Konu: efenin annesi ve 2.fragman Cuma Tem. 23, 2010 11:48 pm
arkadaşlar efe dönüyor ya hani efenin annesi melekler korusunda oynuyordu ya ve melekler korusun haftaya final bölümünü oynayacak...oh be eski kadromuz tekrar geri gelecek...hem 2. fragmanıda izledim fark olarak metinin çocuklarıda var...denizin patronuyla konuşması ve güvenin giderken aslının fotosuna bakması falan ...
ebosum
Konu: Geri: efenin annesi ve 2.fragman C.tesi Tem. 24, 2010 6:16 am
benim izlediğim fragman kanal d deki zaten buydu başka fragman nerde var ki sen bunu 2. yaptın
_kidman_
Konu: Geri: efenin annesi ve 2.fragman C.tesi Tem. 24, 2010 8:05 am
ya 2 tane fragman var bir kanal d nin yayınladğı 2. kavak yelleri sitesinede var..
ebosum
Konu: Geri: efenin annesi ve 2.fragman C.tesi Tem. 24, 2010 11:44 am
şükran hanım geri gelir melekler korusunda bittine göre tilkinin dönüp dolanacağı yer kürkçü dükkanı eski kadroyu toplasınlar dizi onlarla güzeldi efesiyle,aslısıyla,deniziyle,minesiyle,salihiyle,sükranıyla,gönülüyle,cananıyla vs. en güzel sezon onların olduğu bölümler gerçi efe var ondan ama efeyle birlikte eskilerde geri gelmesini isterim
efeci çocuk
Konu: Geri: efenin annesi ve 2.fragman C.tesi Tem. 24, 2010 11:54 am
ne bağlantı ama şükranla 2. fragman güzel bağlantıymış ben bu kadar saçma bir bağlantı görmedim
rahime
Konu: Geri: efenin annesi ve 2.fragman C.tesi Tem. 24, 2010 12:34 pm
efeci çocuk demiş ki:
ne bağlantı ama şükranla 2. fragman güzel bağlantıymış ben bu kadar saçma bir bağlantı görmedim
bende senin gibi herşeye kulp bulan görmemiştim ama şimdi görmüş oldum...arkadaşım beğenmediysen okumak zorunda değilsin on kere yni konumu açacaktım...ama özür dilerim hata bende paylaşmak istemiştim sizinle merak etmeyin bir daha konu açmam
efeci çocuk
Konu: Geri: efenin annesi ve 2.fragman C.tesi Tem. 24, 2010 12:41 pm
kızıcak ne var bunda konu aç ya da açma demek bana düşmedi isteyen istediği konuyu açar sadece melekler korusun bitiyor diye şükranın kavak yellerine gelmesini düşünmek garip geldi bana tahminimce ne şükran ne de salih geri dönmez diye düşünüyorum sadece düşünüyorum o kadar
rahime
Konu: Geri: efenin annesi ve 2.fragman C.tesi Tem. 24, 2010 1:16 pm
efeci çocuk demiş ki:
kızıcak ne var bunda konu aç ya da açma demek bana düşmedi isteyen istediği konuyu açar sadece melekler korusun bitiyor diye şükranın kavak yellerine gelmesini düşünmek garip geldi bana tahminimce ne şükran ne de salih geri dönmez diye düşünüyorum sadece düşünüyorum o kadar
sadece düşünüyorum diyosun ama maşallah döktürmüşsün bana...ozaman sadece düşüncektin kalkıpta bana onları yazmıcaktın...biraz mantıklı düşünsen iyi olur...efe gelse efnin annesi babası kardeşi gelmz mi....bi adam çocuğunun yaşadığını öğrenecek ve yanına gitmeyecek..bu mu mantıklı sence
efeci çocuk
Konu: Geri: efenin annesi ve 2.fragman C.tesi Tem. 24, 2010 1:25 pm
efe yokken onun görüntüleriyle bizi kandıran bir dizi ne kadar mantıklı oalbilirse bende o kadar mantıklı düşünüyorum
rahime
Konu: Geri: efenin annesi ve 2.fragman C.tesi Tem. 24, 2010 1:29 pm
efeci çocuk demiş ki:
efe yokken onun görüntüleriyle bizi kandıran bir dizi ne kadar mantıklı oalbilirse bende o kadar mantıklı düşünüyorum
evet ya orasıda doğru ya...bak haklısın bende bunu düşünmemiştim
BLaSTeR
Konu: Geri: efenin annesi ve 2.fragman C.tesi Tem. 24, 2010 2:20 pm
arkadaşlar ortada bi kandırma yada bi oyun yok,hep negatif düşünüyorsunuz..efe hatırlanmasaydı dizide bu seferde o kadar seviyorlar niye kimsenin aklına gelmiyor diyecektiniz..dağhandan açıklama gelmeden inanmam diyorsunuz adam açıklama yapıyor neden bu zamana kadar yapmadı şimdi yapıyor deyip hep artniyet arıyorsunuz..dağhan diziye dönmediği sürece hiçbir açıklama veya haber sizi tatmin etmeyecek...
efeci çocuk
Konu: Geri: efenin annesi ve 2.fragman C.tesi Tem. 24, 2010 2:29 pm
dağhanın dönüp dönmeyeceğini tartışmaya bile gerek yok başlık garip geldi sadece bana onu demek istedim
ebosum
Konu: Geri: efenin annesi ve 2.fragman C.tesi Tem. 24, 2010 5:12 pm
cannsu demiş ki:
salak
ne biçim konuşuyosun forumda
rahime
Konu: Geri: efenin annesi ve 2.fragman C.tesi Tem. 24, 2010 5:17 pm
cannsu demiş ki:
salak
adını mı söylüyosun
karşılıksız aşk
Konu: Geri: efenin annesi ve 2.fragman C.tesi Tem. 24, 2010 5:19 pm
öyle bir fragman yok ki efenini annesinin olduğu
poet92
Konu: Geri: efenin annesi ve 2.fragman Paz Ağus. 08, 2010 9:23 pm
mod lar nerde ya atın şunu forumdan terbiyesizlere pabuç bırakmamak lazım dağhan ın fanında