aynı çalışmayı bende yaptım fotolar uzerinde ve bende benzetemedim. O sahne ile yeni bolum baslıyacaksa eger daghanın izmirde olması gerekir. yada o el baskasına ait benim tahminim oguz aslının sezon bası sevgilisi
diyelim o daghan. daghan sadece elini göstermek icin mi gelir izmiree cok sacma, eger orda eefeyse 119 bölümde onun yerine baska biri elini ordan uzatti, 120 bölüme gelincee daghan ´cikar ordan. ama bence alakasi olmayan kisi cikacak ordan. bi kac bölüm sonra daghan cikar.
arkadaşlar daghan daha dizi ile anlasmamıstr anlassaydı kopmle gözükürdü..verilicek olan arada anlasabilir o zmnda oraya daghanı koyarlar aa gercekten efe dersiniz .. kafayı kullanın .. bu konuyuda bu kadar abartmayın daghanın gelmesini istiyoruz ama millet kandirılmadan istiyoruz..ya getireceklerse yeni sezonun ilk bölümünde getirilsin ..getirilmiceksede bir daha adını agızlarına almasınlar ..millet ile dalga geçmesinler
dağhanı bilmem de tims qörsün anlasın halimizi qeri kazansınlar efemizi yha :S başkalarının hatasının çilesini biz çekioruzzz... yha belki saçma qelicek ama bir çok yerde dağhan dönmeyeceğim die açıklama yabdı acaba dağhanın yerine efe olarak başkasını mı koyucaklar sonuçda polisden kaçıodu estetik yaptırdım der anammm sizi bilmem ama ben ciddi kafayı yedim bir an önce temmuz qelsin:D
Arkadaşlar bence el benziyo.. Tırnak yapısına bakın,! Baş parmağına flln ! Benziyo ve dqğhan kesin geliyo bence.
bence benzemiyor cidddi yakından da inceledim dağhanın tırnak yapısı aşırı küçük ordakiii tırnaklar daha büyük bi tek baş parmak azcık andırıo tamam gelio olabilir ama bu el ona ait deil
öyle bir sey olmaz hayatım .. çünkü daghan yok diye izleyici sayısı düştü.. boşuna efenin ismini anmıyorlardır dahgana gönderge yapıyorlardır .. yani efe büyük ihtimalle yeni bölümde ilk sahnede görülecektir..anlayısınızı için tskler ((: