTİNG OYUNLARINA ALET OLMUŞ GİBİ HİSSEDİYORUM.AMA BENİM TEK SUÇUM ORJİNAL ADAMI SEVMEK...siz ne diosunuz arkadaşlar.ben geçen hafta gazatecilere falan yazalım sesimizi duyuralım demiştim ama galiba hepimiz yanlış yol üzerinde yürüyoruz.HEDEFİMİZ DAĞHAN OLAMALI ONA ULAŞMALIYIZ.çünkü en gerçek ve en doğru yol bu.ne dersiniz sizlerinde düşüncelerini merak ediyorum..konuşup bi karara varalım artık...LÜTFEN..
pinar_8787
Üye
Üye
pinar_8787

Ruh Hali : ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... Yoksu611
Takımı : ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... Bjkk

MesajKonu: Geri: ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR...   ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... EmptyPerş. Mart 11, 2010 3:54 pm

duru06semih demiş ki:
benim içimden artık tek bir yorum bile yazmak gelmiyor arkadaşlar.açıyorum siteyi bakıorum ne var ne yok diye,sonuç sıfır...hiç birşey yok.şimdi 108. bölümdeyiz.84. bölümden bu yana 24 bölüm geçmiş yani 24 hafta yani 6 ayyyyyy.biz yine nerdeyiz aynı mevzuda.tabi bide sezon sonu tatili vardı onuda sayarsakkkk oooooo.neden yerimizde sayıyoruz arkadaşlar bi düşünelim.hımmm kimse doğru dürüst bi açıklama yapmadığı için olabilir mi ?tabikide evet.biz burda hergün çırpınıyoruz yok şuna sorcam,yok bi duyum aldım,yok gazatecilere yazalım,yok tims e mail atalım,yok sağlam kaynak dedi ki...yok yok yani.ama sonucada bakalım oda yok.dağhana çok kızmaya başladım gerçekten.rüyalarıma giriyor artık.bu işe bi dur diyelim arkadaşlar.konuştumuz mevzular,açtığımız konular hep aynı.sıkıldım valla bu durumdan.dağhanın bizi takmadığını düşünüorum artık.yeni bir projede yer almıyor ,biryerlere konuk olmuyor,olsa bile bu durumu geçiştiriyor.bence o idealleri hedefleri ,hayalleri olan bir kişilik ve bence o yönetmenlik gibi şeyler yapmak istiyor.ve hatta düşünüyorum ki o şu an çok mutlu.onun mutluluğu tabikide mutlu eder bizi ama bizede yazık değil mi?her sayfayı açtığımda aynı konuyla karşılaşmak istemiyorum.gelcek mi gelmicek mi diye?bi ışık yanıyor dizide ve umutlanıyoruz haydiii bakalım her şey sil baştan....hayaller kuruyoruz yorumlar yapıoruz daha neler neler...sonra tabiki hazin son.reyting oyunlarıymış diyip geçioruz.ARKADAŞLAR İSTER DESTEK VERİN İSTER VERMEYİN BEN İSYAN BAYRAKLARINI AÇTIM.YETER ARTIK.BENCE BİZ DAHAN A YETERİNCE DESTEK OLDUK TABİKİDE DAHADA OLURUZ AMA BİRAZDA O BİZE DESTEK OLSUN Bİ GÖNLÜMÜZÜ ALSIN.YAAA Bİ AÇIKLAMA YAPSIN.İNANIN KALBİM ÇOK KIRIK ÇÜNKÜ KENDİMİ REYTİNG OYUNLARINA ALET OLMUŞ GİBİ HİSSEDİYORUM.AMA BENİM TEK SUÇUM ORJİNAL ADAMI SEVMEK...siz ne diosunuz arkadaşlar.ben geçen hafta gazatecilere falan yazalım sesimizi duyuralım demiştim ama galiba hepimiz yanlış yol üzerinde yürüyoruz.HEDEFİMİZ DAĞHAN OLAMALI ONA ULAŞMALIYIZ.çünkü en gerçek ve en doğru yol bu.ne dersiniz sizlerinde düşüncelerini merak ediyorum..konuşup bi karara varalım artık...LÜTFEN..
nasıl ulaşıcaz dağhana
mhe_25
Üye
Üye
mhe_25

Ruh Hali : ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... Kimses10
Takımı : ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... Gs10

MesajKonu: Geri: ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR...   ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... EmptyPerş. Mart 11, 2010 3:55 pm

EVET NASI ULAŞACAĞIZ?
http://tarihsor.tr.gg
KYGSZdaghan
Üye
Üye
KYGSZdaghan

MesajKonu: Geri: ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR...   ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... EmptyPerş. Mart 11, 2010 4:02 pm

ulaşmayalım diye canlı yayınlara bile cıkmıyo..:L
Dağhanist
Banned
Banned

Ruh Hali : ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... Karizm10

MesajKonu: Geri: ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR...   ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... EmptyPerş. Mart 11, 2010 4:23 pm

güzel söyledin
ama oh zaten dönmicem demis
http://daghankulegec.fanforum.biz/
efe sever
Üye
Üye
efe sever

MesajKonu: Geri: ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR...   ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... EmptyPerş. Mart 11, 2010 5:19 pm

birisi de çıkıp ben dağhanım demesin inanmam valla
Dağhanist
Banned
Banned

MesajKonu: Geri: ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR...   ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... EmptyPerş. Mart 11, 2010 5:21 pm

efe sever demiş ki:

Bir Gun Bu Forum'da böyle olmustu ne kadar gulduk ama sonra banned yaptik xD vede emre ertunç'da vardi ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... Icon_lol ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... Icon_smile

En son FanKavakYelleri tarafından Perş. Mart 11, 2010 5:21 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
mhe_25
Üye
Üye
mhe_25

MesajKonu: Geri: ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR...   ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... EmptyPerş. Mart 11, 2010 5:21 pm

efe sever demiş ki:

ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... 743856 ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... 743856
efe sever
Üye
Üye
efe sever

MesajKonu: Geri: ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR...   ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... EmptyPerş. Mart 11, 2010 5:23 pm

haberim yoktu öylesine söyledim zaten olsa anlaşılır zaten hemen
mhe_25
Üye
Üye
mhe_25

MesajKonu: Geri: ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR...   ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... EmptyPerş. Mart 11, 2010 5:25 pm

FanKavakYelleri demiş ki:
efe sever demiş ki:

Bir Gun Bu Forum'da böyle olmustu ne kadar gulduk ama sonra banned yaptik xD vede emre ertunç'da vardi ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... Icon_lol ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... Icon_smile
ben yokken olmuş galiba... ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... 743856 ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... 743856
Dağhanist
Banned
Banned

MesajKonu: Geri: ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR...   ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... EmptyPerş. Mart 11, 2010 5:28 pm

20/11/2009
mhe_25
Üye
Üye
mhe_25

MesajKonu: Geri: ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR...   ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... EmptyCuma Mart 12, 2010 8:09 am

TÜH NE KADAR ŞANSIZIM... 😢
duru06semih
Üye
Üye
duru06semih

MesajKonu: Geri: ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR...   ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... EmptyCuma Mart 12, 2010 9:16 am

nasıl ulaşacaz bilmiorum arkadaşlar ama şöyle yapabiliriz bence dağhan buraya muhakkak bakıodur yada bir yakını falan yani burda olup bitenden kısaca haberi oluyordur.biz burda sürekli ona seslenelim derim.artık bırakalım şu dönecek dönmicek laflarını.hem ayrıca bu benim şahsi fikrim arkadaşlar katılırsınız yada katılmazsınız siz bilirsiniz.dağhan yönetmeni karşısına alır,senaristi karşısına alır,oyuncuları karşısına alır,hatta yapımcıyı bile karşısına alır ama asla bizi karşısına alamaz.bizde bu durumu kullanalım diyorum.
duru06semih
Üye
Üye
duru06semih

MesajKonu: Geri: ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR...   ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... EmptyCuma Mart 12, 2010 9:26 am

xxrecep arkadaşımızda böyle bi konu açmıştı herkes haklısın haklısın yazmış.yeter artık ya...lütfen bir daha dağhan dönecek mi falan diye konu açmayın.aylardır bu ne ya...ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyosunuz.bu nasıl bi fanlık ben anlamıorum ki.başkaları fanlarını yanında taşıo programlara götürüyor,örneğin hangi şarkıyı falan istiyorlarsa ona klip çekiyor falan...biz ise...DAĞĞĞĞĞĞHAAAAAAAAAANNNNNNNN.yeter ama bizi sallamıosun.sesimizi duy lütfen yoksa her geçen gün kalbimiz dahada kırılıyor.en azından benim kalbim.hergün burda çırpınmaktan bıktım.bu kadar mı zorya kesinlikle dönmicem demek yada bekleyin süpriz falan demek...
pinar_8787
Üye
Üye
pinar_8787

Ruh Hali : ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... Yoksu611
Takımı : ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... Bjkk

MesajKonu: Geri: ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR...   ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... EmptyCuma Mart 12, 2010 10:00 am

bence dağhan dönecek başlığının altına yazı yazanlara cvp vermeym onalrda açmaktan vazgeçer
duru06semih
Üye
Üye
duru06semih

MesajKonu: Geri: ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR...   ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... EmptyCuma Mart 12, 2010 2:50 pm

katılıyorum sana pınar...
efekaygisiz
Üye
Üye
efekaygisiz

Ruh Hali : ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... Kaygil10

MesajKonu: Geri: ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR...   ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... EmptyCuma Mart 12, 2010 2:55 pm

DÖNMEYECEKK ben kendı goruusum bu kandırdılar reytıng oyunu yaptılar bızde saf gıbı reytınge reytıng kattık.yeter buna bı son verelımmmm
https://www.facebook.com.tr/CiqLohataa Esz
duru06semih
Üye
Üye
duru06semih

MesajKonu: Geri: ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR...   ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... EmptyCuma Mart 12, 2010 2:58 pm

verelimmm
duru06semih
Üye
Üye
duru06semih

MesajKonu: Geri: ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR...   ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... EmptyCuma Mart 12, 2010 3:04 pm

bir daha dönecek mi dönmeyecek mi cümlesini bile kurmak istemiyorum:((((((( lütfen sizlerde kurmayın...
efekaygisiz
Üye
Üye
efekaygisiz

MesajKonu: Geri: ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR...   ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... EmptyC.tesi Mart 13, 2010 11:40 am

artık oyle bı konusma olmasın bencede dağhan kendısı bılsın bıze laf dusmuyo bellı oldugu gıbı bız konusmayalım en ıyısı bncee
-_dağhan_-
Üye
Üye
-_dağhan_-

Ruh Hali : ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... Cilgin10

MesajKonu: Geri: ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR...   ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... EmptyC.tesi Mart 13, 2010 11:53 am

dağhan berna laçinin progamında ayrılmak istemezdim gül gibi iş neyse artık başka işlere bakıcaz diyor bu sizce yeterince açık bir açıklama olmuyor mu?
Dağhanist
Banned
Banned

MesajKonu: Geri: ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR...   ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... EmptyC.tesi Mart 13, 2010 1:12 pm

duru06semih demiş ki:
nasıl ulaşacaz bilmiorum arkadaşlar ama şöyle yapabiliriz bence dağhan buraya muhakkak bakıodur yada bir yakını falan yani burda olup bitenden kısaca haberi oluyordur.biz burda sürekli ona seslenelim derim.artık bırakalım şu dönecek dönmicek laflarını.hem ayrıca bu benim şahsi fikrim arkadaşlar katılırsınız yada katılmazsınız siz bilirsiniz.dağhan yönetmeni karşısına alır,senaristi karşısına alır,oyuncuları karşısına alır,hatta yapımcıyı bile karşısına alır ama asla bizi karşısına alamaz.bizde bu durumu kullanalım diyorum.

Insallah Bakiyordur
crazy53
Üye
Üye
crazy53

Ruh Hali : ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... Canli10

MesajKonu: Geri: ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR...   ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... EmptyC.tesi Mart 13, 2010 2:37 pm

Tubishh Sagolera
Üye
Üye
Tubishh Sagolera

Ruh Hali : ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... Asik10
Takımı : ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... Turkiye

MesajKonu: Geri: ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR...   ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... EmptyPaz Mart 14, 2010 1:06 pm

ne demek bu şimdi dağhan es es de mi oynuycak? ben mi yanlış anladım :S:S
bu arada konuşmalarınıza aynen katılıyorum dağhan sadece kavak yellerinden ibaret değil kendini özletmek istiyo ama yeteri kadar özledik artık gelsin :(
efekaygisiz
Üye
Üye
efekaygisiz

MesajKonu: Geri: ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR...   ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... EmptyPaz Mart 14, 2010 4:35 pm

bişey dıyemıyorum :scratch:

ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR...
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-
» OrjinaL adaMım yap artIk şu orjinaL dönüŞünü!!!!
» Senariste Mesaj .
» Özel Mesaj ....
» En Son meSaj Kimin OlaCak??
» O Mesaj'dan kimse çikmicak