efe hfızası sekılde bulunucak efe baskasıyla evlı ve ya sevgılı sonra yavaş yavaş hatırlamaya falan çalıscak arkadaslar cıkca soyleyelım ben ae ciiym ama artık ae olsun istemiyorum aslı bu bolumde yptıkları efenın butun yaptıklarını cope attı onu tıba dondurmustu tıbı bıtırdı ama her seyı bıraktı efenın t-shorthunu odasına koydu yani efe gelirse ben ce a e olmasın
efemmutfak2
Konu: Geri: bir ihtimal Salı Tem. 27, 2010 8:27 am
Bende A-E ciyim ama aslı bu bolumde bnı kendınden cok soğuttu efenın ona yaptıgı cogu seyı guven uğruna sıldı efeyı hayatından cıkardı buda bnı cok sınırlendırdı eğer efe gelınce eğer aslı eskısı gıbı olacaksa bılmıyorum ama güven gitmeden aslının eskısı gıbı olacagını pek sanmıyorum...Ama efe gelıne aslı efeyı secıcekse güvenı sılıcekse A-E devam etsın derım... Ama Su aralar Aslı Efe'yi hiç HAKETMİYOR!!!!
erdemast
Konu: Geri: bir ihtimal Salı Tem. 27, 2010 8:38 am
öyle ama Efe Aslı mutlaka sevgili olsunlar Efenin evli bir şekilde gelirse saçma olur sevgilisi varsada saçma olur çünkü polislerden kaçıyor birde sevdiği kızlamı uğraşacak
efe bir an önce döner inşallah
ugurinho123
Konu: Geri: bir ihtimal Salı Tem. 27, 2010 8:40 am
aslıdan bu bölüm nefret ettim 122 bolumdur aslıyı severdım bu bolum efecileri aslıdan resmen soguttuluar
hiçkimse
Konu: Geri: bir ihtimal Salı Tem. 27, 2010 8:48 am
İyide Efeyi öldü biliyor napacaktı bir ömür yasmı tutacaktı?
ugurinho123
Konu: Geri: bir ihtimal Salı Tem. 27, 2010 9:00 am
tamam güvenle çıkması normal ama tıbı bırakıyor,t-shortunu efenın odasına koyuyor yani efeyi yok etti bir anlamda
efemmutfak2
Konu: Geri: bir ihtimal Salı Tem. 27, 2010 9:04 am
erdemast demiş ki:
öyle ama Efe Aslı mutlaka sevgili olsunlar Efenin evli bir şekilde gelirse saçma olur sevgilisi varsada saçma olur çünkü polislerden kaçıyor birde sevdiği kızlamı uğraşacak
efe bir an önce döner inşallah
katılıyorum
hiçkimse
Konu: Geri: bir ihtimal Salı Tem. 27, 2010 9:05 am
Okul konusunda birşey diyemeyeceğim ama Efe onu o konuda hizaya getirir. T-shirti Efenin odasına koydu çünkü yaşamak istiyor,beklemek istemiyor çünkü Efenin gelmeyeceğini düşünüyor.Hem o sahne çok güzeldi hüzünle Efenin eşyalarına dokundu. Ama Efe geldiğinde yine darmadağın olacak,Güveni falan yine sallamayacak.
ahmet488
Konu: Geri: bir ihtimal Salı Tem. 27, 2010 9:13 am
bir ihtimal daha war ölmek
efemmutfak2
Konu: Geri: bir ihtimal Salı Tem. 27, 2010 9:17 am
hiçkimse demiş ki:
Okul konusunda birşey diyemeyeceğim ama Efe onu o konuda hizaya getirir. T-shirti Efenin odasına koydu çünkü yaşamak istiyor,beklemek istemiyor çünkü Efenin gelmeyeceğini düşünüyor.Hem o sahne çok güzeldi hüzünle Efenin eşyalarına dokundu. Ama Efe geldiğinde yine darmadağın olacak,Güveni falan yine sallamayacak.
bak u yonden hiç düşünmedım olabılır
efky
Konu: Geri: bir ihtimal Salı Tem. 27, 2010 9:25 am
efe aslının hiç beklemediği anda geleceği içiin böle yapıyorlar
hiçkimse
Konu: Geri: bir ihtimal Salı Tem. 27, 2010 9:26 am
Efe gelene kadar AG sahneleri yazarak AG'cileri mutlu edecekler.Onların bu AG mutluluğu geçici çünkü Efe geldiğinde AE yeniden alev alacak. Aslı çok sapıtsa yapacak başka birşeyi kalmadı yazık Güveni bir oyuncak gibi kullanıyor.Sırf mutlu olmak ve yalnız kalmamak için daha doğrusu yaşamak için Güveni kullanıyor. Dans sahnesine gelince önemli olan Aslının hayal etmesi değil gerçekleşmemesi.Çünkü o sahnelerdeki mesaj buydu.Aslı Denizle tango yaptığınıda hayal etmişti ama gerçeğini Efeyle yapmıştı. Ayrıca o hayal sahneleri çok ince mesajlar içeriyordu ama anlıyana.Aslının Güvenle hayal ettiği hiçbir şey gerçekleşmedi.İşte bunu demeye çalıştı senaristler. AE olacağından eminim, Güvenide,Hayale doğru yollayacaklar. Aslı Efeyi öldü bilmişken Güvene söylediği sözler ve yaptığı çoğu hareket yada jest anlamsızdır.Çünkü ortada Efe yok.Geçen bölüm gördük Aslının ölmeyen aşkını.Bu yüzden Efe gelmeden AG hakkındaki yorumlar bana saçma geliyor.Çünkü AG'nin gerçek aşk olabilmesi için Efeyi alt etmeleri gerek.Bu da imkansız.
efky demiş ki:
Kesinlikle. Bu yüzden AG sahnelerine takılmayın ortada Efe henüz yok..Efe gelince görün siz Aslıyı.
efemmutfak2
Konu: Geri: bir ihtimal Salı Tem. 27, 2010 9:28 am
hiçkimse demiş ki:
Efe gelene kadar AG sahneleri yazarak AG'cileri mutlu edecekler.Onların bu AG mutluluğu geçici çünkü Efe geldiğinde AE yeniden alev alacak. Aslı çok sapıtsa yapacak başka birşeyi kalmadı yazık Güveni bir oyuncak gibi kullanıyor.Sırf mutlu olmak ve yalnız kalmamak için daha doğrusu yaşamak için Güveni kullanıyor. Dans sahnesine gelince önemli olan Aslının hayal etmesi değil gerçekleşmemesi.Çünkü o sahnelerdeki mesaj buydu.Aslı Denizle tango yaptığınıda hayal etmişti ama gerçeğini Efeyle yapmıştı. Ayrıca o hayal sahneleri çok ince mesajlar içeriyordu ama anlıyana.Aslının Güvenle hayal ettiği hiçbir şey gerçekleşmedi.İşte bunu demeye çalıştı senaristler. AE olacağından eminim, Güvenide,Hayale doğru yollayacaklar. Aslı Efeyi öldü bilmişken Güvene söylediği sözler ve yaptığı çoğu hareket yada jest anlamsızdır.Çünkü ortada Efe yok.Geçen bölüm gördük Aslının ölmeyen aşkını.Bu yüzden Efe gelmeden AG hakkındaki yorumlar bana saçma geliyor.Çünkü AG'nin gerçek aşk olabilmesi için Efeyi alt etmeleri gerek.Bu da imkansız.
efky demiş ki:
Kesinlikle. Bu yüzden AG sahnelerine takılmayın ortada Efe henüz yok..Efe gelince görün siz Aslıyı.
spr yazmışsın ve bana hepsi cok mantıklı geldi
hiçkimse
Konu: Geri: bir ihtimal Salı Tem. 27, 2010 9:31 am
efemmutfak2 demiş ki:
hiçkimse demiş ki:
efky demiş ki:
Teşekkür ederim çünkü gerçek bu. Olan bu.AG'yi yavaştan bitirecekler Efe gelene kadar biraz daha sabır. Birde Güven,Hayal konusunda yalan söyleyecek ve Aslı gerçeği öğrendiğinde kimin için neyden vazgeçtiğini anlıyacak.AG hemen bitmez ama illaki bitecek.Güven kendi gözleriyle görecek Aslının kime aşık olduğunu.
-.-Yagmur-.-
Konu: Geri: bir ihtimal Salı Tem. 27, 2010 10:23 am
Şu güven geldiğinden beri dizi berbat :x EFE'mi özledim ben :pale:
anmeselesi
Konu: Geri: bir ihtimal Salı Tem. 27, 2010 10:55 am
bence cogu kisinizz yanlis düsünüyorsunuz...
Asli 4 yil o Tshirti tutmasi bilee baya büyük birseyy...
cünkü insanlar generlde herseyi silmeye bakar,ama asli güvene rahmen sakladi onuu...
ama Mine asyesinde gözleri acildi ölen birisinin birseyini saklamakta gecmisde kaldigini belirtiyordu zten ama güven sayesinde gecmisini burakti artik gelecegine bakior we onun düsüncesinde EFE yok...
BIDE TIMSIN BIR TAKTIGI BENCE, EGER EFE GELIRSE HERKEZ DAHA COK MERAK ETSIN...
(TSHIRT DAHA ASLIDA OLSAYDI EFE IHTIMALI BAYA YÜKSEK KALIRDI AMA BOYLE DÜSMÜS OLUYOR WE BENCE ORANLAR ESIT OLDU xD )
efemmutfak2
Konu: Geri: bir ihtimal Salı Tem. 27, 2010 11:03 am
hiçkimse demiş ki:
efemmutfak2 demiş ki:
hiçkimse demiş ki:
efky demiş ki:
Teşekkür ederim çünkü gerçek bu. Olan bu.AG'yi yavaştan bitirecekler Efe gelene kadar biraz daha sabır. Birde Güven,Hayal konusunda yalan söyleyecek ve Aslı gerçeği öğrendiğinde kimin için neyden vazgeçtiğini anlıyacak.AG hemen bitmez ama illaki bitecek.Güven kendi gözleriyle görecek Aslının kime aşık olduğunu.
gercekten cok dğoru konusuyorsun ısın o yanından hiç bakmamıstım gözümü açtın saol içime su serptin resmen ....
tugce36
Konu: Geri: bir ihtimal Salı Tem. 27, 2010 11:30 am
-.-Yagmur-.- demiş ki:
AYNEN KATILIYORUM
Nehir94
Konu: Geri: bir ihtimal Salı Tem. 27, 2010 11:30 am
tugce36 demiş ki:
-.-Yagmur-.- demiş ki:
AYNEN KATILIYORUM
ben de katılıyorum
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: bir ihtimal Salı Tem. 27, 2010 12:37 pm
aslı zaten güvenle birlikte olduğundan beiridir beni hep şaşırtıo (:
GadRofer
Konu: Geri: bir ihtimal Salı Tem. 27, 2010 12:55 pm
Show'dan Atv'den oyuncu almayııııın seyirciyi kıızdırmayııııııııııııınnnn bu seyirciii arkanızdaaa gelsin artıkkkkk Dağğhan ağaaa
méLTémm ♥
Konu: Geri: bir ihtimal Ptsi Ağus. 02, 2010 6:26 pm