Konu: efenin babası :D Cuma Mayıs 21, 2010 12:20 pm
Efe'nin Dönüsü ! {Lütfen Okuyun.}
Arkadaslar Facebook'da Kavak Yellerin Grubunda Birisi Söyle bisey yazmis : Mine her şeyi açıklamak için Deniz’in yanına gider fakat duydukları karşısında şok olur. Leyla yine oyununu oynamıştır. Aslı ise gelen telefon’u görünce kendini kaybeder bu telefon neyin nesidir, yoksa Efe yaşıyormu.
Güven ise Poyraz’ın babası olduğunu öğrenince ne yapacağını şaşırır fakat kendi...ne gelelince yıllardır biriktirdiği öfkesini kusar Güven'i sakinleştirmek hiç kolay olmayacaktır… Heyecan dolu yeni bölümüyle Kavak Yelleri 22 Mayıs Cumartesi akşamı Kanald de sakın kaçırmayın… ( Bu 118.Bölüm Özetiymis.) Barış Telli EFE DONUYORRRRRRRRRRRRRRRR %99 donuyor acıklandı !! alınacak en saglam haber bu Evet beklenen haber efenin babasından geldi.Efe diziye geri dönüyor ama hafızasını kaybetmiş olarak.Bir sonraki bölümde şehre sirk gelecek ve Efe orda çalışıyor olacak.
Vee En Son Haber : KAVAK YELLERI 119.BÖLÜM SEZON FINALINE GIRIYOR.
Vallah Bana Sorarsaniz Gercekten Olabilir.Sadece Bi kiside yazmamis Bircok Kisi aynisini Yazmis.Hatta Birisi Cekimde Birine sormus Ayni Cevabi vermis.Yorumlarinizi bekliyorum.
tolqahan77
Konu: Geri: efenin babası :D Cuma Mayıs 21, 2010 12:31 pm
Cekim resimleri olmadan inanmayalım bence..
Dağhanist
Konu: Geri: efenin babası :D Cuma Mayıs 21, 2010 12:32 pm
foto çekmeyin video çekin
efe sever
Konu: Geri: efenin babası :D Cuma Mayıs 21, 2010 12:33 pm
bu haber yalan haber
mhe_25
Konu: Geri: efenin babası :D Cuma Mayıs 21, 2010 12:50 pm
ARKADAŞLAR HİÇ Mİ İZMİRDE OLAN YOK GİDİN BAKIN ARAŞTIRIN DOĞRU MU DİYE???ONA GÖRE KONUŞALIM!!!!
emre_efe
Konu: Geri: efenin babası :D Cuma Mayıs 21, 2010 1:15 pm
efe sever demiş ki:
bu haber yalan haber
efe_sever kaç aydır şu forumdayım bişeyede inandığını doğrudur dediğini görmedim kardeşim
efe sever
Konu: Geri: efenin babası :D Cuma Mayıs 21, 2010 1:19 pm
bu haber daha önce çıktıda ondan yalan diyorum efenin babası dizide yok nasıl haberi olsun babasının efenin döneceğinden
raskolnikow efe
Konu: Geri: efenin babası :D Cuma Mayıs 21, 2010 1:29 pm
arkadaşın efe dönüyosa oda dönüyodr senaryodanda haberi vardır bu senn söyledigin içini öyle yazılarada pek inanmayın
cypriot
Konu: Geri: efenin babası :D Cuma Mayıs 21, 2010 1:36 pm
ben izmirde oturuyorum ama malesef sığacığa gitmek için 55 dk tren yolculuğu en az 3 km. yürümem gerekli sonra konakta eshota binip üç kuyularda inmem sonra seferihisar arabasına binip orda inmem ve en son sığacık dolmuşuna binip orda inmam laızm.yani imkansız benimkisi
Ezqi~ferman
Konu: Geri: efenin babası :D Cuma Mayıs 21, 2010 1:43 pm
cypriot demiş ki:
ben izmirde oturuyorum ama malesef sığacığa gitmek için 55 dk tren yolculuğu en az 3 km. yürümem gerekli sonra konakta eshota binip üç kuyularda inmem sonra seferihisar arabasına binip orda inmem ve en son sığacık dolmuşuna binip orda inmam laızm.yani imkansız benimkisi
Çok uzunmuş
cerkez_hanceri
Konu: Geri: efenin babası :D Cuma Mayıs 21, 2010 1:45 pm
Dağhanist demiş ki:
foto çekmeyin video çekin
ÇEKTİĞİNİZ VİDEOLARA DİKKAT EDİN ARKADAŞLAR
3D TEKNOLOJİSİNDE OLSUN
dağhOKan
Konu: Geri: efenin babası :D Cuma Mayıs 21, 2010 2:03 pm
doğrumudur bilmem ama bu haber bu yazdıklarımla yalan gibi duracak
kavak yelleri fc'da izmirde oturan bir üye sağlam kaynaklardan aldığı bilgiye göre
haziranın ortsına doğru sezon finali ve istanbuldada bir kaç sahne varmış artık ne sahnesi tahmin edemiyorum
efe sever
Konu: Geri: efenin babası :D Cuma Mayıs 21, 2010 2:09 pm
KYFC de bazıları 119 sezon finali diyor hatta sezon finali efe ile ilgili olacak ama dönüyormu dönmüyormu bilmem ama efe ile ilglili olucak sezon finali onu biliyorum diyor
coco
Konu: Geri: efenin babası :D Cuma Mayıs 21, 2010 2:14 pm
119. bölüm sezon dfinali bu gerçek haber tims den soruldu fakat efe gelirmi bilgi alamıyoruz inşallah gelirrr
efe sever
Konu: Geri: efenin babası :D Cuma Mayıs 21, 2010 2:19 pm
119 sezon finalimi bilmek için sormaya gerek yok belli birşey efe ile sezonu kapatıcaklar ama efenin kendisiylemi aslının efe aramasıyla mı onu bilmiyorum