HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN EFE FALAN YOK DÖNECEĞİDE YOK
Fragman degısmıs benm dedıgım olaylarn cogu var sadece efe yok orda oda vardı fragmanı degıstırmısler burda herseyın ustune yemın ederım
arkadaşım eğer efe dönmezse cumartesi günü,sitedeki son 2 gününü geçiriyorsun...
katılıyorum ben inanıyorum belki fragmanı deiştirmişlerdir sonunu herkese göstermemek için sadece euro d de bikere göstermis olabilirler ama yalansa yazık böyle adamlara
ya müthiş bi fragman özellikle minenin tünelde bağırması çok güzelllll bence efe yaşıyo dönücekte inanın artık ya şu milleti sinirlendirmekten vazgeçin :x
HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN EFE FALAN YOK DÖNECEĞİDE YOK
Fragman degısmıs benm dedıgım olaylarn cogu var sadece efe yok orda oda vardı fragmanı degıstırmısler burda herseyın ustune yemın ederım
arkadaşım eğer efe dönmezse cumartesi günü,sitedeki son 2 gününü geçiriyorsun...
katılıyorum ben inanıyorum belki fragmanı deiştirmişlerdir sonunu herkese göstermemek için sadece euro d de bikere göstermis olabilirler ama yalansa yazık böyle adamlara
ya kımse anlamıyor kı ben gelıp burda yalan soylesem ne kazanıcam ya? allah askına ne kazanıcam adminden bu konuda yardm ıstıyorum ya mıllet haysıyetıme laf etmesın .. cumartesıyı beklesın ınanmayanlar sezon fınalı bu kım bılır daha kac tane fragman cıkıcak ..
cumartesi akşamı izliycez bakalım.barishtelli cumartesi akşamı dizi bittikten sonra online olmanı istiyom o zaman yüzleşiriz şimdi bişe diyemem belkide haklısın haklısındır inş...
ya sezn finali bu bölüm yeni sezonda ki bölümleri diyo... fragman çok güzeldi tşk ederim arkadaşa yalnız... herkes konu açıyor bakın bu uyarları dinlemiyosunuz ya konu açmadan önce bi bakın varmı konu devamlı açıyosunuz kafanıza göre 5 tane fragman vardı insaf edin ya lütfen...!!!
bu fragmandan sonra efenin yaşadığına inanmıyorum.aslıyı kandıran ve kafayı yemesini isteyen biri var.aslıda söylüyo zaten niye yapıyosun bunu niyee diyo.birisi bişey yapıyo.efe olsa bu kadar acı çektirmez aslıyaa.ayrıca benim aklıma ilk izlediğim an efenin tünelde deniz ve mineyi kurtarmak için vurabilceği geldi.sanki efe gelirse orda gelcekmiş gibi geldi.
Size Bir Şey Söyleyeceğim Ama Hemen iNANMAYIN Çünkü Bende Bunu Bir Arkadaştan Duydum İzmirde Oturan Senaristimi Tanıyormuş Neyse 1-EFE DÖNMÜYOR MUŞ!
2-DENİZ PSİKOPAT OLMUŞ BU BÜTÜN OYUNLARI O OYNUYOR MUŞ!
3-O TÜNELDE DE BURAK ATEŞİ MİNEYİ BULACAK MIŞ AMA HASTAHANEYE YETİŞTİRİLİP İYİLEŞECEK MİŞ
BEN İNANMADIM AMA SİZLE PAYLAŞIYIM DEDİM
dizyak
Konu: allınttı Perş. Mayıs 27, 2010 4:50 pm
Tubishh Sagolera demiş ki:
ya sezn finali bu bölüm yeni sezonda ki bölümleri diyo... fragman çok güzeldi tşk ederim arkadaşa yalnız... herkes konu açıyor bakın bu uyarları dinlemiyosunuz ya konu açmadan önce bi bakın varmı konu devamlı açıyosunuz kafanıza göre 5 tane fragman vardı insaf edin ya lütfen...!!!
Ben Baktığımd tek Bir Konu Vardı Fragmanla İlgili ondada link yoktu ondan açtım bu konuyu