Konu: Herşey Reyting Ve Para Cuma Haz. 04, 2010 8:30 pm
kavak yelleri fanatiqi olan herkesin artık bunu anlaması lazım herşey reyting için yapılıyo 107. bölümde efe dönecek dediler ne oldu reytinglerr patlama yaptı ama ortalıkta efe falan yoktu sezon finalinde de yine diziye heyecan kattılar ama benim düşüncem şu ordan çıkacak kişi efe deqil konuların birinde de war, o minenin oyunu ordan uzun saçlı bi adam çıkıyo uzun lafın kısası efe bu saatten sonra ister dönsün ister dönmesin adamlar amacına ulaştı..
TaTLı CaDı
Konu: Geri: Herşey Reyting Ve Para Cuma Haz. 04, 2010 8:35 pm
aynen..resmen dalga geçiyorlar bizimle :(
ahmet4088
Konu: Geri: Herşey Reyting Ve Para Cuma Haz. 04, 2010 8:37 pm
adam bi kez diziden ayrıldı ve yerine qüven qeldi, qüvenin ablası qeldi babası qeldi.. bu saatten sonra bu düzenin bozulacaqını sanmıyorum hatayı en başta daqhanı diziden çıkararak yaptılar
mhmt06
Konu: Geri: Herşey Reyting Ve Para C.tesi Haz. 05, 2010 7:26 am
ya yok böyle birşey ya harbi eğer gelmicekse dağhan abi kavak yellerinin yeni bölümünde hiç kimse izlemesin alın size protesto o zaman görürler reytingi
kaqtan_hkmt
Konu: Geri: Herşey Reyting Ve Para C.tesi Haz. 05, 2010 8:10 am
arkadaşlar geçen hafta melekler korusunu izledim efenin annesi melekler korusundan kesin ayrıldı babası da hanımın çiftliginden kesın olarak ayrıldı daghanında bir projesi yok üstelikj eğer timxs daghanı getirmezse cok buyuk bir reyrting düşümü olacagını herkes biliyor bu yüzden efe geri dönecek
Misafir Misafir
Konu: Geri: Herşey Reyting Ve Para C.tesi Haz. 05, 2010 8:28 am
hala döncek diyosunuz ama bence dönmicek
breakdown.
Konu: Geri: Herşey Reyting Ve Para C.tesi Haz. 05, 2010 10:41 am
kaqtan_hkmt demiş ki:
arkadaşlar geçen hafta melekler korusunu izledim efenin annesi melekler korusundan kesin ayrıldı babası da hanımın çiftliginden kesın olarak ayrıldı daghanında bir projesi yok üstelikj eğer timxs daghanı getirmezse cok buyuk bir reyrting düşümü olacagını herkes biliyor bu yüzden efe geri dönecek
Bu da ilginç. :shock:
Misafir Misafir
Konu: Geri: Herşey Reyting Ve Para C.tesi Haz. 05, 2010 10:45 am
ya efe alan yok
Princess
Konu: Geri: Herşey Reyting Ve Para C.tesi Haz. 05, 2010 10:55 am
Je T'aime demiş ki:
ya efe alan yok
var var
gri
Konu: Geri: Herşey Reyting Ve Para C.tesi Haz. 05, 2010 11:12 am
aşk intikam kokan çiçek şarkısıyla mı geliyor efe:)) mineyle burağın oyunu işte:) gelse yüzünü gösterirdi
mhmt06
Konu: Geri: Herşey Reyting Ve Para C.tesi Haz. 05, 2010 11:14 am
harbi çok büyük ayıp ederleri cocukmu kandırıyorlar nasıl olsa bu izleyici bu diziyi her şekilde izler diye galiba harbi 2hafta izlemese kimse neler yaparlar milleti diziye döndürmek için
Misafir Misafir
Konu: Geri: Herşey Reyting Ve Para C.tesi Haz. 05, 2010 11:24 am
Princess demiş ki:
Je T'aime demiş ki:
ya efe alan yok
var var
yok yok :ense: :ense:
efe sever
Konu: Geri: Herşey Reyting Ve Para C.tesi Haz. 05, 2010 11:28 am
ben yok dediğimde var diyen adam yok diyor enteresan bu işte başka bir iş var ama ne bekleyip görücez
Misafir Misafir
Konu: Geri: Herşey Reyting Ve Para C.tesi Haz. 05, 2010 11:29 am
bekliceksin doğru ve görceksin allah allah :ense:
efe sever
Konu: Geri: Herşey Reyting Ve Para C.tesi Haz. 05, 2010 11:32 am
kusura bakma o resimden sonra kavak yelleri bitti benim için yinede tişörtü o adam asmış olabilir ama mesaj konusunda uzun saçlı adamın parmağı varmı bilemicem
Dağhan nurdan
Konu: Geri: Herşey Reyting Ve Para C.tesi Haz. 05, 2010 11:52 am
z[b]zaten Efe Dönmsesse tutmazqi dizi bnce Dönmli Kesnlkle(:
Misafir Misafir
Konu: Geri: Herşey Reyting Ve Para C.tesi Haz. 05, 2010 1:39 pm
bencede dönmeli ama dönceğine dair hiç bi umut yok içimde
Daqhan~~
Konu: Geri: Herşey Reyting Ve Para C.tesi Haz. 05, 2010 4:23 pm
Evet resmen daLqa qeçtiLer :S
KavakyellerIzmir35
Konu: Geri: Herşey Reyting Ve Para C.tesi Haz. 05, 2010 5:33 pm
kim ARAMAK ISTER timsdki calisan adami?
ahmet4088
Konu: Geri: Herşey Reyting Ve Para C.tesi Haz. 05, 2010 5:51 pm
herşey uzun saçlı adam da bitiyo
_yakamoz_
Konu: Geri: Herşey Reyting Ve Para C.tesi Haz. 05, 2010 6:34 pm
arkadaslar bencede dönmeyecek efe..cünkü eğer dönecek olsaydı son bölümde dağhanın eski senaryolarından hatırlatmalar yaparlardı(örn:aslı bazı olayları hatırladıgnda o eski sahneyi gösterirlerdi).yani seyirciyi hazırlarlardı..ama inş döner
safadizdar
Konu: Geri: Herşey Reyting Ve Para C.tesi Haz. 05, 2010 9:07 pm
ne diyeceğimi bilmiyorum saçmaladılar resmen tims'i kınıyorum yazık onlara.
Konu: Geri: Herşey Reyting Ve Para Paz Haz. 06, 2010 12:07 am
bence dönücek arkadaşlar
breakdown.
Konu: Geri: Herşey Reyting Ve Para Paz Haz. 06, 2010 4:45 am
_yakamoz_ demiş ki:
arkadaslar bencede dönmeyecek efe..cünkü eğer dönecek olsaydı son bölümde dağhanın eski senaryolarından hatırlatmalar yaparlardı(örn:aslı bazı olayları hatırladıgnda o eski sahneyi gösterirlerdi).yani seyirciyi hazırlarlardı..ama inş döner
Gösterdi zaten. Sanırım 118.bölüm'ün sonunu izlemedin. Ayrıca Efe'nin annesini ve babasını oynayan oyuncuların aynı zamanda şuan oynadıkları dizilerden çıkmalarını nasıl açıklıyorsun?
ahmet4088
Konu: Geri: Herşey Reyting Ve Para Paz Haz. 06, 2010 11:10 am
arkadaşlar şöyle bişey war daghana teklif etmiş ama daghan kabul etmeye yanaşmıyormuş qeçenlerde habertürk de olması lazım (yanlış söylüyorsam mazur qörün) programa çıktı ve dönmicem dedi ama tims ikna etmeye çalışıyormuş we senaristin elinde 2 tane senaryo warmış birisi efe dönerde die ikincisi efe dönmezse die...