Konu: 119. Bölüm Efe ... Paz Mayıs 30, 2010 8:05 am
Eğer O Kişi Efe Değil İse Tim's Sadece Efecilere Dağhancılara Değil Güvencilere Denizcilere Aslıcılara Minecilere Bütün İzleyecisine İhanet Etmiş Olur Eğer 1 Ay Bekletip Çok Anlamsız Bir Kişi Çıkar İse Ben Burdan Şu Sonuca Vararım Dizinin Heyecanı Kaçtı Reytingleri Düştü Efeyi Kullandılar . Umarım Böyle Değildir Ve Efe Gelir Umarım Orjinal Adam Ölmemiştir
Bölümün EN GÜZEL Repliği Denizden Geliyor DENİZ-EFEYİ BİRKEZ DAHA GÖRMEK İÇİN TÜM HAYATIMI FEDA EDERDİM
Efe yani daghan dönmezse bidaha kimse izlemez !!!!!! yani daghan fanlari
Misafir Misafir
Konu: Geri: 119. Bölüm Efe ... Paz Mayıs 30, 2010 8:06 am
deniz böylemi dedi
ben kaçırdım demekki orasını
efe sever
Konu: Geri: 119. Bölüm Efe ... Paz Mayıs 30, 2010 8:10 am
bene duymadım ama denizden başka bir efe lafı duydum mine ile konuşurken akşam sahilde daha öncede böyle olduk o zaman efe vardı barıştırmıştı bizi gibilerinden birşey söyledi yanlışta hatırlıyor olabilirim cümleyi
Misafir Misafir
Konu: Geri: 119. Bölüm Efe ... Paz Mayıs 30, 2010 8:11 am
yoo seninki doğru enginde ataman ın yazdığını ben duymadım şahsen
JiLeT
Konu: Geri: 119. Bölüm Efe ... Paz Mayıs 30, 2010 8:13 am
Doğru hatırlıyorsun o zaman efe vardı onun sayesinde barışmışlardı mine efe sayesinde kalmıştı
Konu: Geri: 119. Bölüm Efe ... Paz Mayıs 30, 2010 8:18 am
durun bir video yollacayim
snm!
Konu: Geri: 119. Bölüm Efe ... Paz Mayıs 30, 2010 9:31 am
Evet deniz böyle dedi...
ebosum
Konu: Geri: 119. Bölüm Efe ... Paz Mayıs 30, 2010 9:34 am
herşey efenin yaptıkları uyuz güven efeyi taklit etmeeeeeeeeeee :ense:
efe sever
Konu: Geri: 119. Bölüm Efe ... Paz Mayıs 30, 2010 9:38 am
gel efe kaygısız gel de bitsin artık kaygılarımız
Duygusu
Konu: Geri: 119. Bölüm Efe ... Paz Mayıs 30, 2010 9:49 am
güvende inanmak istemiyo sinir oluyorum tmm korkuyo aslıyı kaybetmekten ama korkmasın çünkü aslı efeye dönme niyetinde değil aptal iyi olması yetermiş evet deniz öle söledi güvenle konuşurken birde güvenin aslıya dediği laf çok sinirimi bozdu ya sen efeyi tanıyamamışsın yada o sana kendini başka tanıtmış gibi bişi dedi korkak dedi manyak bu ya orda olcaktım varya :romi: :
dağhOKan
Konu: Geri: 119. Bölüm Efe ... Paz Mayıs 30, 2010 9:51 am
Je T'aime demiş ki:
yoo seninki doğru enginde ataman ın yazdığını ben duymadım şahsen
güvenle akşam konuşurken söyledi hatta güven parmağındaydı yüzük dediği sahne
ebosum
Konu: Geri: 119. Bölüm Efe ... Paz Mayıs 30, 2010 9:55 am
duygusu demiş ki:
güvende inanmak istemiyo sinir oluyorum tmm korkuyo aslıyı kaybetmekten ama korkmasın çünkü aslı efeye dönme niyetinde değil aptal iyi olması yetermiş evet deniz öle söledi güvenle konuşurken birde güvenin aslıya dediği laf çok sinirimi bozdu ya sen efeyi tanıyamamışsın yada o sana kendini başka tanıtmış gibi bişi dedi korkak dedi manyak bu ya orda olcaktım varya :romi: :
salak işte nollcak herkesi kendi gibi üçkağıtçı sanıyo insan döner bi aynaya bakar sen kimsinde efeye kalkıpta yalancı süsü veriyosun sana kendini tanıtmışta sen tanıyamamışsın yada o öyle tanıtmak istemiş sen efenin adını ağzına almadan önce önce bi saygı duruşuna geç uyuz sanki kendi tanıyoda konuşmasını biliyo :ense: valla patlatırım ensene
okitay07
Konu: Geri: 119. Bölüm Efe ... Paz Mayıs 30, 2010 9:56 am
siz aslında baştan beri efeye alışkın olduğunuz için onun geri gelmesini istiyosunuz normalde güven efeye on basar oynadığı filmler rekramlar yetenekleri bunun cabası efe diziden çıktığından beri piyasada yok size göre efe bana göre güven
xxx
Konu: Geri: 119. Bölüm Efe ... Paz Mayıs 30, 2010 9:57 am
duygusu demiş ki:
aynen ya. hem efeyi çocukluğundan beri tanıyo.güven ise şurda kaç ay. tabiki efe yi senden daha iyi tanıyacak. güveni harbiden bu bölümde gırtlaklayasım geldi NOT: herbölümde olduğu gibi. güven efeyi %100 kıskanıyo bn buna karar verdim başka da bişey olamaz. asıl kendisi korkuyo aslı efe ye döncek diye.
ebosum
Konu: Geri: 119. Bölüm Efe ... Paz Mayıs 30, 2010 9:58 am
okitay07 demiş ki:
siz aslında baştan beri efeye alışkın olduğunuz için onun geri gelmesini istiyosunuz normalde güven efeye on basar oynadığı filmler rekramlar yetenekleri bunun cabası efe diziden çıktığından beri piyasada yok size göre efe bana göre güven
madem güven bin basar burda ne işin var ban burası dağhan külegeç fan sarp apak yada dolandırıcılar fan değil
nigar
Konu: Geri: 119. Bölüm Efe ... Paz Mayıs 30, 2010 10:01 am
güvenciysen ne işin var senin bu fanda kardeşim
xxx
Konu: Geri: 119. Bölüm Efe ... Paz Mayıs 30, 2010 10:22 am
aynen anormal biraz arkadaş .fanları karıştırmış. maden dağhanı efe yi sevmiyosun sarpın fanı na o zaman. bide üye olmuş. bizi dağhandan soğutmak istiyosan başka. biz çakma fan değiliz sevdik mi tam severiz
FiratVarlik
Konu: Geri: 119. Bölüm Efe ... Paz Mayıs 30, 2010 10:25 am
okitay07 demiş ki:
Daghan fazLa gorunmuyor cunku her boka atLamıyo sarp a zart desen hemen kabuL ediyor daghan secici..
JiLeT
Konu: Geri: 119. Bölüm Efe ... Paz Mayıs 30, 2010 10:27 am
okitay07 demiş ki:
arkadaşım güvenciysen burda durma yetkililerden bu arkadaşın banlanmasını istiyorum güven dolandırıcının teki neye 10 basıyor
devbabafingo
Konu: Geri: 119. Bölüm Efe ... Paz Mayıs 30, 2010 10:27 am
Kimsenin sarp'ı kötülediği yok varsa yanlış olur.. çok yetenekli oyuncu olduğunu biliyoruz. ama ben ve benim gibi birçok arkadaşlarımız var. Tamam sarp iyi olabilir ama ben kavak yellerin'de ısınamıyorum arkadaş.. tat alamıyorum zevk vermiyo dizi. Kısacası EFE 'siz kavak yelleri olmuyor abi.. Son bölüm üzerine de hala efe diziye girmemiş olursa çok çoook çooooooook büyük ayıp olur!
ebosum
Konu: Geri: 119. Bölüm Efe ... Paz Mayıs 30, 2010 10:30 am
FiratVarlik demiş ki:
okitay07 demiş ki:
Daghan fazLa gorunmuyor cunku her boka atLamıyo sarp a zart desen hemen kabuL ediyor daghan secici..
ya arkadaşlar yapmayın nolur lütfen ayıp ama sarp'ın sonradan gelme oldunu unuttunuzmu avrupa yakasını hatırlayın.efe naptı kazıdı kazıdı belli yerlere getirdi diziyi diziden çıktı yetme bi oyuncu geldi cup daldı diziye sanırsınki diziyi bu hale o getirdi güveni bi dizinin başından beri hatırlayan varmı hep birinin yerini doldurtmaya çalışıyolar ama olmuyor orjinal kim çakma kim lütfen ama dağhan sırf oynamak için oynamıyo.
scorpion
Konu: Geri: 119. Bölüm Efe ... Paz Mayıs 30, 2010 11:45 am
tabikide arkadaşlar efenin yerini tutmaz bir dizide ilk önce kimi görürseniz ona alışırsınz o mesela kurtlar vadisinden polat giderse dizinin tadı kalmaz bunun gibi bişey yani o yüzden efeyi istiyoruz ama güvenede haksızlık yapmayalım sonuçta oda bir oyuncu yani napsın çocuk
hilalay
Konu: Geri: 119. Bölüm Efe ... Paz Mayıs 30, 2010 12:03 pm
okitay07 demiş ki:
burda ne işin var o zaman senin?dikkatini çekmek isterim:burası dağhanîn fanı!!!
Homfy
Konu: Geri: 119. Bölüm Efe ... Paz Mayıs 30, 2010 12:39 pm
Ayrıca Güven kendine azcık Güvense Efe nin gelmesinden korkmazdı Madem Efe Korkak neden yediremio 20 bilmem kaç yıllık arkadaşlar birbirini tanımayacak da 25- 30 bölüm lük bi arkadaş mı tanıyacak Baştan sona komedi Bi yandan sinirle bi yandan gülerek izledim Sağolsun senaristler tüm duygularımıza işlediler
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: 119. Bölüm Efe ... Paz Mayıs 30, 2010 1:23 pm
sarp fanına o halde hadi güle güle sana..
Homfy demiş ki:
Ayrıca Güven kendine azcık Güvense Efe nin gelmesinden korkmazdı Madem Efe Korkak neden yediremio 20 bilmem kaç yıllık arkadaşlar birbirini tanımayacak da 25- 30 bölüm lük bi arkadaş mı tanıyacak Baştan sona komedi Bi yandan sinirle bi yandan gülerek izledim Sağolsun senaristler tüm duygularımıza işlediler