Konu: Büyük İhtimal... Çarş. Haz. 02, 2010 10:40 pm
Aslında çoğunuz mesaj sayım az olduğu için bu siteyi yeni takip etmeye başladığımı düşüneceksiniz fakat ben bu siteyi yaklaşık ekim ayından beri takip ediyorum. Hatta Kasımda kayıt oldum ve çok mesaj yazmayı seven biri değilim açıkçası...
Ben şimdi tahminimi yazıcam...Çoğunuz umursamayabilir,saçma bulabilir fakat herkesin kendine göre düşünceleri var ve bunlar benim düşüncem;
Bence Tims, Dağhan'a teklif yapıyordur ki garanti yapıyordur ...Dağhan'da kabul ediyordur ama şartları vardır kendine göre mesela Jale'nin gitmesi gibi.Tims'te buna yanaşmıyodur.Son bi kaç haftadır Dağhan'ın geri döneceği haberleri çıkıyor.Aynı zamanda da Jale'nin bırakacağı haberleride çıkıyor.Tims,Jale'yle konuşmuş ve anlaşmıştır bence o yüzden Jale Gidecek...Kerem Geri Dönecektir Yönetmenliğe...Veee bizi en mutlu edecek olanda Dağhan'ın da geri gelmesi olacaktır.Jale gideceğine göre Dağhan'da geri gelecektir....
Benim Tahminim ve Yorumum Bunlar
sarah
Konu: Geri: Büyük İhtimal... Çarş. Haz. 02, 2010 10:43 pm
Jalenin gideceğini sanmıyorum ama umarım dağhan döner o kadar çok haber varki kim neye inansın dağhanı yeni bölümde görmessek tims batar ztn melekler korusunda tutan bir dizi del tek dizileri kavak yelleri dağhan dönmezse oda ellerinde patlar
dontdisturb
Konu: Geri: Büyük İhtimal... Çarş. Haz. 02, 2010 11:00 pm
ne kadar basit sanıyorsunuz herşeyi.. bi dizinin yönetmenini işten çıkarmak bu kadar ucuz ve basit mi size göre? çocuk oyuncağı değil bu
mhe_25
Konu: Geri: Büyük İhtimal... Perş. Haz. 03, 2010 6:30 am
aynen onu çıkar bunu al çocuk oyuncağı deil bu katılıyorum sana...
efe sever
Konu: Geri: Büyük İhtimal... Perş. Haz. 03, 2010 7:00 am
bende birkaç ay önce duymuştum jale incekolun gideceğini bilmiyorum ne kadar doğru kesin dedikodudur bunlar öyle birşey oldugunu sanmıyorum ama ne olur bilinmez
mhe_25
Konu: Geri: Büyük İhtimal... Perş. Haz. 03, 2010 7:10 am
yha doru deildir....inanmayın!!
efe sever
Konu: Geri: Büyük İhtimal... Perş. Haz. 03, 2010 7:12 am
ben inanmıyorum zaten birkaç ay önce duymuştum duyduğumu yazdım sadece
TugceTm
Konu: Geri: Büyük İhtimal... Perş. Haz. 03, 2010 7:41 am
gitmez bnce jale dağhan da dnmez gibi gelio artık :( ama döner gibi de gelio offff bu ne ya kafam karıştı :(
efe sever
Konu: Geri: Büyük İhtimal... Perş. Haz. 03, 2010 7:45 am
ilk başta inandırdım kendimi dağhanın döneceğine sonra inancım kalmadı dönmez gibime geliyor artık
OrGinaL AdaM
Konu: Geri: Büyük İhtimal... Perş. Haz. 03, 2010 8:21 am
bence jale gitmez. ama keşke gitse. kerem bey daha güzel yönetiyo
eloif
Konu: Geri: Büyük İhtimal... Perş. Haz. 03, 2010 2:14 pm
OrGinaL AdaM demiş ki:
bence jale gitmez. ama keşke gitse. kerem bey daha güzel yönetiyo
Katılıyorum bence Kerem Çakıroğlu bu dizinin başına gelmiş en iyi yönetmen, Yiğit Güralp ise en iyi senaristti ve ne yazık ki artık ikiside yoki, ve bir yandan senaryo gittikçe bozulurken bir yandan da filmdeki sahneler gittikçe belirsizleşiyor.Dağhan'ın yani dizinin başrolünün de artık dizide olmaması daha da akıllara zarar.Bir kere yani ben kendi başrol oyuncusunu diziden çıkaran bir yapıma değişik gözle bakarım.Bunların hepsi şu düşünceden kaynaklanıyor, "aman bütün senaristler, yönetmenler, oyuncular aynı....Biri gider öbürü gelirr...Seyiric anlamaz bile..."Ama işte olmuyor seyirci değişiklikleri ciddi bir şekilde anlıyor ve o dizi kalitesizleşmeye ardındand seyircilerinde belirgin bir azalma yaşıyor.Bence bu diziye Dağhan'ı geri getirmeleri kadar Kerem ve Yiğit'i de geri getirmeleri lazım.Ama bununda artık çok hayalperestçe olduğunu görebiliyorumm... :( Neyse artık biz de ilk 36 bölümümüzle idare ederiz napalımm!!!
raskolnikow efe
Konu: Geri: Büyük İhtimal... Perş. Haz. 03, 2010 2:18 pm
jale dizi bitimine kadar sözleşme izalamış heral haberide çıkmıştı çıkartırlarsa tazminat öderler tek ihtimal var jaleyle daghan küslerse onları barıştırmak yada jalenn tazminatını ödemek bunuda tıms yapmaz heral
mhe_25
Konu: Geri: Büyük İhtimal... Perş. Haz. 03, 2010 3:22 pm
arkadaşlar jale hiç bırakırmı akıl var mantık var yha!!!
Princess
Konu: Geri: Büyük İhtimal... Perş. Haz. 03, 2010 3:32 pm
belki gider ... belki kalir ... sade efe gelsin yeter !
mhe_25
Konu: Geri: Büyük İhtimal... Perş. Haz. 03, 2010 3:35 pm
aynen bize ne jale incekoldan bize efe gerek!!
méLTémm ♥
Konu: Geri: Büyük İhtimal... Perş. Haz. 03, 2010 3:58 pm
aynen Sadece Daghan Külegeç gelsin yeter..
anmeselesi
Konu: Geri: Büyük İhtimal... Perş. Haz. 03, 2010 4:56 pm
mhe_25 demiş ki:
ya hatirlamiyorum nerede, bir yerde okumustum kinee... JALE hanim baska bir Tims dizisine gidicekmis...
yeni bir diziye, hangisi oldugunu unuttum ama sanirsam Tolgahan Sayismanin yeni dizisinee....
Televizyondizisi.com okumustum ama bulamadim,yani düzgün aramadim...
zzzeynep
Konu: Geri: Büyük İhtimal... Perş. Haz. 03, 2010 7:00 pm
aman dağhan bi şekilde dönsün artık.isterse herkes gitsin ama dağhan dönsün.
gülşah
Konu: Geri: Büyük İhtimal... Perş. Haz. 03, 2010 7:47 pm
Konu: Geri: Büyük İhtimal... Perş. Haz. 03, 2010 7:56 pm
bende size katilıyorum jale felan önemli degil efe dönsün yeter
sarah
Konu: Geri: Büyük İhtimal... Perş. Haz. 03, 2010 10:11 pm
arkadaşlar aramızda sarpçılar ve girp buraya üye olup moral bozuyolar herkese kanmayın onlar SARPIN PABUCU DAMA ATILDI DİYE NEREYE SARACAKLARI ŞAŞIRDILAR HEPİMİZ İZLEYİP GÖRCEZ DAĞHAN ABİ AÇIKLAMA YAPMADIĞINA GÖRE BİR BİLDİĞİ VARDIR LÜTFEN HER HABERE İNANMAYALIM ONLAR KENDİLERİNCE BİZİ KANDIRCAKLARINI SANIP DURSUNLAR
mhe_25
Konu: Geri: Büyük İhtimal... Cuma Haz. 04, 2010 7:22 am
anmeselesi demiş ki:
mhe_25 demiş ki:
ya hatirlamiyorum nerede, bir yerde okumustum kinee... JALE hanim baska bir Tims dizisine gidicekmis...
yeni bir diziye, hangisi oldugunu unuttum ama sanirsam Tolgahan Sayismanin yeni dizisinee....
Televizyondizisi.com okumustum ama bulamadim,yani düzgün aramadim...
bak o olabilir yani başka bi tims dizisine gidebilir...mantıklı...
anmeselesi
Konu: Geri: Büyük İhtimal... Çarş. Haz. 16, 2010 11:24 am
yani dedigim gibi bir ara okumustum baska bir forumdaa...
ama yine baktigimda o yazi yoktu yani bende sasirdimda Forumun yöneticisine sordum bi cvbini bekliyorumm...
JiLeT
Konu: Geri: Büyük İhtimal... Çarş. Haz. 16, 2010 4:33 pm
tolgahanin yeni dizisini avşar film çekecek tims değil
jale giderse sanırım melekler korusna gidecek
anmeselesi
Konu: Geri: Büyük İhtimal... Çarş. Haz. 16, 2010 7:38 pm
wallah ben cok eminim kine üye oldugum forumda(televizyondizisi.com) da Lale Devrinde basta jale incekolun adi gectii diyee...