Konu: Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ... Paz Mayıs 16, 2010 1:47 am
Arkadaşlar biliyorum bu bölümden sonra herkes aşırı derecede umutlandı ama ben sizlerle birşey paylaşmak istiyorum bu sözlerimin hepsi SENARİSTLERE...
1: Bu sezon aslıya efeyi hiçbir şekilde unutturmayan senaristler zamanında çok büyük bir aşkı hepimizin kalbinde taht kuran orjinal aşkı bizlere sunan senaristler bu sezon güven aslı aşkını bize efe üzerinden işleyerek sunuyorlar dikkatinizi çekerin bu bölümde camın önünde eşşeği gürünce aslı hemen koşarak daha doğrusu efeyi bulmayı umarak dışarıya fırlada ve 30 saniye sonra güvenle oynaşa oynaşa geri eve döndü bu kesinlikle kabul edilemez bence.BEN BUNU EFEYE SAYGISIZLIK OLARAK DÜŞÜNÜYORUM.
2: Efemi aradı nasıl arıyor ya bu işte kesinlikle bir terslik var mine aslıya hayatını mahvedecem demişti bu işte unun bir parmağımı var kii ben olduğunu sanmıyorum tamam aslıdan intikam almak istiyor olabilir ama bunu hiç kimse kendisinin yanında durmazken herşeye rağman almanyalı deyip kucaklayan efeyi kullanarak intikam alacağını sanmıyorum açıkcası
3: Telefonda efe yazıyordu efe yazdığını görünce aslı titremeye başlıyor ve elindeki bardağı yere düşürüyor ya aradan 3 yıl geçmiş aslının telinde hala efe yazması çok mantıksız.Yani başka bir efe olamazmı bildiğim kadarıyla ege bölgesinde efe sık kulanılan bir isim yanlışmı biliyorum.
4: Aklıma 2 şey daha geliyor ama çok ihtimal vermiyorum aslı halüsinasyon görüyorda olabilir veya kafayı yiyorda olabilir hani bir zamanlar metin abi efenin hayalini kovalıyordu ya onun gibi.
ŞİMDİ SİZE SORUYORUM ARKDAŞALAR AŞIRI DERECEDE UMUTLANDINIZ YA EFE GERİ DÖNMEZSE BUDA SENARİTLERİN BİR OYUNUYSA OZAMAN NE YAPACAKSINIZ.BEN SİZE SÖYLÜYÜM EĞER EFE DÖNMECEK OLURSA BEN DİZİNİN YAYINDAN KALDIRILMASI İÇİN RTÜK'ĞÜ MAİL YAĞMURUNA TUTMAYI ÖNEREBİLİRİM EL ELE VERİRSEK DİZİNİN YAYINDAN KALDIRILMASINI SAĞLAYABİLİRİZ.
warrior5461
Konu: Geri: Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ... Paz Mayıs 16, 2010 7:25 am
DOĞRU SÖYLÜON KARDEŞİM NE DİYİM DOĞRU YAZMISSIN
BU KADAR KÜÇÜLEMEZLER GİBİME GELİYOR
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ... Paz Mayıs 16, 2010 7:37 am
bu sahneden sonra efe gelmezse tims gerçekten şerefsizlik yaptığını tesciller yani bu kadar da dağhan üzerinden reyting yapmaya çalışmak bilmiyorum bu riski göze alamazlar yani herkes umutlandı dediğin doğru ben sezon finalini görene kadar kendimi bu kadar umutlandırmıycam dedim ama elde değil herkesi bu kadar umutlandırmışken saçma bi yere bağlarlarsa timse acayip tepki gelir bence tims bu kadarını da riske alamaz...yani ne senarist ne yönetmen ne yapmcı hiç birisi bunu riske edemez bence..
Misafir Misafir
Konu: Geri: Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ... Paz Mayıs 16, 2010 7:41 am
1.. hakılısın bu konuda ... 2.mine böyle bişey yapmaz o efeyi kullanmaz bence 3.evet ege bölgesinde çok efe var ... aslı t-short u sakladı telide sakalr merak etme 4. çok saçma
Potter_PP
Konu: Geri: Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ... Paz Mayıs 16, 2010 9:08 am
Kesinlikle bütün söylediklerinde haklısın hak veriyorm Aynen mine efe yi kullanmaz onun işiyse bu şekil yapmaz . Arkadaşlarada katılıorm . Sezon finaline kadar kesin konuşmamak lazım . Sezon finalinde ortaya çıkarsa çıkar çıkmazsa da gelmiyecektir bence . Yada küçük bi ihtimal sezon sonundan snraki ilk blümde . O kadar yani başka açıklaması yok
Duygusu
Konu: Geri: Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ... Paz Mayıs 16, 2010 9:12 am
evet mine böyle bişi yapmaz kız zaten yıkıldı leylayı duyunca ayrıca aslının gördüğü hayal değildir sanam böyle bi risk almazlar eğer bu da yalansa zaten bende rütüke mail atcam durmadan insanları kandırıyolar falan diycem vede timsin sitesine atcam belki okurlar sanmam ama ama bence efe dönüyo yavaş yavaş çıkıcak ortaya
Potter_PP
Konu: Geri: Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ... Paz Mayıs 16, 2010 9:26 am
Konu: Geri: Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ... Paz Mayıs 16, 2010 10:12 am
dağhan külegeç dönecek gecen bölümden beri efe ile ilgili hep sinyaller veriyorlar sezon finali yaklasıyor artık bir şeyler yapmak zorundalar
Potter_PP
Konu: Geri: Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ... Paz Mayıs 16, 2010 10:14 am
Verdiğim konuyu iyice bi inceleyin görün bütün ayrıntılar orda bence 7 sayfa oldu okudum hepsini
Misafir Misafir
Konu: Geri: Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ... Paz Mayıs 16, 2010 10:28 am
linki açık vermek yasak
Potter_PP
Konu: Geri: Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ... Paz Mayıs 16, 2010 10:29 am
Kendi forum içerisindeki konuların link ' inidemi ?
Misafir Misafir
Konu: Geri: Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ... Paz Mayıs 16, 2010 10:33 am
farketmez hepsi
Potter_PP
Konu: Geri: Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ... Paz Mayıs 16, 2010 10:33 am
Tmm bundan sonra dikkat ederim o zaman pardon
ÖzLem.x
Konu: Geri: Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ... Paz Mayıs 16, 2010 10:59 am
116.Bölümden sonra RTURK'e ben maiL Attım . Sezon finalinde Eger hala Gelicek Gelmiycek söyLentiLeri Devam Ederse ben sizLerinde mail Atmsını isityorum.
KYGSZdaghan
Konu: Geri: Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ... Paz Mayıs 16, 2010 5:02 pm
bence de mine yapmamıştır ve o telefonun gercekten efeyle ilgili olacagını düşünüyorum ama mine yapmaz diyen arkadaslar da düşünsünler efe öldüğü gün mine ona ''haketti bizi de öldürüyodu''demişti bunu da unutmayın mine acımasz bi kız ama su an o da zor durumda .!
Ezqi~ferman
Konu: Geri: Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ... Paz Mayıs 16, 2010 6:10 pm
Mine AsLı'ya oLan intikanmını Efe üzerinden yapmaz.
KYGSZdaghan
Konu: Geri: Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ... Paz Mayıs 16, 2010 6:38 pm
aslıyı üzecek baska ne ypabilrki bi kamille bi efeyle gvnle ilgli olur.!
Ezqi~ferman
Konu: Geri: Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ... Paz Mayıs 16, 2010 6:55 pm
AsLı'nın Efe konusunda ne kadar hassas Olduğunu biLiyor Mine.Ayrıca telefonla arayan Mine oLamaz öyLe diyenler var çünkü o sırada Mine otele gidiyor.Ama önceden BurakLa pLanLanmış ta OLabiLir.Ndn resmi br açıkLama yapıLmıyor ya ben patLarım haftaya kadar:(( :x
KYGSZdaghan
Konu: Geri: Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ... Paz Mayıs 16, 2010 7:18 pm
bikac bölüm efeyi aramakla gecirirler oyalarlar.sezon finalinde de getirirler dağhanı..
ozlefe
Konu: Geri: Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ... Paz Mayıs 16, 2010 8:50 pm
Ben o telefon işini Minenin yaptığına inanmıyorum.3 yıl önce denize uçan birinin telefonu Mine de ne arasın.Hadi Minede olmasın da Aynı hattı , numarayı 3 yıl sonra GSM şirketinden nasıl alır.Birisi bu telefonu kazadan sora buldu diyelim.3 yıl boyunca aramadı da neden şimdi ve neden Aslıyı arıyor.O telefonda Metin Abinin Denizin Şükran teyzenin de numaraları kayıtlı neden Aslı.Bu iş Minenin işi olamaz, bence.
Misafir Misafir
Konu: Geri: Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ... Ptsi Mayıs 17, 2010 6:25 am
dark058 demiş ki:
Arkadaşlar biliyorum bu bölümden sonra herkes aşırı derecede umutlandı ama ben sizlerle birşey paylaşmak istiyorum bu sözlerimin hepsi SENARİSTLERE...
1: Bu sezon aslıya efeyi hiçbir şekilde unutturmayan senaristler zamanında çok büyük bir aşkı hepimizin kalbinde taht kuran orjinal aşkı bizlere sunan senaristler bu sezon güven aslı aşkını bize efe üzerinden işleyerek sunuyorlar dikkatinizi çekerin bu bölümde camın önünde eşşeği gürünce aslı hemen koşarak daha doğrusu efeyi bulmayı umarak dışarıya fırlada ve 30 saniye sonra güvenle oynaşa oynaşa geri eve döndü bu kesinlikle kabul edilemez bence.BEN BUNU EFEYE SAYGISIZLIK OLARAK DÜŞÜNÜYORUM.
2: Efemi aradı nasıl arıyor ya bu işte kesinlikle bir terslik var mine aslıya hayatını mahvedecem demişti bu işte unun bir parmağımı var kii ben olduğunu sanmıyorum tamam aslıdan intikam almak istiyor olabilir ama bunu hiç kimse kendisinin yanında durmazken herşeye rağman almanyalı deyip kucaklayan efeyi kullanarak intikam alacağını sanmıyorum açıkcası
3: Telefonda efe yazıyordu efe yazdığını görünce aslı titremeye başlıyor ve elindeki bardağı yere düşürüyor ya aradan 3 yıl geçmiş aslının telinde hala efe yazması çok mantıksız.Yani başka bir efe olamazmı bildiğim kadarıyla ege bölgesinde efe sık kulanılan bir isim yanlışmı biliyorum.
4: Aklıma 2 şey daha geliyor ama çok ihtimal vermiyorum aslı halüsinasyon görüyorda olabilir veya kafayı yiyorda olabilir hani bir zamanlar metin abi efenin hayalini kovalıyordu ya onun gibi.
ŞİMDİ SİZE SORUYORUM ARKDAŞALAR AŞIRI DERECEDE UMUTLANDINIZ YA EFE GERİ DÖNMEZSE BUDA SENARİTLERİN BİR OYUNUYSA OZAMAN NE YAPACAKSINIZ.BEN SİZE SÖYLÜYÜM EĞER EFE DÖNMECEK OLURSA BEN DİZİNİN YAYINDAN KALDIRILMASI İÇİN RTÜK'ĞÜ MAİL YAĞMURUNA TUTMAYI ÖNEREBİLİRİM EL ELE VERİRSEK DİZİNİN YAYINDAN KALDIRILMASINI SAĞLAYABİLİRİZ.
iyi olur
efe'mm
Konu: Geri: Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ... Ptsi Mayıs 17, 2010 10:59 am
EFE GELSİN ARTIKK
En son efe'mm tarafından Ptsi Mayıs 17, 2010 8:21 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Ezqi~ferman
Konu: Geri: Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ... Ptsi Mayıs 17, 2010 1:02 pm
KYGSZdaghan demiş ki:
bikac bölüm efeyi aramakla gecirirler oyalarlar.sezon finalinde de getirirler dağhanı..
118'De ararLar (haftaya öğreniriz)) 119 bulurLar '((2 haftaya da onu görürüz))
ecemsncn
Konu: Geri: Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ... Ptsi Mayıs 17, 2010 3:16 pm
Hani bu kadar ümitlendirip bide efe gelmezse gerçekten cok seyirci kaybederler ve ayrıca efe dönmediği sürece eski heyecanı olmuycak dzinin, zaten yeterince cıvıttılar.
efe_M
Konu: Geri: Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ... Ptsi Mayıs 17, 2010 6:08 pm
ecemsncn demiş ki:
Hani bu kadar ümitlendirip bide efe gelmezse gerçekten cok seyirci kaybederler ve ayrıca efe dönmediği sürece eski heyecanı olmuycak dzinin, zaten yeterince cıvıttılar.
aynen ! Dizi zaten civitti, ve her Daghan sahnesinde bi reyting yapiyor, simdi bu kadar ümitlendirip altindan Mine cikarsa, hem seyirci kayp ederler ve bidaki "oyunlarina" kimse kanmaz onlarada yazcak hic bisey kalmaz