arkadaşlar fragman çok güzel ama fragmanın başında gelişen olaylar ve fragman çalınan arka fon müzik gerçekten muhteşem ve böyle girişli çıkışlı fragman efe zaten olmaz şimdi bütün hayranlar fragmanı izledi yani türkiyede ya da yurtdışında izleyenler şimdi herkes fragmanın sonlara doğru olan kısmı yani evlenme teklifi ettiğim yere gel olan kısmı sonra aslını gidişi zaten herkes sırf bu olay yüzünden bakacak e tünelde kimin vurulacağıda söz konusu bile değil sanırsam deniz vuruldu .ünkü ilk silah sesinden sonra denizin bağıtrısı yankılanıyor...izleycez......
HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN EFE FALAN YOK DÖNECEĞİDE YOK
Fragman degısmıs benm dedıgım olaylarn cogu var sadece efe yok orda oda vardı fragmanı degıstırmısler burda herseyın ustune yemın ederım
doğru söylüyo olabilirsin. çünkü sezon finali olduğunda 2 fragman oluyo diye hatırlıyom .yalan söylersen bişey kazanamazsın ama bunca insanın güvenini kaybedersin . umarım doğru söylüyosundur
fragmandanherşeyianladımamaaslıneden yapıyorsun bunu nedeeen diye bağırıyo onu kime bağırıyo acaba oyun oynayan biri var ve onamı bağırıyo. efeyi görse efe kaçsa ordan neden yapıyorsun bunu nedeen demez.
eger vardiysa nasil gördün efeyi! ne yapiyorduu!!!!!
efe sever
Konu: Geri: Kavak Yelleri 119.Bölüm Fragmanı Cuma Mayıs 28, 2010 7:36 am
fragmanı hem tv den hem de netten izledim ikiside aynı fragman değinmek istediğim nokta fragmanı dikkatli izlediyseniz aslı evdeyken kamera dönüyor aslının etrafında sanki camda biri varmış gibi göstermeye çalışıyorlar o kısmı boşa göstereceklerini sanmıyorum ben
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: Kavak Yelleri 119.Bölüm Fragmanı Cuma Mayıs 28, 2010 8:33 am
efe sever demiş ki:
fragmanı hem tv den hem de netten izledim ikiside aynı fragman değinmek istediğim nokta fragmanı dikkatli izlediyseniz aslı evdeyken kamera dönüyor aslının etrafında sanki camda biri varmış gibi göstermeye çalışıyorlar o kısmı boşa göstereceklerini sanmıyorum ben
farkındaysan o anda aslı birşey görmüş gibi hemen oraya baktı
efe sever
Konu: Geri: Kavak Yelleri 119.Bölüm Fragmanı Cuma Mayıs 28, 2010 8:35 am
bende onu anlatmaya çalışıyorum orda biri vardı demeye çalışıyorum aynı şeyi söylüyoruz galiba ya da farklı şeyler söylemeye çalışıyoruz
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: Kavak Yelleri 119.Bölüm Fragmanı Cuma Mayıs 28, 2010 8:56 am
aynı şewyi söylüyoruz ya oradan birşey geçiyor aslıda görüyor kafasını oraya çeviriyor
Furkan Avcı
Konu: Geri: Kavak Yelleri 119.Bölüm Fragmanı Cuma Mayıs 28, 2010 9:03 am
ya ne antıkasınız %100 doncek dıyonuz ya nerden bılıyonuz sız mı yazıyonuz dızıyı
efe sever
Konu: Geri: Kavak Yelleri 119.Bölüm Fragmanı Cuma Mayıs 28, 2010 9:05 am
belki de efedir o ve son sahnede görünür temmuzda başlaması beni düşündürüyor neden her sene eylül de bu sene temmuz
TugceTm
Konu: Geri: Kavak Yelleri 119.Bölüm Fragmanı Cuma Mayıs 28, 2010 10:34 am
bn barışa inanmayı çok istiyorum çnkü senaristlerin ve timsn nepacağını belli olmuyo değiştirmiş olabilirler fragmanı beklenir onlardan yani. tünel konusunda ise söyle düşünüyorum bnce mine vurulacak(aldırmadıysa) bebeğini kaybedecek yani bnce kmse ölmicek bu sezon.hadi arkadaşlar elleri eçıp efe duasına çıkalım inş döner.barış sana inanmayı çok istiyorum inş dedğin gibdir son 1 gn kaldı ve geçmek bilmio resmn
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Kavak Yelleri 119.Bölüm Fragmanı Cuma Mayıs 28, 2010 10:41 am
bence deniz vurulucakk bana öle geliyo
TugceTm
Konu: Geri: Kavak Yelleri 119.Bölüm Fragmanı Cuma Mayıs 28, 2010 11:04 am
bna mine gibi gelio ama inş denizdir vurulan dizinn birinci bölümünden beri sevmem keretay en karasız kişilik ne istediğini bilmio ana kuzusu nolcak ama nedense bna mine gibi geliyo
efe sever
Konu: Geri: Kavak Yelleri 119.Bölüm Fragmanı Cuma Mayıs 28, 2010 11:05 am
belkide burak vurulur ille de deniz ya da mine vurulacak diye bir kural yokki
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Kavak Yelleri 119.Bölüm Fragmanı Cuma Mayıs 28, 2010 11:07 am
ya bence burak denizi vurur mine ile denizin arasının düzelmesinin ve buraktan kurtulmanın en iyi yolu burak denizi vurunca napcak kaçacak mine de deniz için üzülür barışırlar bölelikle herşey düzelir bence yani...
TugceTm
Konu: Geri: Kavak Yelleri 119.Bölüm Fragmanı Cuma Mayıs 28, 2010 11:12 am
olabilir tabi aklıma geldi eğer efe dönmezse ( inş döner tbi) minenn oğlu olsa adını efe koysa snra bebk büyüse ve efenn kız kardeşi olan aslıyla evlenseler falan ey ne ilgiç olur.....saçmalıyorum arkadaşlar kusura bakmayın beklemek bnde karın ağrısı yapıoda:( effffeeeee dön artıkın
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Kavak Yelleri 119.Bölüm Fragmanı Cuma Mayıs 28, 2010 11:16 am
ya éminim bu forumdaki hémén hémén hérkes istio zatén efenin dönmésini. dé efe döndü diyélim hém minénin olayı var hem bu biraz çok heycanLı oLmazmı ama inş. dönér.