Her hafta yazıyorum, Kavak Yelleri Efe'siz olmuyor diye… Senaristler konuları Efe'ye bağlamadan iki hafta dayanabiliyor. En bomba hikayeler evlilik dışı çocuklar, psikopat kocalar, yalan hamilelikler, adam kaçırma işlendi. Yine de Efe'nin oyuncak eşeği kadar merak uyandırmadı. Bu hafta da bir kayığın içinde çalan telefonla final yaptık. Bir de sanki ağların arasında kıpırdayan bir şeyler vardı. Ya temelli öldürecekler Efe'yi ya da diriltecekler…
Ne Kavak yelleri FAnıymış Arkadaş Her defasında eleştirmesi çok hoşuma gidiyor:D Yakında Bu Kadınada Tazminat Davası Falan Açar Bu SenaristLer veya Timur
ya bu kadın yazdıkca ben gülme krizine giriyorum ama iyi oluyo dizideki herkese efesiz olmaz diye kadın bas bas bağırıyo bak gene sölemiş açıkca EFESİZ OLMAZ...!!! bi bölüm bile EFEsiz yapamadılar
ya bu kadın yazdıkca ben gülme krizine giriyorum ama iyi oluyo dizideki herkese efesiz olmaz diye kadın bas bas bağırıyo bak gene sölemiş açıkca EFESİZ OLMAZ...!!! bi bölüm bile EFEsiz yapamadılar
Bizi anlayan, bizim gibi düşünenlerin de olduğunu gördükçe seviniyorum. Çok haklı kadın ya. Her dediğiyle, yazdığıyla sonuna kadar haklı... Yürü be Nilgün Abla kim tutar seni (=
Varya sağ gösterip sol vururlarsa, reytinglede bunlara sağ gösterip sol vurur. Efe olayına gelince, Efe'siz diziyi döndüremediklerini bir sezon da anladılar. Konuları batırdılar, bizide zorla diziden soğuttular. Umarım Dağahan diziye dönmemiş olurda dizi ellerinde patlar.
Daghan olmazsa kavak yelleri bu sezon hiç olmaz .. Dibe vuracak.. eyy senaristler biraz akıllı olun ..yönetmenler sizde biraz uyann bu halk kek degil birden bi ellerini üzerinizden cekerler bu tokat nerden geldi diye sasırırsınız ... Akıllı olun..
bu kadın resmen bizden çıktı. benimde hoşuma gitti yazısı. bu yazıyı yönetmene senaristlere timse okutmak lazım
Merak etme kesin okuyorlardır ve sinir krizine giriyorlardır :: Zaten prodüksiyon şirketi bir bu siteye bir girse neler olacak bilmiyorum, herhalde kafayı yiyip, saçlarını başlarını yolmaya başlarlar, bu kadar laf attığımızı görünce :: Belki de çoktan girdiler ve o yüzden Efe'yi geri döndürme kararı aldılar inşallah :cheers:
En son eloif tarafından Perş. Haz. 24, 2010 1:21 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
yha size bişi sölicem efe gelmese diziye geri ğdönmese çıkar televizyonların karşısın derki ben dönmüyorum kardeşim benm üzerimden reyting yapıolar der ama öle bişi demediğine göre bence dönecek..!!
yha size bişi sölicem efe gelmese diziye geri ğdönmese çıkar televizyonların karşısın derki ben dönmüyorum kardeşim benm üzerimden reyting yapıolar der ama öle bişi demediğine göre bence dönecek..!!
Bende öyle düşünüyorum ama insanlar Dağhan ve Timur Savcı'nın (Prodüksiyon şirketinin sahibi/yapımcı) iyi arkadaş olduklarını söylüyorlar, yani Timur Savcı rica etmiş, Dağhan'da kıramamış olabilir.Veya Dağhan bağlı bulunduğu cast ajansının sözünden hiç çıkmıyormuş.Belki cast ajansı bu konuda açıklama yapma, senin için daha iyi demiştir (gerçekten de daha iyi çünkü şu an hiç birşey yapmamış olmasına rağmen gündemde), Dağhan'da o yüzden hiçbir açıklama yapmıyordur.Yani bu sebeplerden bende ne kadar kesin bir şekilde "dönecek" demek istesem de diyemiyorum :( Yeter artık "bilir bir kişi" çıkıp açıklama yapsın da artık bu meraktan kurtulalım yaaa :(