Konu: Diyelim Daghan Dönmuyor Ptsi Mayıs 31, 2010 3:20 pm
Konunun ilk mesajı :
¨1-) telefondaki kişi listesi.. 2-) Dükkan sahibinin efe adında bir çocuktu demesi.. 3-) Taslaklara kaydedilen mesaj.. ve aslının tlfna aşkım diye kadedilmesi.. 4) Flas'lar eski bölumleri gösteriyolar daghan'la
Efenin diziden ayrılırken geçen sezon finalinde aslı ne olursa olsun bir gün mutlaka dönücem beni bekle demesi..
Efenin katıldığı bir programda geçen sezon sonrası orada güzel bir çalışma ortamım vardı orda olmak isterdim demesi... Ya arkadaşlarr sayabilicek o kadar çok ipucu verildiki geçen sezonun finalinden bu zamana kadar sanki efe reklam amaçlı çıkarılmıştı.. Dağhanın diziden çıktıktan sonra hiç konuşmaması hiç bir dizide oynamaması.. hiç bir filmde oynamaması.. Bunları bir düşünün o balık ağının arkasındaki efe bana göre ki o olmasa bile zaten dönücek.. parçaları ipuçlarını birleştirin bakalım siz nasıl düşüneceksiniz..
adamlar biliyorlardır bişi heralde yoksa okdr şey boşsa olmaz efenin üsütüne bu kadar yoğunlaşılmaz gelmicekse rahat bıraksınlar reyting için bu yapılmaz yani
aynen katılıyorum.Üstelik bukadar şeyden sonra gelmezse ya da başkası oynarsa diziyi başlatmadan bitirsinler bence ama bizler sevinelimki Dağhan abinin adı bile diziyi tek başına götürüyor. Bi de ben en başından berri çok sinirliyim bir konuya insanlar tartışabilir hatta kavgada edebilir haklıysa sonuna kadarda herşeyi yapabilir bir yönetmenin bir oyuncudan ustunlugu nedirki o kaldı Dağhan abi gitti..sonuçta insanlar mesleklerinde mutlu olmak isterler ama mutlaka her yerde bi kaç tane çuruk domates çıkar...illa birilerinin gitmesi gerekmez bir tek nedense setlerde hep böyle oluyor.kavga edilince oyuncu ya gidiyor ya değişiyor...bu devran bu şekilde gitmez diye düşünüyorum...gerek setlerdeki çalışma koşulları gerekse bu tartışmalar falan bi şekilde çözülcek deniliyor nezmandır ama hala bişiy yok ...
ben efenin tartışma yüzünden gittiğini sanmıyorum bnce hepsi diziyi uzatmak için bir oyundu çünkü tamemen çıkartmak isteseler dizinin başında efenin ölüsü bulunur gömülürdü kayboldu dediler kapattılar konuyu
ben efenin tartışma yüzünden gittiğini sanmıyorum bnce hepsi diziyi uzatmak için bir oyundu çünkü tamemen çıkartmak isteseler dizinin başında efenin ölüsü bulunur gömülürdü kayboldu dediler kapattılar konuyu
bencede öyle kavgalı gitse gelmsine dair açık kapı bırakmazlardı en başta ölü bulunurdu
seval-efe arkadaşım kendisi şimdi bnden bu siteyi gördü ve üye oldu yorumuda o yaptı bilgisayarın aynı olması aynı üye demek mi kimseye açıklama yapmak zorunda değilim arkadaşıma siteyi bn önerdim oda üye oldu benide tanıdığı için yorum yaptı bunda bi kötülük göremiyorum inanmak istemeyen inanmasın
doğrudur bu siteye bnde yeni üye oldum burdaki hoşuma giden ortamı arkadaşıma anlatınca onunda hoşuna gitti evinde int. bağlantısı yoktu o yüzden bnm bilgisyrmdan yaptık üyeliğini