Konu: ARA ÇOK DEĞİL... YANLIZCA 1,5 AY Salı Mayıs 25, 2010 1:46 pm
Konunun ilk mesajı :
Arkadaşlar TİMS arayı çok tutmayacakmış çünkü efe döneceği için ağustos havasında yapılması gereken çekimler olacakmış bunun için bu sene çok beklemicez..
KAYNAK: KAMEREMAN SEVGİLİ
Yazar
Konu: Geri: ARA ÇOK DEĞİL... YANLIZCA 1,5 AY Salı Mayıs 25, 2010 3:14 pm
efe sever demiş ki:
yalanda olsa dogruda olsa nerdeyse hergün efe şöyle dönecek efe böyle dönecek haberleri çıkıyor efe bu dizinin herşeyi olmasa bu kadar yalan ya da doğru haber çıkmaz efeye muhtaclarki bu tür haberler çıkarıyorlar gelsinde efe kaygısız bitsin efe gelicekmi diye kaygılarımız
inşallah gelir de yanılan ben olurum yafff
efe sever
Konu: Geri: ARA ÇOK DEĞİL... YANLIZCA 1,5 AY Salı Mayıs 25, 2010 3:22 pm
bende gelmez diyorum efe aslıya bulmaca çözdürür gibi işaretler bırakmaz ve bu yüzden gelmez tekrar yineliyorum inş ben yanlırım da gelir
BLaSTeR
Konu: Geri: ARA ÇOK DEĞİL... YANLIZCA 1,5 AY Salı Mayıs 25, 2010 3:27 pm
efe sever demiş ki:
bende gelmez diyorum efe aslıya bulmaca çözdürür gibi işaretler bırakmaz ve bu yüzden gelmez tekrar yineliyorum inş ben yanlırım da gelir
bence aslının suratı geçen 2 bölümde olduğu gibi "efe" deyip mayışacak..aslı adamı görür ama adamı arkadan gösterir diye düşünüyorum..
mhe_25
Konu: Geri: ARA ÇOK DEĞİL... YANLIZCA 1,5 AY Salı Mayıs 25, 2010 3:30 pm
bence fe %99 dönecek haydi hayırlısı!!!
efe sever
Konu: Geri: ARA ÇOK DEĞİL... YANLIZCA 1,5 AY Salı Mayıs 25, 2010 3:30 pm
onu yazıcam unutuyorum iki bölümdür aslı efe diyor bitiyor eğer sezon finalindede aslı efe der biterse 3 ay garip garip aslı boşluga bakacak ya da aslı efe der sonra burak ın silahı patlar o zaman biter
Misafir Misafir
Konu: Geri: ARA ÇOK DEĞİL... YANLIZCA 1,5 AY Salı Mayıs 25, 2010 6:51 pm