Konu: Sizcede Garip değil mi ? Cuma Mayıs 07, 2010 12:37 pm
Arkadaşlar sizinle söyle bir şey konuşmak istiyorum ...kavak yellerinden efe ayrıldı gitti ama spekilasyonlar hala devam ediyor ....bir taraftan bakıyorsun tımsın oynudur diyorlar ama düşününcede koskoca şirket kaç tane dizi yapmış böyle bir şey yaparmı diyorsun
Wikipedia başta olmak üzere yok efe şu bölüm geliyor yok bu bölüm geliyor gibi bilgi paylaşımında bulunuyorlar
bu adamların başka işleri güçleri yok mu ki bizi kandırmaya çalışıyorlar anlamadım gitti tam wikiyi herkes değiştirebilir ama ya facebook ve diğer haber siteleri rüzgo.com beyazgazete.com gibi gibi
bir zamanlar kurtlar vadisi ırak çekilirken çakırda olucak dediler yapımcı firma çıktı açıklama yaptı hayır böyle bişe yok diye aynısını oktay kaynarca dedi
tıms gibi bir şirket bir açıklama yapıcak kadar acizmi eğer öyle ise bıraksınlar zaten dizi çekmek zor özelliklede şehir dışında çekmek dahada zordur bu işi lakiyle yapan bir şirketin bence bir bildikleri vardır diye düşünüyorum
Atalarımızın bir sözü vardır "ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN ÇIKMAZ" diye
saygılarımla
ispirli211
Konu: Geri: Sizcede Garip değil mi ? Cuma Mayıs 07, 2010 12:43 pm
%100 katılıyorum HLL Sana
track
Konu: Geri: Sizcede Garip değil mi ? Cuma Mayıs 07, 2010 12:59 pm
Valla ne yapacağımızı neye inanacağımızı nasıl fikir yürüteceğimizi şaşırdık.Afedersiniz ota boka Dağhan dönecek diye bakar olduk.Bu yüzden ben bıraktım herşeyi diziyi de izlemiyorum zaten.Ne zaman fragmanda görürüm Dağhanı o zaman izlerim o diziyi.
cnqzzz
Konu: Geri: Sizcede Garip değil mi ? Cuma Mayıs 07, 2010 1:01 pm
aynen yha arkadaşlar ben 20 yaşındayım bugüne kadar hangi diziyi izlediysem filmden çıkacak adam kesinlikte ölüo sizcede mantıklı deil mi eger bi oyuncu filmden ayrıldıysa neden cesedi bulunmuor bence sadece bu cümle bile daghanın döneceğine işarettir tımsın şuanda en para kazandıran dizisi kabak yelleri bence bu dizi 2-3 sezon daha devam ettirmek için büyük bi kumar oynadılar ama daghan dönerse yine onlar karlı çıkacaklar(yha daghan dönsünde isterse tıms dünyanın yapımı olsun:D)
dağhOKan
Konu: Geri: Sizcede Garip değil mi ? Cuma Mayıs 07, 2010 1:35 pm
oynadıkları kumar riskli....kaybettikleri kişi sayısı fazla bu açığı da efeyi ara sıra gösterek kapatmaya çalıştılar
Duygusu
Konu: Geri: Sizcede Garip değil mi ? Cuma Mayıs 07, 2010 3:14 pm
bencede bunda bi iş var ya hiç bi dizide birisi öldüğünde kaybolmuyo kaybolsa zaten buluyolardı bunda öldü ama kayıp çok tuhaf bence geri dönceği için bulmadılar efeyi belki dağhan izin istemiştir sezon finalinde döncem demiştir ki inşallahhh
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Sizcede Garip değil mi ? Cuma Mayıs 07, 2010 3:24 pm
duygusu gibi içimden geçiriyorum ama ya olmazsa diye korkar oldum artık :( onu ne kadar sevdiğimizi biliyo artık az kaldı zaten sona yaklaştık ya sezon finalinde gelecek ya yeni sezonda kavak yelleri veya başka bi proje ama mutlaka çıkması lazım artık ekrana...!
BLaSTeR
Konu: Geri: Sizcede Garip değil mi ? Cuma Mayıs 07, 2010 3:50 pm
bence dönecek arkadaşlar,başka bi projesi olsa efeyi göstermezler,basit bi dialogda bile efe anılıyor..
Duygusu
Konu: Geri: Sizcede Garip değil mi ? Cuma Mayıs 07, 2010 4:00 pm
bencede döner yaa bu kadar insan bekliyo mutlaka dnmesi lazım...
dağhOKan
Konu: Geri: Sizcede Garip değil mi ? Cuma Mayıs 07, 2010 4:08 pm
bencede dönsün artık ya
Misafir Misafir
Konu: Geri: Sizcede Garip değil mi ? Cuma Mayıs 07, 2010 6:24 pm
dağahnn geri döner bence
darkower
Konu: Geri: Sizcede Garip değil mi ? Cuma Mayıs 07, 2010 7:44 pm
inş dağhan diziye geri döner.
sarah
Konu: Geri: Sizcede Garip değil mi ? Cuma Mayıs 07, 2010 8:32 pm
inş dönerr
cypriot
Konu: Geri: Sizcede Garip değil mi ? Cuma Mayıs 07, 2010 8:55 pm
arkadaşlar Dağhan abinin gösterildiği çoğu yerde aslında olaay bambaşka.Yani amaç efeyi göstermek değil o anı göstermek oluyor.Belki bilerek yapılmış bişey değildir bu.Ayrıca efeye birkaç kez dizi içinde öldü dediler.Yani dönebilir ama ben döneceğini zannetmiyorum.
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Sizcede Garip değil mi ? C.tesi Mayıs 08, 2010 10:21 am
iyide öldü demeleri normal çünlü dizideki aslı deniz mine onlar öldü diye biliyo bu yüzden senaristler onları öle diyologlandırmıştır bu o kadar önemli değil... ayrıca flashbacklerde başka sahnelerde vardı sadece o sahne değil ama tabi en çok o sahneyi gösteriyolar onunda bi anlamı olabilir olmayadabilir...
warrior5461
Konu: Geri: Sizcede Garip değil mi ? C.tesi Mayıs 08, 2010 6:51 pm
bence bunların hepsi reyting oyunu senaristler cok büyük ipnelik yaptı bence oyuncu filmden cıkıorsa normalde öldürülür ama ipneler koyboldu bulunamadı diyorlar işte bunların hepsi dağhan fanların dikkatini cekmek için filmde 1 sene ileri atsalardı anlardım ama 3 sene ileri attılar filmi efe yi filme geri cagırırsalar nasıl bir senaryo üretecekler bilmiom valla