Dağhan Külegeç Fan Sitesi
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için Üye olunuz.
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için Üye olunuz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dağhan Külegeç Hayranlarının Fan Sitesi, Dağhan Külegeç En Büyük Tek Fan Kulübü.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR...

+8
-_dağhan_-
efekaygisiz
efe sever
Dağhanist
KYGSZdaghan
mhe_25
pinar_8787
duru06semih
12 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
duru06semih
Üye
Üye
duru06semih

Ruh Hali : ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... - Sayfa 2 Ssstt10
Takımı : ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... - Sayfa 2 Fb10

ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR...   ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... - Sayfa 2 EmptyPerş. Mart 11, 2010 3:16 pm

Konunun ilk mesajı :

benim içimden artık tek bir yorum bile yazmak gelmiyor arkadaşlar.açıyorum siteyi bakıorum ne var ne yok diye,sonuç sıfır...hiç birşey yok.şimdi 108. bölümdeyiz.84. bölümden bu yana 24 bölüm geçmiş yani 24 hafta yani 6 ayyyyyy.biz yine nerdeyiz aynı mevzuda.tabi bide sezon sonu tatili vardı onuda sayarsakkkk oooooo.neden yerimizde sayıyoruz arkadaşlar bi düşünelim.hımmm kimse doğru dürüst bi açıklama yapmadığı için olabilir mi ?tabikide evet.biz burda hergün çırpınıyoruz yok şuna sorcam,yok bi duyum aldım,yok gazatecilere yazalım,yok tims e mail atalım,yok sağlam kaynak dedi ki...yok yok yani.ama sonucada bakalım oda yok.dağhana çok kızmaya başladım gerçekten.rüyalarıma giriyor artık.bu işe bi dur diyelim arkadaşlar.konuştumuz mevzular,açtığımız konular hep aynı.sıkıldım valla bu durumdan.dağhanın bizi takmadığını düşünüorum artık.yeni bir projede yer almıyor ,biryerlere konuk olmuyor,olsa bile bu durumu geçiştiriyor.bence o idealleri hedefleri ,hayalleri olan bir kişilik ve bence o yönetmenlik gibi şeyler yapmak istiyor.ve hatta düşünüyorum ki o şu an çok mutlu.onun mutluluğu tabikide mutlu eder bizi ama bizede yazık değil mi?her sayfayı açtığımda aynı konuyla karşılaşmak istemiyorum.gelcek mi gelmicek mi diye?bi ışık yanıyor dizide ve umutlanıyoruz haydiii bakalım her şey sil baştan....hayaller kuruyoruz yorumlar yapıoruz daha neler neler...sonra tabiki hazin son.reyting oyunlarıymış diyip geçioruz.ARKADAŞLAR İSTER DESTEK VERİN İSTER VERMEYİN BEN İSYAN BAYRAKLARINI AÇTIM.YETER ARTIK.BENCE BİZ DAHAN A YETERİNCE DESTEK OLDUK TABİKİDE DAHADA OLURUZ AMA BİRAZDA O BİZE DESTEK OLSUN Bİ GÖNLÜMÜZÜ ALSIN.YAAA Bİ AÇIKLAMA YAPSIN.İNANIN KALBİM ÇOK KIRIK ÇÜNKÜ KENDİMİ REYTİNG OYUNLARINA ALET OLMUŞ GİBİ HİSSEDİYORUM.AMA BENİM TEK SUÇUM ORJİNAL ADAMI SEVMEK...siz ne diosunuz arkadaşlar.ben geçen hafta gazatecilere falan yazalım sesimizi duyuralım demiştim ama galiba hepimiz yanlış yol üzerinde yürüyoruz.HEDEFİMİZ DAĞHAN OLAMALI ONA ULAŞMALIYIZ.çünkü en gerçek ve en doğru yol bu.ne dersiniz sizlerinde düşüncelerini merak ediyorum..konuşup bi karara varalım artık...LÜTFEN..

YazarMesaj
ahmetyunus
Üye
Üye
ahmetyunus

Ruh Hali : ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... - Sayfa 2 Yoksu611
Takımı : ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... - Sayfa 2 Fb10

MesajKonu: Geri: ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR...   ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... - Sayfa 2 EmptyPaz Mart 14, 2010 4:48 pm

arkadaslar ınanmayınnn mntıklı düşünün brazz es-es kv ypmcıları aynı + es es shwda + hbrn trhne bakınn
Tubishh Sagolera
Üye
Üye
Tubishh Sagolera

Ruh Hali : ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... - Sayfa 2 Asik10
Takımı : ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... - Sayfa 2 Turkiye

MesajKonu: Geri: ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR...   ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... - Sayfa 2 EmptyPaz Mart 14, 2010 4:50 pm

evet şimdi tarihine baktım haklısın ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... - Sayfa 2 9072
safadizdar
Üye
Üye
safadizdar

Ruh Hali : ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... - Sayfa 2 Cesur10
Takımı : ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... - Sayfa 2 Bjkk

MesajKonu: Geri: ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR...   ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR... - Sayfa 2 EmptyPtsi Mart 29, 2010 3:51 pm

ya gelcek olsa öyle böyle bi bilgimiz olur merak etmeyin

ORJİNAL ADAMA MESAJ VAR...
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-
» OrjinaL adaMım yap artIk şu orjinaL dönüŞünü!!!!
» Senariste Mesaj .
» Özel Mesaj ....
» En Son meSaj Kimin OlaCak??
» O Mesaj'dan kimse çikmicak