Konu: her gün yeni bir ihtimal! Paz Mart 21, 2010 1:52 am
Arkadaşlar artık yeter çok ama çok söylendi efe su bölümde gelieck falan sıkıldık akıllarda dönicekmi dönmicekmi falan filan dönerse zaten sezon finalinde döner tabi sezon finali yapılırsa. kavak yelleri final yada sezon finaline girmeden bir kaç hafta önce söylerler finalmi sezon finalimi sezon finali olursa %100 dağhan diziye döner final yaparlarsa dönmez dönemez çünkü dağhan geri geldiğinde anlatacak tam 3 yılı var + aslıya kabullendirmesi + güvenin tepkisi + dizinin akısı + + + daha çok ihtimal var diziye dönerse nerdne baksan bi 10 bölüm 15 bölüm efe ile ilgili oalylar olur sonra düzene girer final %49 çünkü efe anılmaya başladı her bölümde adı geçiyo netten iziyorum tabikide. sezon finali olursa bence öle olucak efe geriye %10000.... gelicek çnkü seneye bi konu bulamazlar bu böle dolandırıcılıkla parasızlık olaylarıyla gitmez sezon finali heyecanlı olmaz çnkü hep aynı seyler yasanıyo yok leyla kötülük yapıyo yok mine denize ulaşamıyo yok aslı güvene bi güvenemiyo yok leman paraya sıkışık falan filan sezon finali olursa efe geri döner ve orda biter düşünelim... güvenle aslı sahildeler ve oturuyolar tam giderken aslı bakıyo efe diyo güveni gösteriyolar sonra efenin ayakkabısında kamera yukarı doğru gidiyo boyunda kalıyo ve bitiyo fena olur final olursa bi düşünelim.... güvenle aslı evlenemez çünkü 109. bölümde aslıya yalan sölediği ortaya çıkıyo hapishanelik oluyo nerden baksan bu aslının güvenle ilişkisi 3 4 bölüm gerilir zaten bitmesine bişey kalmadı kavak yellerinin mineyle deniz 2 haftaya düğün yaparsa düğünde yüzde yüz bi olay çıkar zateen final de bunlar evlenir ee sonuç aslıyla güvene ne oldu güvenin ablasıyla metine? leman borç batağından çıkıcakmı ? final olmaz ama bunların hiç bişeyi düşündüğümüz gibi çıkmıyoki arkadaş sizce ne olucak ben kendi fikirlerimi söledim bumudur kavak yelleri efesiz...? :?: :?: :idea: :?: :?: :?:
ugurinho123
Konu: Geri: her gün yeni bir ihtimal! Paz Mart 21, 2010 1:55 am
ARKADASIM KATILIYORUM SANA BELKI EFE DUGUNDE GELEBILIR GIBIME GELIYOR DENIZ OGLAN NIKAHA NIKAH SAHITIN OLMADAN KARDESIN OLMADAN MI EVLENECEKSIN DIYEBILIR
mchlnq
Konu: Geri: her gün yeni bir ihtimal! Paz Mart 21, 2010 1:57 am
Abi heLal oLsun yok böyLe bi düşünce hakLısın konu kaLmadı artık inşallaf dediğin gibi sezon finali yaparlar ozaman
mchlnq
Konu: Geri: her gün yeni bir ihtimal! Paz Mart 21, 2010 1:58 am
ugurinho123 demiş ki:
ARKADASIM KATILIYORUM SANA BELKI EFE DUGUNDE GELEBILIR GIBIME GELIYOR DENIZ OGLAN NIKAHA NIKAH SAHITIN OLMADAN KARDESIN OLMADAN MI EVLENECEKSIN DIYEBILIR
Yok bu dediğin olamazlar çünkü reytingler şu an çok sağlam gidiyor reytingleri düşürmek lasımm
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: her gün yeni bir ihtimal! Paz Mart 21, 2010 2:36 am
bu bölümdede efeyi hatırlamışlar kavak yellerinin resmi sayfasında yazmışlar
mchlnq
Konu: Geri: her gün yeni bir ihtimal! Paz Mart 21, 2010 9:01 am
Abi efeyi hatırlaamları sadece oyun biz izleyelim diye yapıyorlar şu an geri getirmezler efeyi geri diziye REytingler tavan yapıyor bu ara
efe sever
Konu: Geri: her gün yeni bir ihtimal! Paz Mart 21, 2010 9:32 am
efe yi unutmadık mesajı vermeye çalışıyorlar bu kadar basit
mchlnq
Konu: Geri: her gün yeni bir ihtimal! Paz Mart 21, 2010 9:35 am
bizde onu diyoruz işte
Duygusu
Konu: Geri: her gün yeni bir ihtimal! Paz Mart 21, 2010 11:21 am
zaten kaç bölüm minenin annesi nurla ilgili oldu halada devam ediyo karakola gidip duruyolar gerçekten de aynı ahneleri çevirip çevirip izletiyolar insanlara izleyenlerde ay ne kadar heycanlıydı filan diyolar bunlar hiçmi düşünmezler acaba aynı sahnelerin olduğunu çok merak ediyorum arkadaşım sanada katılıyoruum doğru yazmışsın dolandırıcılıkla bu işler gitmez sonuna kadar efeeeeeeeeeeeeeeee
-es-es-
Konu: Geri: her gün yeni bir ihtimal! Paz Mart 21, 2010 11:30 am
diziye efe dönücek sezon sonunda başka çareleri yok
güven aslıyı efeden kıskanır başka olaylar olur buda bi sezon daha uzatırlar ya efeye yada güvene başka bi kız getirirler biride aslıya kalır yada yine çok uzattırlarsa
deniz gene aslıya bişiler hisseder mine denizden ayrılır felan filan yani efe nin gelmesi bi dezavantaj dünya kadar konu çıkar buda rahat rahat bi sezon götürür
safadizdar
Konu: Geri: her gün yeni bir ihtimal! Paz Mart 21, 2010 6:47 pm
ya dizinin sonunu zor getiriyorlar zaten farkındaysanız biri biriyle öpüşüo biri evlenio hep aynı masal.
sarah
Konu: Geri: her gün yeni bir ihtimal! Paz Mart 21, 2010 10:57 pm
diziyi izletmek için SAP sarpçıların yaptığı oyun bu lütfen kanmayalım efe yoksa bizde yokuz bu kadar
mhe_25
Konu: Geri: her gün yeni bir ihtimal! Ptsi Mart 22, 2010 8:54 am
efe sever demiş ki:
efe yi unutmadık mesajı vermeye çalışıyorlar bu kadar basit