Konu: Diyelim Daghan Dönmuyor Ptsi Mayıs 31, 2010 3:20 pm
¨1-) telefondaki kişi listesi.. 2-) Dükkan sahibinin efe adında bir çocuktu demesi.. 3-) Taslaklara kaydedilen mesaj.. ve aslının tlfna aşkım diye kadedilmesi.. 4) Flas'lar eski bölumleri gösteriyolar daghan'la
Efenin diziden ayrılırken geçen sezon finalinde aslı ne olursa olsun bir gün mutlaka dönücem beni bekle demesi..
Efenin katıldığı bir programda geçen sezon sonrası orada güzel bir çalışma ortamım vardı orda olmak isterdim demesi... Ya arkadaşlarr sayabilicek o kadar çok ipucu verildiki geçen sezonun finalinden bu zamana kadar sanki efe reklam amaçlı çıkarılmıştı.. Dağhanın diziden çıktıktan sonra hiç konuşmaması hiç bir dizide oynamaması.. hiç bir filmde oynamaması.. Bunları bir düşünün o balık ağının arkasındaki efe bana göre ki o olmasa bile zaten dönücek.. parçaları ipuçlarını birleştirin bakalım siz nasıl düşüneceksiniz..
aynen bencede dağhanın çıkması sadece reklam amaçlıydı ve diziyi uzun soluklu tutmak içindi konu bulamazlarsa bu şekilde farklı ve değişik konular ortaya çıkabilirdi bu sayede...bi düşünün efesiz bir sezon sadece toplasan 3-4 konu işlenmiş...
konuları söleyim size.. 1-güvenin kahramalarımızı dolandırması ve bu şekilde hayatlarına girmesi ve daha sonra onların paralarını tekrar alıp onların güvenlerini sağlamaya çalışması... 2- Aslı ve Denizin öpüşmesi leylanında bunu resimlemesi ve gelişen olaylar..(minenin resmi görmesi falan filan işte.) 3- semih olayı semihin aslıya yaptığı şeyler ve aslının hayati tehlike atlatması... 4-minenin burakla işbirliği yapıp dönmesi ve etrafında gelişen ufak tefek olaylar paki başka ne var hiç bişey ama efe varken böyle değildi kesinlikle her bölümü iple çeker her bölüm farklı bi konu işlenirdi heyecan vardı aşkların en güzeli vardı. şimdi ise hiç bişey yok bu kadar ipuçlarına rağmen hala gelmezse zaten bişey diyemem...
Arkadaşlar dağhan yerine başkasının gelmesi gibi bir durum söz konusu değil. Ya dağhan dönecek yada efe karakteri dönmeyecek. Dağhanın tims ile bağlarını koparmadığını bir çok insan biliyor. Benim iş yerinden bir arkadaşım var Renda Güner Casting de fotoğrafçi yani o ajansa bağlı oyuncuların resimlerini çekiyor ondan aldığım bilgi dağhan ile tims arasında henüz anlaşma sağlanmamış ama görüşmeler devam ediyormuş anlaşma olma ihtimali yüksekmiş ve şuana kadarda dağhanın kafasına yatacak başka bir projede yokmuş. Şimdi inanmayanlar elbet çıkacaktır.Saygı duyuyorum yalansada arkadaşın abisinin yalancıyım.onun ajansta fotoğrafçı olarak çalıştığından eminim ama o ajanstamı çalışıyor çok emin değilim bekleyip göreceğiz