kafayı falan yemiyozda dağhan bi el göstermek için izmiremi gelecek
dublörü olabilir. evt bi el bi de kulak göstermek için izmire gitmicek. ama dublör ne güne duruyo. dağhanın tırnaklarını yene sorunu varsa dublörünün de olcak değil ya. bnce bu adam dağhanın dublörü ve yeni sezonun ilk bölümünde dağhanı göstermiicekler. tims de zeki senaristlerde eğer dağhan tekliflerini kabul etmese böyle bişeye girmezler .yeni efe olsaydı dağhana bnzer birini kullanmazlardı
dublörü olabilir. evt bi el bi de kulak göstermek için izmire gitmicek. ama dublör ne güne duruyo. dağhanın tırnaklarını yene sorunu varsa dublörünün de olcak değil ya. bnce bu adam dağhanın dublörü ve yeni sezonun ilk bölümünde dağhanı göstermiicekler. tims de zeki senaristlerde eğer dağhan tekliflerini kabul etmese böyle bişeye girmezler .yeni efe olsaydı dağhana bnzer birini kullanmazlardı
siz sanıyormsunuuz ki bölüm bitince orda bitiyor onlar sadece bölümü bitiriyor devam ediyorlar çekmeye ya başka biri yada ordaki kesinlikle dağhan başka ihtimaller olamaz
siz sanıyormsunuuz ki bölüm bitince orda bitiyor onlar sadece bölümü bitiriyor devam ediyorlar çekmeye ya başka biri yada ordaki kesinlikle dağhan başka ihtimaller olamaz
tmm ama o resim nolcak. aynı yerde aslının elbisesinin aynı olduğu resim yanında güvende var. ve bazı kişiler aslı güven aşkı biraz daha sürecek diyo .dağhanın kabul etmesini bekliyolar diyo. bence o adam ordan gözükmeden de kaçabilir. başka bir yerden dağhan döner
wayy oylar yarı yarıya ppfff şu halimize bakın ya resmen oynuyolar bizimle dağhanada kızmıyo değilim aslında çıkıp döndüm yada dönmedim demiyo bir türlü çok üzülüyorum ve onu çok özlüyorum =((
bence efenin eli değil çünkü dağhan tırnaklarını yiyor sööylemesi ayıp bende yiyorum.tırnaklarını yiyen bir insanin elleri bir anda öyle düzelmez maşaallah o elde çok düzgündü
evet dağhanın tırnakları yok denecek kadar az :S ama iki ihtimal var ya efeyi göstericekler dublör kullandılar bi bölüm için qidmesin die ya da dediiim qibi o uzun saçlı adam filan geldi estetik yabdırmış efe filan dicekler ne bileyim çok karışık qid qide saçmalıolar...
Iyice bi düsününce . . Daghan Yönetmenle kavga edip cikti . Peki simdi Jale onu neden tekrar geri alsin . :S Bence jale incekol daghan külegece inat yaparak onu almayip Efe karakterine baska birini sokucak . Cünkü ben o eli hic benzetemedim :S Ama eger böyle bisey olursa . Bence tüm daghan Külegec hayaranlari hep Timsi arayaip sinir edelim yada ne biilim baska bisey . Yeterki daghani ne kadar cok istedigimizi görsünler . Bizimle ugrasmak neymis görsünler . Sen önce adami diziden cikart sonra reytingler düsünce onu kullan . Varmi böyle bisey yha . Ahlaki yokmu bu adamin ? Gerci adam olsa böyle bisey yapmaz :evil:
Aslının bakışını farketmedinizmi bakakaldı şaşırdı...Efe olmasa neden öyle ollsun.Yani Güven bile durakladı...Ve Efe dönmiycek olsa insanları bu kadar umutlandırmazlar bence...Ama yinede kendimizi kötüye hazırlıyalım eğer o değilse hayal kırıklığına uğramayalım...Ama benim tahminimce Efe...
vallaha hala Efe üzerinden reyting kazanmaya calisiyorlar...
Demekki neymisssssss....... koskoca diziyi tek basina bi efe omuzlarinin üzerinde tasiyormus..
varya tüm bunlara ragmen Efe dönmezse... gercekten pek bir izleyeni kalmaz...!!! Efe gitti.. hala adamin adi ile.. ayakta duruyorlar ya.. Vay bee Efe.. sen neymissin....
arkadaşlar benim bulduğum bi habere göre: şuan dağhanın çekimler sakız adasında yapılmaktadır.dağhan hapse girmemk için sakız adasına kada yüzer. orada üç yıl geçirir kamil borçlarını kapatmak için sakız adasına yolcu götürür orada kamilin başı belaya girer güven ve aslı ise onu aramaya giderler ken efeyle karşılaşırlar senaryo bölemiş
Efe sirf hapise girmemek icin mi asliyi bu kadar delirtti 3 sene boyunca ortaya cikmadi o zaman ? cok sacma geliyor bana... En azindan yasadigina dair o cok sevdigi sevgilisine bi haber gönderebilirdi. Bence senaristler cok büyük is cikarip mantikli bi sekilde baglamalilar konuyu.. ve ne kadar türk filmlerinden kalma gibi gözükse de.. hafiza kaybi en iyi aciklama gibi duruyor banas sorarsaniz...
Eger o el efenin degilse de... o oyunlari asli ya kim oynadi ? Mine degilse kim... t-shirtin sandikda oldugunu kim biliyor.. ? Efenin numarasini ? Efenin asliya barismak icin esek getirdigini ... efenin ona nerde evlenme teklifi ettigini... ? Grupdan biri degilse.. ASlinin ya annesi ya da babasi.. güvenden sogutmak icin yapmis olabilir dicem de.. o kadar da canii degildirler herhalde .. :S