Konu: Efe'nin Annesi Diziye Tekrar Dönüyor .. C.tesi Kas. 13, 2010 10:02 am
Kavak Yelleri'nde Efe ve Metin'in Annesi Olan Şükran ( Şebnem Doğuer ) Diziye Tekrar Dönmüştür .. 138. Bölümde Görüceksiniz ..
138. Bölüm Bomba Olucak Haberiniz Olsun
KYFC den alıntıdır..
ebosum
Konu: Geri: Efe'nin Annesi Diziye Tekrar Dönüyor .. C.tesi Kas. 13, 2010 10:15 am
paylaşım için teşekkürler efe artık bu kadarına dayanamaz ama ya bi yanda aslı bi yanda metin abi diğer yanda annesi bi yerde patlak vericek ama inşallah haftaya olur bayramda dizi yoktur kesin
BLaSTeR
Konu: Geri: Efe'nin Annesi Diziye Tekrar Dönüyor .. C.tesi Kas. 13, 2010 10:21 am
bayram arası vermezler inşallah 1 hafta zor bekliyoruz zaten
___Dağhan___
Konu: Geri: Efe'nin Annesi Diziye Tekrar Dönüyor .. C.tesi Kas. 13, 2010 11:35 am
annesinin gelmesi kötü ya ben anneleri araya girdimi hiç sevmiyorum çocuklara 4 yaşınd gibi davranıyorlar
cypriot
Konu: Geri: Efe'nin Annesi Diziye Tekrar Dönüyor .. C.tesi Kas. 13, 2010 11:41 am
dizi yok haftaya ekip bayram boyunca tatile girmiş.
BLaSTeR
Konu: Geri: Efe'nin Annesi Diziye Tekrar Dönüyor .. C.tesi Kas. 13, 2010 11:59 am
cypriot demiş ki:
dizi yok haftaya ekip bayram boyunca tatile girmiş.
kötü oldu bu...
Ed'ac
Konu: Geri: Efe'nin Annesi Diziye Tekrar Dönüyor .. C.tesi Kas. 13, 2010 12:05 pm
ezelden sonra ky de tatilde.olan bize oldu
ebosum
Konu: Geri: Efe'nin Annesi Diziye Tekrar Dönüyor .. C.tesi Kas. 13, 2010 1:26 pm
fehm demiş ki:
ezelden sonra ky de tatilde.olan bize oldu
evet ya olan bize oluyo
sunnyday
Konu: Geri: Efe'nin Annesi Diziye Tekrar Dönüyor .. C.tesi Kas. 13, 2010 3:53 pm
Bence annesinin dönmesi çok iyi olmuş. 1 yerde dayanamaz açık verir. Zaten 137.nci bölümde Halil'in dolmalarını yerken ağzından özlemişim diye kaçırmıştı sonra numara yapıp kaçmıştı. Annesiyle abisine 1de Aslıya daha fazla dayanamaz hatırladığını açıklar yada açık verir inşallah )))
Nehir94
Konu: Geri: Efe'nin Annesi Diziye Tekrar Dönüyor .. C.tesi Kas. 13, 2010 4:32 pm
Teşekkürler
ozgur.85
Konu: Geri: Efe'nin Annesi Diziye Tekrar Dönüyor .. C.tesi Kas. 13, 2010 10:47 pm
babasıda dönsün ama
güven_savar
Konu: Geri: Efe'nin Annesi Diziye Tekrar Dönüyor .. Paz Kas. 14, 2010 1:59 am
küçük aslı da dahil oluyormuş diziye hatta metinin çocukları da. babası da dönecekmiş diyorlar ama o iş nasıl olacak bilmiyorum çiftlik? hanım ?
ayrıca sevindim çok duygusal olacaktır herhalde annesiyle karşılaştıkları sahne merakla bekliyorum valla
ebosum
Konu: Geri: Efe'nin Annesi Diziye Tekrar Dönüyor .. Paz Kas. 14, 2010 8:38 am
yayınlanacak bölümde herşey aslının elinde valla efeyi can evinden vurmalı geçmişini kullanarak efenin yaptıklarını aşklarını anlatsınki fazla dayanamazz efe abisini bile itti :( hele bide şükran gelsin junior aslı zeybekde gelsin ozaman görelim kızı hiç görmeden kaç yaşında oldu kız
bilgee
Konu: Geri: Efe'nin Annesi Diziye Tekrar Dönüyor .. Paz Kas. 14, 2010 9:39 am
ya bir de başımıza bayram tatili çıktı zaten ne zaman çok heyecanlı bir bölüm olsa bayram tatillerine falan filan girerler bilerek ayarlıyorlar kesin o tarihlere biz çatlayalım diye
sunnyday
Konu: Geri: Efe'nin Annesi Diziye Tekrar Dönüyor .. Paz Kas. 14, 2010 10:40 am
Evet arkadaşlar ya bu bayramlar iyi hoşta dizilerimiz aksamıyor mu çok kötü oluyor. Ne yapalım tatil onların da hakkı. Ama biz nasıl bekleyeceğiz 2 haftanın geçmesini bilemem zaten 1 haftayı beklemek zor oluyordu. Şimdi 1 de en heyecanlı bölümüde beklemek ah ah. :(
ebosum
Konu: Geri: Efe'nin Annesi Diziye Tekrar Dönüyor .. Paz Kas. 14, 2010 11:59 am
ya anlamıyorum bayramları zaten star tv dizilerini veriyor atv bi iki dizisini bayram özel yapıyo show da öyle ama kanal d yok şimdi cumaya kadar nasıl beklicez fragman için bari erken çıkarsalarda yorumlara başlasak
naz934
Konu: Geri: Efe'nin Annesi Diziye Tekrar Dönüyor .. Paz Kas. 14, 2010 6:15 pm
eski kavak yelleri ekibi toplansa keşke anneler babalar falan küçük aslı'yı merak ediyorum en çok (: aileleri olmadan çok saçma oluyo bence ya hadi erkekler neyse de aslıyla su'yun aileleri anası babası hiç ortalarda yok kızım napıyon istanbulda diye neyse dönsün bakalım efe de dayanamaz artık annesi abisi en önemlisi aslı !
mhe_25
Konu: Geri: Efe'nin Annesi Diziye Tekrar Dönüyor .. Paz Kas. 14, 2010 8:37 pm
süper dizi eski haline dönüyor
snm!
Konu: Geri: Efe'nin Annesi Diziye Tekrar Dönüyor .. Salı Kas. 16, 2010 1:20 pm
Arkadaşlar 19 Kasım yeni bölüm var! Süper haberr bu annesi gelsiiinnn
mhe_25
Konu: Geri: Efe'nin Annesi Diziye Tekrar Dönüyor .. Perş. Kas. 18, 2010 2:06 pm