Dağhan Külegeç Fan Sitesi
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için Üye olunuz.
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için Üye olunuz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dağhan Külegeç Hayranlarının Fan Sitesi, Dağhan Külegeç En Büyük Tek Fan Kulübü.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ...

+13
efe_M
ecemsncn
efe'mm
ozlefe
Ezqi~ferman
KYGSZdaghan
ÖzLem.x
ugurinho123
Duygusu
Potter_PP
Tubishh Sagolera
warrior5461
cerkez_hanceri
17 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
cerkez_hanceri
Üye
Üye
cerkez_hanceri

Ruh Hali : Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ... - Sayfa 2 Tinerc10
Takımı : Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ... - Sayfa 2 Fb10

Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ... - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ...   Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ... - Sayfa 2 EmptyPaz Mayıs 16, 2010 1:47 am

Konunun ilk mesajı :

Arkadaşlar biliyorum bu bölümden sonra herkes aşırı derecede umutlandı ama ben sizlerle birşey paylaşmak istiyorum bu sözlerimin hepsi SENARİSTLERE...

1: Bu sezon aslıya efeyi hiçbir şekilde unutturmayan senaristler zamanında çok büyük bir aşkı hepimizin kalbinde taht kuran orjinal aşkı bizlere sunan senaristler bu sezon güven aslı aşkını bize efe üzerinden işleyerek sunuyorlar dikkatinizi çekerin bu bölümde camın önünde eşşeği gürünce aslı hemen koşarak daha doğrusu efeyi bulmayı umarak dışarıya fırlada ve 30 saniye sonra güvenle oynaşa oynaşa geri eve döndü bu kesinlikle kabul edilemez bence.BEN BUNU EFEYE SAYGISIZLIK OLARAK DÜŞÜNÜYORUM.

2: Efemi aradı nasıl arıyor ya bu işte kesinlikle bir terslik var mine aslıya hayatını mahvedecem demişti bu işte unun bir parmağımı var kii ben olduğunu sanmıyorum tamam aslıdan intikam almak istiyor olabilir ama bunu hiç kimse kendisinin yanında durmazken herşeye rağman almanyalı deyip kucaklayan efeyi kullanarak intikam alacağını sanmıyorum açıkcası

3: Telefonda efe yazıyordu efe yazdığını görünce aslı titremeye başlıyor ve elindeki bardağı yere düşürüyor ya aradan 3 yıl geçmiş aslının telinde hala efe yazması çok mantıksız.Yani başka bir efe olamazmı bildiğim kadarıyla ege bölgesinde efe sık kulanılan bir isim yanlışmı biliyorum.

4: Aklıma 2 şey daha geliyor ama çok ihtimal vermiyorum aslı halüsinasyon görüyorda olabilir veya kafayı yiyorda olabilir hani bir zamanlar metin abi efenin hayalini kovalıyordu ya onun gibi.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŞİMDİ SİZE SORUYORUM ARKDAŞALAR AŞIRI DERECEDE UMUTLANDINIZ YA EFE GERİ DÖNMEZSE BUDA SENARİTLERİN BİR OYUNUYSA OZAMAN NE YAPACAKSINIZ.BEN SİZE SÖYLÜYÜM EĞER EFE DÖNMECEK OLURSA BEN DİZİNİN YAYINDAN KALDIRILMASI İÇİN RTÜK'ĞÜ MAİL YAĞMURUNA TUTMAYI ÖNEREBİLİRİM EL ELE VERİRSEK DİZİNİN YAYINDAN KALDIRILMASINI SAĞLAYABİLİRİZ.

YazarMesaj
efe'mm
Üye
Üye
efe'mm

Ruh Hali : Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ... - Sayfa 2 Tembel10
Takımı : Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ... - Sayfa 2 Fb10

MesajKonu: Geri: Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ...   Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ... - Sayfa 2 EmptyPtsi Mayıs 17, 2010 8:17 pm

ya arkadaşlar burada tartışmayı bırakıp harekete geçelim artık bişeyler yapıp sesismizi duyuralım arayan belki efe belki değil ama de3ğilse bu sefer çok yıkılıcaz söyleyeyim YETER ARTIK EĞER BUDA EFE DEĞİLSE BÖYLE BOŞ BOŞ DURMAYALIMMMMMMMMMMM HAREKETE GEÇİP ORJİNAL ADAMIMIZI GERİ GE-Tİ-RE-LİM!!!!!!!
efeciyim
Üye
Üye
efeciyim

Ruh Hali : Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ... - Sayfa 2 Masum10

MesajKonu: Geri: Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ...   Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ... - Sayfa 2 EmptyPtsi Mayıs 17, 2010 10:27 pm

eet kendi derdi başından aşkın minenin
efe sever
Üye
Üye
efe sever

MesajKonu: Geri: Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ...   Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ... - Sayfa 2 EmptySalı Mayıs 18, 2010 7:26 am

bende aynı şeyleri düşünüyorum mine efeyi kullanmaz araları iyiydi efe ile ama unuttugunuz birşey var aslı minenin damarına bastı denizle öpüşürek her ne kadar aslının istememesiyle oldu ama mine kendini şartlandırmış buna yani mine ne yapar ne eder efeyi kullanıp intikam alır aslıdan çünkü mine ile burak geçen bölümlerde pastane önünde herkesi bir arada görünce çok yakında hepsi birbirine düşücek dedi yani bunu diyen mine efeyi de kullanır burağı da tabi burak da onu kullanır
Tubishh Sagolera
Üye
Üye
Tubishh Sagolera

Ruh Hali : Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ... - Sayfa 2 Asik10
Takımı : Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ... - Sayfa 2 Turkiye

MesajKonu: Geri: Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ...   Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ... - Sayfa 2 EmptySalı Mayıs 18, 2010 11:25 am

göreceğiz bu tel olayını Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ... - Sayfa 2 743856
mine bu kadar salakmı bilmiyomu efenin aradığını gören aslının sinyallerle arattırıp efeyi bulmaya çalışacağını böle bi hata yapmaz sanırım Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ... - Sayfa 2 743856
DaGhan_ci
Üye
Üye
DaGhan_ci

Ruh Hali : Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ... - Sayfa 2 Manyak10
Takımı : Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ... - Sayfa 2 Bjkk

MesajKonu: Geri: Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ...   Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ... - Sayfa 2 EmptySalı Mayıs 18, 2010 1:16 pm

Bencede cok haklisin.. O Bolumu izledikten sonra benim dusuncelerimde ayniydi..
Bunlar bence Minenin plani, fakat evet mine Efe'yi cok seviyor onun uzerinden Asli'dan intikam alacagina pek ihtimal vermiyorum. Ve evet 3 yil once olmus olan bir insanin numarasi hala bir kiside kayitli olmasida cok mantiksiz..
Ama birde soyle bakalim; 3 Yil once Efe oldu sanildiginda Ona ait herhangi bir ize bile rastlanmadi. Sade Efe'ye ait olan bos bir mezar (sadece dogum tarihi olan).. Yani mantikli dusunulurse Efe karakterinin donmesi en dogrusu. tabi senaristlerr daha nekadar allak bullak ederler diziyi bilemiycem.. tek bildigim Daghansiz cok gereksiz kavak yelleri..
http://www.Daghankulegec.forum.st
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ...   Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ... - Sayfa 2 EmptyPerş. Mayıs 20, 2010 2:23 pm

mine nin yaptığı bu kadar salakça olamaz bence o daha geniş düşünüyo olabilir Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ... - Sayfa 2 914327

ben böyle bişey düşünüyorum aslı dan intikamını efe ile almaya çalışır Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ... - Sayfa 2 914327

efe yi bulurlarsa
Efe'M_Daghan'M
Üye
Üye
Efe'M_Daghan'M

Ruh Hali : Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ... - Sayfa 2 Asik10
Takımı : Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ... - Sayfa 2 Bjkk

MesajKonu: Geri: Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ...   Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ... - Sayfa 2 EmptyC.tesi Mayıs 29, 2010 10:20 am

Bence DE ARKANDAYIZ!!! EFE GELMEZSE !!

Aslı EFE Aşkına Büyük İhanet ...
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-
» Yusuf Güney-Heder Oldum Aşkına
» EFE-ASLI MI ?DENİZ-ASLI MI? GÜVEN-ASLI MI?
» BÜYÜK GÜN BU AKŞAM
» Dağhan'ın Yeni Partneri
» Büyük İhtimal...